Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe tövbee bu neyin kafası neyin rahatlığı ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsin evlensen ileride eve kimleri sokardı kim bilir sen arkadaşını al toplu eve çıkalım ne demek ya olur mu öyle şey nişanlı bir insanın biraz olgun olması beklenir. Seni erkek arkadaşlarının yanında bulunduracak olmasına ne demeli iğrenç bir kişilik kendini çok güzel bir şekilde korumuşsun akıllı bir kızsın ve böyle olmaya devam et inşallah karşına daha ahlaklı daha mantıklı birisi çıkar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim nişanlım olucak arkadaşlarımla beraber aynı eve çıkmayı teklif edicem. Bu nasıl bir genişlik , nasıl bir umursamamazlık. Valla nişanlınız sanırım size değer vermeyen , hor gören , sevmeyen , sizi düşünmeyen , namusunuzu , edebinizi , karakterinizi , adınıza gelecek lafları hiç düşünmeyen , hani şey vardır knk bir kızla çıktım çok iyi gelin sizde takılın der gibi bir şey olmuş. Nasıl bir davranış bu. Zaten evlenmeden ayrı eve çıkılmaz bile. Benim görüşüm. Çünkü bakın söylüyorum. Erkekle ilişki girildiğin de erkeğe bir şey olmaz. Ama kadın ortada kalırsa her şey diyilir. Şimdi siz nişanlınızın namususunuz bir nevi. Lakin ben burada namusunu koruyan sahip çıkan adına leke sürülmesin diye çabalayan bir kişi görmüyorum. Tam tersine kullanmaya meyilli bir görüyorum. Öyle geniş görüşlü biri size sadece pişmanlık getirir. Biz evde ablamız var diye arkadaşımızı çağırmıyoruz. Adam nişanlısına arkadaşlarıyla beraber eve çıkalım teklifi yapıyor.
2339 Yorumla- +1 yıl
Katılmayan iki kişide aynı mezheptenler her halde.
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as öncelikle dostum katılır veya katılmazlar benim umrumda değil. Ama ben öyle hikayeleri çok dinledim. Orada ters bir şey olsa kim bilecek. ya da adam şunu dese madem ilişkiye girmeyeceksin ne diye kabul ettin. Vesaire gider gelir.
- +1 yıl
Hayır kardeşim bu adamın amacının ne olduğu on metre öteden belli zaten. anlamamak için mal olmak lazım o derece. Pislik herif millet iyice çıldırmış ya. Şu genişliğe bak.
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as işte bunu anlasalar zaten böyle soruda gelmeyecek. Ben artık umursamıyorum. Fikrimi düşüncemi yazarım uyar uymaz kendisi
Bilir - +1 yıl
anlamadım saf ayağına mı yatıyorlar yoksa cidden saflar mı anlamadım.
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as beğenmeyenin bir nedeni benimki gibi olan, kadına olan yorumundan kaynaklı olabilir. Suya damlatılmış alkol gibi tek cümle silip attı yazdıklarını. Erkeğe bir şey olmaz kısmına katılmıyorum insanlar saf değil böyle şeyler yaşayan erkekler fark edilebiliyor. Soruyu soran yememiş içmemiş hayal kurmuş gözünde büyütmüş eski nişanlısını böyle insanların ne olduğu bellidir. Yani yanlış mesaj veriyorsun. Kadına olduğu kadar erkeğin de namusundan gider. Kimin ne olduğu meydanda.
- +1 yıl
@aşkınyaşıolur Topluma baktığında kadınlar etkileniyor.
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as sadece kadınlar mı etkileniyor yoo
kb şövalyecilik romantizminizi mi böldüm - +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as pardon
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as rahatlıkla yargısız infaz yapıp bu yorumu yapan erkeğin her haltı yese de namusuna zarar gelmeyeceğini düşünen aklında da kanıtlayamazlar fikri olan biri olduğunu ortaya atabilirim. Öyle bir yerde yanlış mesaj verdi ki ben de belirtmek istedim. Gözüme böyle görünüyor. Bir de böyle olmadığı gibi olup öyleymiş gibi davranan insanları fark edebilen bir ben değilim.
- +1 yıl
@aşkınyaşıolur kardeşim erkeğe bir şey olmaz kısmını sana açıklayayım müsaadenle. Kadın ilişkiye girdiğin de kötü tabirler kullanılır ben bunları demek istemiyorum. Erkeklerde ise bu durum daha farklıdır. Yani erkeklerde ilişkiye girdiği kadınla ayrılsalar bile başka bir kadınla evlenme durumu olabilir. Ama kadın ilişkiye girdiğin de bu dışarıdan kötü görülür ve kolay kolay da kimse kabul etmiyor. Ben erkek tarafından değerlendirmedim kadın tarafından değerlendirdim. He erkek sevgili ise sevdiği kadının namusunu adını herşeyini koruyacak lakin orada resmen pazarlık kurulmuş gibi. Evlenmeden bir cinsel yaklaşım olsa olan kıza olacak. İnan erkeğe hiçbir şey olmaz. Hatta övünür bu durum da. Ama ayrılık durumunda kadın daha kötü duruma düşer.
- +1 yıl
bana kalırsa böyle bir durumda erkeğin namusu da elden gider maalesef haklı çıktım. az önceki yorumlarımda.
- +1 yıl
@aşkınyaşıolur tamam sizin görüşünüze katılıyorum. Ama o erkekle alakalı. O hatayı ben yapmış olsam o kızla evlenirim çünkü onun namusu benim de namusum diyerek ortada bırakmam. Ama eğer ki dediğiniz gibi erkeğin namusu gidiyorsa bu adam bunu düşünen ve o teklifi asla yapmazdı. O yanlışı yapıp ortada bırakmazsa sorun olmaz. Ama bırakırsa da üzülüp pişman olacak kadındır. Bu yüzden ben diyorum ki evlenmeden o yaklaşım yanlıştır. Nişanı atabilir insan ama evlendiyse o kişi namusundan evlenmeden daha namus kelimesi yerini tam anlamıyla almamıştır.
- +1 yıl
farklı bir açıdan şöyle söyleyeyim. Senin namusun sende kızın namusu kızda kalsa sorun olmayacak altta da dizi gibi şeyler yazmışsın. fantezi şeylerini okuyamıcam. herkes kendi namusuna sahip çıksın.
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as görüyor musun mezhebini
- +1 yıl
@aşkınyaşıolur siz yanlış anlamaya gayret gösteriyorsunuz. ya da gözünüze perde inmiş görmüyorsunuz. Ben burada erkeğin yaptığı yanlış diyorum. Sanki yaptığı doğru kız kabul etsin gitsin ilişkiye girsin dermişim gibi tepki veriyorsunuz. Fantezi dediğin o tabir var ya benim söylediklerim gerçekler. Siz gerçeklerden korktuğunuz için hep böyle saf kalır ve hep böyle pişmanlığa düşersiniz. Ben evlenmeden ilişkiye girilmez diyorum sen hala erkeğin de namusu diyorsun. Git sor bakayım erkekler arasında bu muhabbet nasıl dönüyor. Boşa ön yargı ile gelip benimle muhatap olmayın.
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as al bak biri daha çıktı işte. Hiç uğraşamayacağım algısı kapanmış gözündeki perdeyi kaldıramamış insanlarla. Ben diyorum adamın ne olduğu belli o tutturmuş erkeğin de namusu diye
- +1 yıl
tam tersi insanların kötü yönlerini görmekte üstüme yoktur. Ne alaka gerçeklerle... hikaye yazmışsın kimse bir şey demeden hayal ürünü şeylerini anlatıyorsun. Bir böyle mi örnekler var.
Bana ne aralarında nasıl muhabbet döndüğünden sadece mi pis zihniyetli erkekler konuşabiliyor kendi aralarında zannediyorsun
üfff ''Bombok insanlar var en altını benim'' diye geziniyorsun yetti valla - +1 yıl
@aşkınyaşıolur sizin gibi zihniyetlerle uğraşamam. Amacın ne bilemem. Gelmişsin buraya bağırıp çağırmaya. Sen daha hayatın tokadını yememiş hayatı öğrenememiş kendini beğenen insanları küçümseyen kendini geliştirememiş birisin belli ki. Git başkasına öfkeni kus. Senin gibi duymayan görmeyen birine ben vaktimi harcayamam.
- +1 yıl
erkeğin 'kendi' namusu kadının 'kendi' namusu.
- +1 yıl
Off ben amacıma ulaştım valla seni açığa çıkardım kolaydı baya.
- +1 yıl
@aşkınyaşıolur yalanı sevmem. Yalan söyleyeni hiç sevmem. Kimseden bir şey saklamam. Söylerken de çekinmem. İnsanlar kör kaldıkları için senin gibiler kendilerini böyle ifşa ederler. Kimsin necisin bilemem. Ama belli ki kendini çok yüksekler de gören birisin. . Şimdi kendi kendine konuşabilirsiniz.
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as sen okudun ya yeterli ;)
- +1 yıl
@TEMBELKEDİ1as kendini geliştirmemiş , olgunlaşmamış kadınlar o senin dediğin görmesi gereken şeyi göremezler. Örnekte ki gibi duyması gerekeni duymayan gibi. Neyse ben çıktım selametle. Bunun gibi boş insanlara yazarak ne aklımı yormak isterim ne de vaktimi harcamak. Hadi kolay gele sana.
- +1 yıl
neyi göremezler senin şövalyemiz olduğunu mu :D
- +1 yıl
hiç şaşırtmıyorsun sıkıldım selametle
- +1 yıl
sana şunu söyleyeyim. Yalnız öleceksin herkes gibi. Söylediklerinle şu: kadınlar etkilenir erkeklere bir cacık olmaz laflarınla kadınların hayatlarını kolaylaştırmıyorsun yardımcı olacağını söyleyip diretiyorsun. Yardımcı olmak konusunda fazla ısrarcısın bu da sorun olsa da çözeyim demeye gebe. Ben böyle fikirleri tehdit olarak görüyorum. Gördüğüm yerde de söndürüyorum. Günlük hayatımda da aynıyım. Sen kimseye namusu için yardım edemezsin kimse de sana edemez. Herkesin kendi namusu kendinedir. Dolandırıcılığın lüzumu yok.
- +1 yıl
@aşkınyaşıolur öncelikle ölümden bu hayatta hata yapanlar korkar. Benim bir korkum yok. burada öfkelenmiş sinirini kusmaya çalışan biri görüyorum. Gidin o öfkeyi size kazandırana kusun. Süz fikrime düşünceme olumlu bakmıyor olabilirsiniz saygı duyarım. O zaman sizin görüşümüze göre bir erkek bir kadına evlenmeden önce aynı evde kalmayı yaşamayı teklif edebilir doğru mu? Ben bu görüşe karşıyım. Şimdi de iftira atmaya mı başladık? Bir fikir ve düşünce sunmak dolandırıcılıksa ve sizin yaptığınız bu kadar hakarete susuyorsam bu adamlığımdandır. Şimdi gidin sizi sinirlendiren kişiye bağırın çağırın. Burada sadece acımak geliyor içimden size karşı. Okumasını bilmeyen anlamaz derler , anlamasını bilmeyene ise konuşma derler. Bu yüzden daha da kelam edemem.
- +1 yıl
Konuya aciklik getireyim beyfendi aslinda toplumdaki algiyi anlatmis bunu kendi iddia etmiyor toplum algisi gercekten boyle kadinlar surtuk olur erkekler yuceltilir biz tabi ki karsiyiz ama yillardir süregelen ataerkil toplumda bunlar çok normal bu algıyı yıkmakta çok zor..
- +1 yıl
@naberbebeyiim çok şükür anlayan biri çıktı. Teşekkür ederim. Bunu anlatmaya çalıştım ama anlaşamadık bir türlü.
- +1 yıl
@naberbebeyiim valla dediğin gibi söylemiyor sinirli değilim sinirlisin diyor sürekli... ben dediğin şekilde biri olduğunu düşünmüyorum. dediğin gibi toplumu anlatsaydı arada yazdığı ''ben olsam böyle yapardım hikayesini okumadın herhalde...
- +1 yıl
@naberbebeyiim ben ayrıca hiçbir şey yazmadım o gelip de onun yazdıklarını yorumladım beni kışkırtmaya çalışıyor olmayan şeyler uyduruyor sürekli böyle birinin düzgün biri olmadığı belli ben de eğlendim onla ne var
- +1 yıl
@naberbebeyiim saf mısın
- +1 yıl
tam bir şarlatan
- +1 yıl
@naberbebeyiim az önce ne yazcağımı şaşırmışım böyle saflıkla karşılaşınca afalladım.
ayrıca son bir şey daha hangi toplum benim bildiğim bazı insanlar öyle pis zihniyetli değil enseyi karartmışsınız gözünüzü açın. insanları ayıklayın. - +1 yıl
@aşkınyaşıolur senin gibi fake değilim. Adım soyadım oturduğum yer belli. Sen hakaret etmeyi kendinde hak bilmiş birisisin. Erkeklere bir şey olmaz dediğin de bana cevap hakkı doğdu. Sen buraya kavga etmeye , tartışma çıkarmaya , kendini haklı gösterip insanları kötü göstermek için gelen egoist bir insansın. Sana hakaret kötü bir laf gelmedikçe sen hakaret eder oldun. Bütün bu hakaretleri ss alıyorum. Birde karakterime laf atıyorsun. Adım orada soyadım orada oturduğum şehir orada hakkımda kötü konuşacak bir insan dahi yok. Sizin gibiler hep kendilerini gökyüzünden görüp insanları aşağılamaya hor görmeye çalışırlar. Lakin bu son uyarım hakaret edersen bende gerekeni yaparım.
- +1 yıl
Ne anlatıyorsun ismin soyismin olduğunu sen söyleyince öğrendim dünya etrafında dönmüyor. Yorum yaptım kaldıramıyorsan sil hesabını hakaret edip kışkırtan sensin karşılığını verdim yok algısı kapalı yok şöyle insan bilmem ne.
+1 yıliyi yapmışsın öyle bir nişanlılık yok hiç üzülme o neymiş öyle başka erkek arkadaşlarıyla yaşadığı ortama nişanlısını getircek ve evlilik hayatı sürecek şakamısınız yahu ne kadar doğal sanıyorlar şimdiki erkekler böyle şeyleri yeni nesil z kuşağı komple güzel kardeşim kimse kusura bakmasın
günümüzde abi kardeş vakalarının bile ileri seviye arttığı şu dönemde böyle bişey asla kabul edilemez 5 gün sürer o evlilik ve dahada acısı ordaki erkeklerde o bizim kardeşimiz ya bizde öyle namussuzluk olmaz diyerek odana girmeye çalışırlar namus illaki kadına özel bir kelime ya da et parçası değil namus insanın kişiliğidir
hangi erkek namuslu şu çağda20 Yorumla
+1 yılHiç tavsiye etmem. Evlendikten sonra ne yaşayacaksınız? Hiç bişey. Çünkü yaşayacak bişeyiniz kalmamış olacak. Birbirinize tahammülsüzlüğünüz başlayacak sonra kavgalar aldatmalar ve boşanma. The End.
Bunlar olacak o yüzden ayrı eve birlikte çıkmayın00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki ki kabul etme
00 Yorumla
+1 yılBöyle mezhebi Harran Ovası gibi geniş olan bir tipi şimdi kabullenirsen yarın bir gün mazallah senin istemediğin şeylere zorlayabilir.
Hiçbir erkek sevdiği insanı başka erkeklerin de olduğu bir yerde kalmaya teşvik etmez eğer ediyorsa erkekliğinde, mezhebinde bir sorun vardır.
110 Yorumla
+1 yılNeden ‘ hayat görüşünüz ‘ bu kadar faklı biri ile sevgili ya da nişanlı olursunuz anlamıyorum, sıkıntı burada esas.
Herkesin hayat tarzı kendine.
Bu kadar muhafazar bir insansan , böyle bir kişi ile işin ne?
Ben böyle şeyleri hiç anlamıyorum51 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru demişsin 👏🏻👏🏻
Ben sevgilim ve onun iki erkek arkadaşıyla birlikte yaşıyorum. Odalarımız ayrı, iki katlı dubleks ev. Denk bile gelmiyoruz çok fazla gün içinde. Daha önce herhangi bir problem yaşamadım. Arkadaşını getirmesini istemesi de kendini rahat hisset, yalnız kalma diye muhtemelen. Ben kabul ettim şahsen, çok da mutluyum.
53 Yorumla- +1 yıl
İş işten geçti ayrıldılar 😅
- +1 yıl
+1 yılNişanlın sadece ikiniz için ayrı eve çıkmak isterse bunu doğal ve normal karşılayabilirim ama arkadaşlarınız ile beraber beş kişi aynı evde olmak nişanlı biri için ne kadar doğru bilemedim yani bu arada nişanlınız baya geniş ve rahat birisi sanırım. Sizinle sadece çıkması varken arkadaşlarıyla beraber bunu istemesi tuhaf geldi bana bence kabul etmeyin.
42 Yorumla- +1 yıl
En dogrusunu yaomissin o cocugun niyeti ne evlilik ne bisey bildgin grup yapma derdinde evlencek adam bi zahmet s.. nin zevkini tutar deger veriosa evlilik denen kurum bosuna olmadi agzi ile de niyetini belli etmks sana allah korusun evlenince bul birini de 5 li takilalim dese miden de yiregin de kabul etmezdi ortalik o... dolu erkek de olsa!
31 Yorumla- +1 yıl
Bana bi yazarmısın ozelden sana bı sorunun vevabını vereyım
+1 yılMaddi durumunu bilmediğim için diyorum, belki aile evinden çıkmanız için bulduğu tek yol buydu.
Bize onun arkadaşlarını ne kadardır tanıdığını da, yaşlarının ve iş durumlarının ne olduğunu da söylemeliydin. Bu haliyle bu soruyu kim okusa onun bu yaptığına genişlik derdi ama bana genişlik olarak görünmedi. Burada tek gördüğüm yetersiz bilgi.121 Yorumla- +1 yıl
aynn kızda dünden meraklı gibi hemen nişanı atmış umarım burada ki insanların lafına göre haraket etmemiştir çocuk öneri sunmuş redde edebilirmil bence
- +1 yıl
@kfkfkdkkfkfxnoanaak şaka mısınız kanka ciddi düşünen erkek , o ortama sokar mı kızı adam ya çocuk kafalı ya da kızı değil başka şeyi umursuyor evlenme niyeti yok nişanı da sırf kızla her boku yaşamak için yapan var
- +1 yıl
ya öyle bile olsa kız red edemiyor mu dese ya madem ben rahatsızlık duyarım diye, kız fazla bilgi vermemii fakat sadace eve çıkmak ve arkadaşlarıyla onun arklarıyla yaşamak istedinş söylemiş hiç bir şey dememiş yani en azından ben böyle şeylerden rahatsız olurum zaten öyle olucak kız arkadaşlarım yok diyebilir yani oğlan öyle başka yerler düşünse nişan bile yapmaz yani bence
- +1 yıl
@kfkfkdkkfkfknoanaak
Birincisi, yav bu ne biçim nick 😂
İkincisi, bence de katılıyorum sana. - +1 yıl
kckckdk ne dediysem olmadı bende salladım valla harf insanlar cevap verince random attıolar zanediom ilk ckdjfkfkfj
- +1 yıl
@kfkfkdkkfkfxnoanaak hahakdjds valla siz sanırım fazla tecrübeli değilsiniz bu konularda bir şeyler yaşamak için yalandan nişan yapan kaç erkek var her nişan yapan evleniyor mu ha onu da geçtim kız arkadaşını erkek ortamına sokan bir erkek bak tanıştırma falan demiyorum tanıştırabilir erkek kafasını çok iyi bilirim çünkü asla gerçekten sevmiyordur sen bile kendini erkek yerine koy nişanlını 2 kız arkadaşının olduğu bir evde ister miydin bir düşün empati yapmak karşındakinin niyetini anlamanın en kolay yoludur :))
- +1 yıl
Birileri çok Türk dizisi izliyor.
- +1 yıl
türk dizisi mi? şaka mısın yoksa aşırı asosyal misin hiç sevgilin konuştuğun falanda mı olmadı erkeklerle aran olmadığı o kadar belli ki ama sana hiç yürüyen yoksa nasıl tecrübe edineceksin ki :) ben sana anlatıyım erkeklerin %80'i cinsellik için her şeyi yapar özellikle türkiye'de çünkü tabulardan dolayı kolayca cinsellik yaşayamıyorlar kızlarla bu yüzden ciddiyet bahanesi veya aşık numarası yapanları oluyor ya benim gibi zeki ve tecrübeli olman lazım tuzağa düşmemen için ya da çevrenden ders almalısın ki çevremde bile nişan ve ciddi ilişki ayağına her şeyi yaşayıp ortada kalan çok kız bir tanesi de akrabam hatta işte sosyalleşmek çok önemli ev kızı olunca bir tek dizilerde öyle şeyler oluyor zannediyorsun anlıyorum :) ileride biriyle konuşursan anlarsın dediklerimi her ciddiyim diyen erkeğe kanma
- +1 yıl
Komiksin, iki lafa döşemiş bir de. İşsiz.
- +1 yıl
Güvensiz sıkıcı gezegeninde iyi şanslar.
- +1 yıl
sen çok tecrübelisin galiba nişanlanıp nişan atmaya, %80 dedin senin tanıştın gördün insanlar herhalde ve o erkek yerine koymama gerek yok ağzım var sonuçta söyleyemiyor mu" hayır ben bu durumdan rahatsız olurum böyle düşünce ve isteklerle gelme diye" söyleyebilirdi ama bunu belirtmemiş ve senin o erkeklerin düşüncesini çok iyi bilirimden zaten erkeklerin seni aldattını ve kandırdını cinsellik için etrafımda dolaştığı da belli yani zaten bir insanı ilk görüşte ne mal oldunu anlatan hal ve haraketler duyumlar alıyor insan
- +1 yıl
@kfkf Düşünüp yazmaya üşendiğim her şeyi yazmışsın. Harikasın 💛
- +1 yıl
@kfkfkdkkfkfxnoanaak erkeklerin %80 i zaten çekici ve güzel kadınlarla cinsellik düşünür geri kalanı da bu çekici ve güzel kadınlarla evlilik düşünür çünkü evlenme isteği vardır bunu inkar ediyorsun çünkü etrafında tek bir erkek bile yok çünkü ne çekici ne güzelsin bir insanın erkekleri tanıması için de hepsiyle nişan atması gerekmez çevresi geniş bir insanım erkek arkadaşlarım da bir hayli fazla ve düşüncelerini biliyorum zavallı ve crkinsin kanka üzgünüm :D
- +1 yıl
@kfkfkdkkfkfxnoanaak ağzım var söyleyemiyor mu ne alaka ayrıca kız adamın niyetini anlamak için sormuş zaten bu soruyu niyetini anlasa zaten kabul etmeli miyim demez ama hem seviyor hem konduramıyor siz tecrübesizler ne anlar ilişkiden daha da laf anlatamam bir gün bir erkek cinsiyle konuşabilirsin anlarsın
- +1 yıl
emin ol senin etrafından daha çok var etrafımda 2 senedir ciddi ilişkim var ve daha öyle bir niyeti oldunu söylemedi olucaksa evlendikten sonra olur diyor yani konu açıldı gibi kapatan bir insan çekici güzellim ama eğer profilde ki sensin kusura bakma da hiç çekici değilsin erkek olsam kafamı çevirip bakmam insanları dış görünüşle yargıladın dış görünüşümü görmeden bu bir ezikliktir ben dedimi de dersin sende eleştirdin diye karşılık vermek amaçlı bu arada ergence düşünmek yerine daha normal düşünmeye bak senin gibi tek konuma odaklanmış insanlar sürekli aldanmaya üzülüyor yani sen kendi köşende ağla canım daha fazla senin seviyene inemem iyi günler.
- +1 yıl
@kfkfkdkkfkfxnoanaak benim kadar çekici olsan böyle saçmalamazdın kezbo evlenmeden dokunmazmısmıs puhahha guleym bari muhtemelen kapalısın ve senle olma sebebi sadece dini ve seni öyle dokunulmamış düzgün kız alayım kafam rahat olsun diye düşündüğü için sevildiğin için değil yani sizin gibilerle evlenilse bile gözler hala bakımlı kadınlarda oluyor çünkü fkodpşlfdsşdl
- +1 yıl
Yorum atmaz olaydım.
- +1 yıl
ayy ne kadar cahilsin la sen ergensin ya ağlama ya bu kadar ne bu rüküşlük
Soran+1 yılKız 3 gündür tartisiyorsunuz.
- +1 yıl
ben 3 günde bir giriyorum KS ye ne zaman yorum atsam anında yazıyor hazır olda galiba :D dokunmuş arkadaşa
- +1 yıl
sana da fazla dokunmuş galiba 3 günde bir giriosun ama direk mesajıma bakıosun ve senin gibi ezik le uğraşamam ıy yani
+1 yılhadi ikiniz için istese diycem bir ihtimal seni daha iyi tanımak istiyor senden ayrı kalamıyor falan da erkek arkadaşlarının yanına ciddi düşündüğü kızı hiçbir erkek sokmaz o senle kafa geçiyor ya da kendisi bir g@v@t iki türlüde iyi olmuş yaptığın olgunlaşmamış biriyle ne evlilik olur ne ciddilik
10 Yorumla
+1 yılaslında evlilik öncesi böyle bir şeyin olması lazım çünkü bazı evliliklerde özellikle kadınlar karşı tarafın evdeki hallerini görünce o kişiden ve evlilikten soğuyor. karşı tarafın evdeki haliyle dışardaki hali tutumlu olmuyor ama sizin arkadaşlarınız da olacak yani o yüzden tam manasıyla görmek zor ve ailen de izin verir mi o da var.
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Behavaha haya önemli tabi ancak özellikle kadınlar bu konuya önem verdiği için öyle dedim ben çünkü sonrasında hayal kırıklığına uğrayabiliyorlar pişmanlık duyabiliyorlar. hani ailelerin onayıyla evlilik provası gibi bir şey olabilir bence ama tabi belli sınırlar içerisinde. ama bizim ülkede böyle bir şey olmaz.
- +1 yıl
Doğru mükemmel bir evlilik olacak diye düşünüyor. Öyle olmayınca da boşansam mı diyorlar. Bence kanlarımıza kızlarımıza örnek olan kötü dizileri ortadan kaldırmadığımız sürece bu ve bu gibi durumlar asla bitmeyecek gibi duruyor. Evlilik provasından önce anlayışlı bir birey olmayı öğretmek gerek diye düşünüyorum.
- +1 yıl
+1 yılYani en doğru kararı varmışsın grup mi kuracaksınız ne bu cafeye flan gidelim de değil eve taşınma amacı başka birsey senin için üzücü bir durum evet ama onun şu an arkadaşlarından ayrılıp kendi evini bile kurmadi gerekiyor evlenmeden yaşayalım nedir ya hangi gevşeklik başka erkeklerle aynı evde kalmana musade etmesi ayrı zaten iğrenç kesinlikle bunu düşünüp bile soguyabikirsin ondan pislik herif
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Nişanı at bence sen. Eleman hiç sağlam değil.
153 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
aga adamın yuvasını yıktın :D
+1 yılBence bu adamın seninle evlenmeye niyeti yok bu kadar net arkadaşlarını bahane ediyor sonra bir sebepten arkadaşları evden ayrılacak ve ikiniz başbaşa kalacaksınız evlenmeye niyeti olan adam nişanlısına neden ayrı eve çıkalım desin ki
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüncellemişsin. Ailelere söylemen çok iyi olmuş. İyi ki evlenmemişsin i*bnedir o kesin her pislik vardır onda. Verilmiş sadakan varmış kendi ağzıyla söylemiş. Evlenmeden ayrı ev muhabbeti yapandan hayır gelmez. Çevremizde duyduk biliyoruz ne b*oklar dönüyor. Öylesinden koca olmaz. Ucuz atlatmışsın kurtulmuşsun çok geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılAdama bak ya hem kendine hem sana grup ha. İğrenç herif. Kızım adam sana bu teklifi ettiği anda onu neden rezil rüsva etmedin ki? Bunun amacı grup seksi değilse ben ne olayım? kesin kendi de biseksüeldir. iki tarafta olur.
10 YorumlaEn iyisini yapmışsın. Sıra dışı bile değil bayağı sıra dışı bir istek olmuş. Hem ayrı eve çıkacakmış yetmemiş bir de iki erkek iki kız daha olacakmış, amaç neymiş hayatını yaşayacak. Sapıkça desem yeridir.
10 Yorumla
+1 yılNişanlının c*cold, s*w ger yani grup fantezisi var. Biraz haşır neşir olalım, daha evlenmeden hayatımızı yaşayalım. Evlenince bakarız duruma göre belki devam ederiz diyor. Biraz olsun niyetin, merakın varsa kabul edersin. Yoksa kabul etme.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir teklif yapmış ama her kız anlamaz işte
- +1 yıl
Hayırlı olsun. Boşa gitti onca zamanlar. Neyse kafa dinle biraz, sonra bulursun birini.
Ver eline yüzüğü. Yaşasın hayatını. Belli ki evlenmekten vazgeçmiş. O hayatı yaşamaktan anladığı şeyleri yaptıktan sonra öyle bi hayatın huzur vermediğini anlayınca pişman olacak zaten de geç olacak
11 Yorumla
+1 yılYa seni sevmiyo ya da inanılmaz geniş biri iki durumda berbat. Erkek arkadaşlarının olduğu evde senin de kalmanı istiyo yol yakınken ayrıl böyle biriyle ömür geçmez yanlış anlama ama bu tarz bi insan ilerde grup yapalım bile diyebilir o potansiyel var çünkü
20 Yorumla
+1 yılNişanlın olduğuna emin misin? Sanki FB gibi davranmış 3 erkek 2 kız bı ev trolsundur umarım çünkü erkeklerin bu kdr aşağılık düşüncelerde olduğunu düşünmek dahi istemiyorum.
20 YorumlaNişanı atmakla çok iyi yapmışsın bence hakkında hayırlısı olsun inşallah ben anlamıyorum ya erkeklerin geneli biran evnelim der bu adamdaki düşünce çok farklıydı bence nişan bahaneymis onun için
00 Yorumla
+1 yılSalla gitsin.
Baş başa eve çakma isteği olsa ona “tamam” da o ne öyle danaya girer gibi kızlı erkekli (bunlardan biri çift) 5 kişi ayrı eve çıkmak.
Söyle nişanlına evlendiğinizden de aynı evde yaşamay devam edin
😀😀😀😀😀😀00 Yorumla
+1 yılBu isin sonu hiç iyiye gitmez aynı evde 5 kişi aşkı memnuya döner sonda 5li yaparsınız AHAHAHJAAJAJ
30 Yorumla
+1 yılVala helal olsun yazacatim bur sürü küfür hakaret o domuz mezhebi geniş ahlak yoksunu herife sen gereken cevabı vermişsin darısı kandırılan bütün kızlarımızın başına
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar destan falan yazmış. Duyar kasmış. Üzerine konuşulacak karakter konulacak bir konu yok ortada, bu soru zaten troll, hiçbir erkek böyle bir şey teklif etmez, edemez, bahsi dahi geçemez.
12 Yorumla- +1 yıl
var öyle erkekler kanka ister inan ister inanma bence soru doğru benim erkek arkadaşımda bir yere gidecektik arkadaşı tanıdığıymış onun numarasını veriyim onla görüşüp gidin dedi o gün işi varmış yersen ahahha soğudum zaten ne güzel kardeşim diye lklkgfdlfk
- +1 yıl
Erkek arkadaşından bahsediyorsun ama. Nişanlılık başka. Evlilik yoluna girip bu zihniyet başka. Yapanlar varsa da babalarının yumuşaklığı yüzündendir.
+1 yılValla bana çok ters geldi. Beraber aynı eve çıkalım dese neyse. Aynı zamanda oldukça geniş bir kafa yapısına sahipmiş nişanlın. Bu genişliği kaldırabiliyorsan ne ala.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşları ile hiç iyi fikir değil onunla tek çıkarsan çok güzel ama arkadaşları bence saçma hem evlilik öncesi böyle olması lazım ama baş başa seninde arkadaşın olsa onunda arkadaşı olsa aynı eve çıkmak bence çok ters ve hoş değil tabi yine senin kararın ama arkadaşla olmaz baş başa olur
10 YorumlaAdı üstünde nişanlın. Bu ahlak dışı isteğe karşı çık derim. Seni kullanmak istiyor olabilir. Kimsenin içinden geçeni bilemiyoruz ve bu devirde kimseye güven olmaz.
16 YorumlaBu ne rahatlık böyle yok arkadaşlarmis ayrı eve çıkalım. Çıkınca ne olcak. Başına corap örücegi kesin. İyi yapmışsın ayrılmışsin. Toplum içinde rezil olsaydı daha iyi olurdu
00 Yorumla
+1 yılİyi yaptın ayrılmakla.. akıl var mantık var böyle bir şey olması mümkünmüki hem niyeti kötü bence.. verilmiş sadakan varmış senin.
10 YorumlaKabul edersen aldatılma ihtimalin çok yüksek, böyle bir teklifte bulunan erkeğin aldatmama ihtimalide çok düşük
12 Yorumlaİkiniz ayrı eve çıksanız neyse derim bana ters o ayrı , erkek arkadaşın hakkında yazarım bir şeyler lakin ban yerim 🙂
10 Yorumla
+1 yılbana ters ben istemezdim hem de o evde arkadaşım yaşıcak bende o eve nişanlımı davet edicem hiç sanmıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
baya hemde
- +1 yıl
mantıklı olanı yapmışsın
+1 yılNişanlı'na nasıl bu cesareti veriyorsun? Böyle bir teklif yapacak insanları nereden buluyorsunuz? İnsan utanır bunu demeye.
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen hem seks hem de ev işleri açısından istiyorsan bir bakmışsın yarın nişan da atar evlenmeden kalırsın ortada.
10 Yorumla
+1 yılDeneme bence hos bir dusunce degil bu coklu ortam insani bozarr sonra dan pismanlik iyi degilll
10 Yorumla
+1 yılErkek olan bir evde ben yaşamak istemem doğrusu o ne öyle 3 erkek iki kız çok saçma
20 YorumlaVay güzel kardeşim vay. 3 erkeğin olduğu eve seni getirecek öyle mi? Troll değilse ayrıl, kurtar kendini.
10 Yorumla
+1 yılİyi yapıp nişanı attın böylesi daha hayırlı olacak. Kim bilir başına ne gelecekti. Akıl her şeyden üstündür.
00 Yorumlahayır sakın ay biraz akıllı olun yani öyle şey olur mu at nişanını birtanede okkalı tokat at yani sapıkca teklif yani
00 Yorumla
+1 yılÇok çirkin bir düşünce, zaten evleneceksiniz ayrı eve çıkmak hemde arkadaşlarla çıkmak, mantık bunun neresinde, ayrılmakla çok iyi yapmışsınız
00 YorumlaEvlenmeden hayatımızı yaşayalım valla bu laf her kapıyı açıyor, nişanlım yollu gibi kusura bakma. Aldatmaya da müsait.
00 Yorumla
+1 yılOhaa o nasıl bı kafa öyle. İkimiz ayrı eve çıkalım dese hadi yine bir türlü diyeceğim de besimiz nedir yaa
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
+1 yılevlenmeden önce hayatı yaşamak için neden böyle bi bekar evine çıkması gerektiğini düşünüyor nişanlın ben pek anlamadım
00 Yorumla
+1 yılgüncelleme için seni tebrik ediyorum. Müslüman kızına bu yakışır
10 YorumlaGeçmiş olsun
Daha iyi olmuş kendine yeni bir hayat kur10 Yorumla
+1 yılKafa yapısına bak dırzo herif iyi yapmışsın ayrılmakta
10 Yorumla
+1 yılSacbalık deerim başkada bişey demem böyle genişlik yok
11 Yorumla- +1 yıl
Ve en iyisini yapmlşln ayrllmakla
+1 yılO nişan yüzüğünü takmaya devam ediyorsan yazıklar olsun sana
10 YorumlaHayatimizi yasiyalimdn kasti ne? Seni 3 erkekle ayni eve koymak? Geniş baya..
10 Yorumla
+1 yılHayatını yasarken arkadaslarını da yasatmak ıstıyo heralde baska acıklaması yok
10 YorumlaSorularla fantezi arayan düşük bütçeli bollywood ergeni
10 Yorumla
+1 yılEvlenme aşamasında olan hiçbir erkek beraber olduğu kadını iki arkadaşının olduğu eve sokmaz. Bu normal değil
10 YorumlaHayır evli olmayan iki kişinin aynı evde yaşaması haram
11 Yorumla
+1 yılHangi kafayla kuruyorsunuz bu troll soruları anlamıyorum ki.
Hayal dünyası bayağı geniş 🤣🤣00 Yorumla
+1 yılHayatını yaşamak isteyeni sen hiç tutma bence, yürüsün gitsin.
00 Yorumla
+1 yıltam bir gevşeklik.. ayrılmak çok doğru bir karar 👍
00 YorumlaGrupta yapalım der öylesi.. vay la ne günlere kaldık
00 Yorumla
+1 yılAyrı ev olmuyor bu yalnız 🙃 grup gibi bi şey , nişanı atmakla doğru olanı yapmışsın 👍
00 Yorumla
+1 yılÇıkta gör evlilik nasılmış sonra nişanı atar benim safıma katılırsın 😎
00 Yorumlayani en dogru karari vermissin, o nasil bir teklif oyle yaw millet iyice azitti aw
00 Yorumla- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat