Ev & Yaşam 1 ay Yeni yılda evi süslenmesini sever misiniz? Gumansun Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Çam ağacını sever misiniz? Yeni yılda evi süslenmesini sever misiniz? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eig 98% 1 ay Süslerim, bazen bahçede ki ağacıda süslediğim oluyor, güzel bir gün, yeni bir yıl , insan pozitif olmalı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 28 1 ay benim bayramım mı kardeşim işim olmaz :D çam la mamla :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Anlbey Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 ay Yalnız yaşayınca uğraşılmıyor manit olsa olabilirdi 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Çam ağacını severim gölgesinde karımı s.. kerim çünkü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Gumansun 1 ay Başka yer bulamıyormusun Yorumla Görüş sahibi 1 ay fantezi işte Yorumla Gumansun 1 ay O an cam agaci başiniza düşerse Yorumla Görüş sahibi 1 ay Düşmez sabitliyoruz Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Hiç yapmadım. Boşa yorgunluk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
purplewater75 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Yılbaşını kutlamıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. Evet seviyorum tabi ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m Şişkoletta Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Hayır sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sevaydn Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 ay Pek sevmem ben Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 311 görüş paylaştı. Yapmayız Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 99% 1 ay hayir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 25 1 ay Hayır sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Süslerim, bazen bahçede ki ağacıda süslediğim oluyor, güzel bir gün, yeni bir yıl , insan pozitif olmalı.
benim bayramım mı kardeşim işim olmaz :D çam la mamla :D
Yalnız yaşayınca uğraşılmıyor manit olsa olabilirdi 😂
Çam ağacını severim gölgesinde karımı s.. kerim çünkü
Başka yer bulamıyormusun
fantezi işte
O an cam agaci başiniza düşerse
Düşmez sabitliyoruz
Hiç yapmadım. Boşa yorgunluk
Yılbaşını kutlamıyorum.
Evet seviyorum tabi ki
Hayır sevmem
Pek sevmem ben