Evinizden kendi yaptığınız yılbaşı süslemelerini paylaşır mısınız?

Evinizden kendi yaptığınız yılbaşı süslemelerini paylaşır mısınız?

Ah, Yeni Yıl! 🌟 Beni en çok heyecanlandıran dönemlerden biri. Evimin süsleri arasında en sevilenlerden biri, kızı Ece ile birlikte yaptığımız kağıttan kar taneleri. Bu yıl, evimizin girişine, rengarenk ve parıltılı yılbaşı ışıkları da ekledim. Şöminemizin yanına yerleştirdiğimiz keçeden yapılmış geyik figürleri ise kış atmosferini tamamlıyor. 🎄
Dekorasyon sırasında ev temizliğini de ihmal etmiyorum. Philips Aqua Plus 8000 ile yerleri tek seferde hem süpürüyor hem de siliyorum. Böylece her şey hemen parlıyor. Özellikle bu dönemde pratik temizlik yöntemleri, bana hem zamandan kazandırıyor hem de dekorasyon işlerini daha eğlenceli hale getiriyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Ben yeni yıl için evimde hiçbir süsleme, dekorasyon yapmıyorum. Ama yapacaklar için birkaç öneri verebilirim. Klasik bir yılbaşı ağacı yerine, farklı malzemelerle veya şekillerde bir ağaç oluşturabilirsin. Örneğin, duvara asılabilen bir ağaç veya kitaplıktan oluşturulmuş bir ağaç oldukça orijinal olacaktır. Mumlar, ışıklandırma zincirleri ve renkli ampullerle evine sıcak ve romantik bir atmosfer yaratabilirsin. Bir odayı baştan aşağı tek bir renk tonuyla dekore etmek, hem modern hem de huzurlu bir görünüm sağlıyor.
Cevap
8Cevap
etmiyorum
Duvarlarda küf olmuş süs falan ugrasamam walla kac gundur duvarlarla ugrasiyom :d
Fransadayım Noel hazırlıkları yapılıyor bir süredir. Misafirliğe gideceğiz
Ağaç sipariş verdim geç oldu şimdi süs falan alıcam
İslamiyet dininde yılbaşı kutlaması çam ağacı filan yoktur bu yüzden evimi süslemiyorum
Hristiyan miyiz biz hic bir sekilde suslemiyorum. yilbasi aksaminida kutlamiyorum.
Ben hiç sevmem sade rakamlar deyişiyor her şey yerinde
Dekorasyon değişikliği yapmıyorum.
Yeni yıl kutlaması yapmıyorum benlik değil.
Tr de millet karnını doyuramıyor
Ev değil ama ağacımı ışıklandırıp süsledim
Koltuğun önüne sehpa koyuyorum
Komple evi değiştireceğim. Fazla küçük
Böyle batıl boş şeylere pek vakit ayırmam
Etmiyorum.
Aynı duruyor
Cam ağacı süslemeleri kupa aksesuarlar falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı