Ev & Yaşam 1 ay Şöyle küçük odalar çok huzur verici durmuyor mu? blueangel345 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 laf olsun torba dolsun 😄😄 Şöyle küçük odalar çok huzur verici durmuyor mu? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Ev & Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı. Bence de huzurlu oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör blueangel345 1 ay evet güzel begendim 😃
KadınDiyorKi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 48% 1 ay beni boğuyor artık ya böyle küçücük tıkış tıkış Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör blueangel345 1 ay yazın mesela daha geniş ve boş odalar hoş duruyor ama kışın böyle sıcaklık veriyor sanki 😅 ama tabi herkesin zevki farkli 😇 Yorumla KadınDiyorKi 1 ay 2. oda güzel mesele ama bir tık daha geniş olsa bir tık ya :))sıcaklık tamamen döşemeyle alakalı bir durum bence ya Yorumla blueangel345 1 ay evet doğru bu fotodakiler tv ye yapışmış gibi olmuş 😅 Yorumla KadınDiyorKi 1 ay ayh evet ondan diyorum bir de çekim açıları daha daraltmış :)) Yorumla
Siyahkadife Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 97% 1 ay Aslında odanın küçüklüğü değil. Dekorasyonu ve kullandığı atmosfer. Küçük odalar beni boğuyor. Burada kullanılan eşyalardır huzuru veren. Kullanan kişi ferah ve sadelik yaratmış. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Ben de darlıktan ruhum bunalıyor geniş olsun eşya az olsun daha iyi duruyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Doğahdht Takip Et Xper 3 Yaş: 18 1 ay İkincisi çok güzel ama küçük olduğu için değil dekorasyonu güzel olduğu için insanın içini açıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
dionysosjai Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 1 ay Gerçekten çok güzel, kolay ısınır birde. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör blueangel345 1 ay dimi ya bi tanede kedin olacak sarılacaksın tv izliceksin ah hayaller 😍 Yorumla dionysosjai 1 ay Off sus hayallere sürükleme bizi. d Yorumla blueangel345 1 ay 🤭🤭 Yorumla
RufLeSs Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 34% 1 ay Benim, şahsen hoşuma gidiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
20-ali Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 100% 1 ay Oda iyi dekor kötü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Hiç cikmazdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Isınması kolay olur. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Bence de huzurlu oluyor
evet güzel begendim 😃
beni boğuyor artık ya böyle küçücük tıkış tıkış
yazın mesela daha geniş ve boş odalar hoş duruyor ama kışın böyle sıcaklık veriyor sanki 😅 ama tabi herkesin zevki farkli 😇
2. oda güzel mesele ama bir tık daha geniş olsa bir tık ya :))
sıcaklık tamamen döşemeyle alakalı bir durum bence ya
evet doğru bu fotodakiler tv ye yapışmış gibi olmuş 😅
ayh evet ondan diyorum bir de çekim açıları daha daraltmış :))
Aslında odanın küçüklüğü değil. Dekorasyonu ve kullandığı atmosfer. Küçük odalar beni boğuyor. Burada kullanılan eşyalardır huzuru veren. Kullanan kişi ferah ve sadelik yaratmış.
Ben de darlıktan ruhum bunalıyor geniş olsun eşya az olsun daha iyi duruyor
İkincisi çok güzel ama küçük olduğu için değil dekorasyonu güzel olduğu için insanın içini açıyor
Gerçekten çok güzel, kolay ısınır birde.
dimi ya bi tanede kedin olacak sarılacaksın tv izliceksin ah hayaller 😍
Off sus hayallere sürükleme bizi. d
🤭🤭
Benim, şahsen hoşuma gidiyor
Oda iyi dekor kötü
Hiç cikmazdim
Isınması kolay olur.