Ev & Yaşam Bu şekilde sade odalar size de çekici geliyor mu? IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bayılıyorum sade şeylere ya Güncellemeler+1 yıl Avangard severler sorudan kaçsın arkadaşlar teşekkür Bu şekilde sade odalar size de çekici geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FireandFire Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Ben biraz daha süslü, gösterişli odaları seviyorum :) 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet severim böyle mekanları 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Çok güzel oda be çok seviyorum böyle odaları 0 2 Yorumla Mario45 +1 yıl Kız görüşlerini okurken kriz geçirdim, gidiyorum teşekkür sdkfhskj Yorumla IXARESXI +1 yıl 1+0 evde yaşayıp beş kuruş için dilenen avam ekibini çok şey yapma dhdhdhs Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Sade ama basık o tavan üzerime üzerime gelir boğulurum, bir metre elli dokuz santi metreyim ama yine sığmam 🤣🤣 0 0 Yorumla
OFFFFFFFG Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sadelik sevenler için güzel ben beğenmedim 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Sen ne seviyorsun avangard mi Yorumla OFFFFFFFG +1 yıl Evet Yorumla IXARESXI +1 yıl Oldu o zaamab Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Burası çekici değil qsjwhsnjms 1 25 Yorumla IXARESXI +1 yıl Halbu ki seninle gelebilirdik... Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Sen benimle aynı yerde bulunmak istemezsin Yorumla IXARESXI +1 yıl Hrrhehehehe neden Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Triplerimi çekemezsin Yorumla IXARESXI +1 yıl Trip atarsan seni üçüncü katta bırakır birinci kata giderim çok şey etme sbsbs Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Beni sevseydin böyle yapmazdın işte Yorumla IXARESXI +1 yıl Sen de sevseydin trip atmazdın Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Ben sevdiklerime trip atarım Yorumla IXARESXI +1 yıl Bu şey gibi biraz ben sevdiklerimi bıçaklarım djdjddjSevgi ile Trip ve kıskançlık aynı kefede olamaz maalesef Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Peki trip atmam o zaman Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Ayrıca bu soru neden moda stilde? Yorumla IXARESXI +1 yıl Ne bileyim nfbdjd Yorumla IXARESXI +1 yıl Bu bir yaşam stilli diyelim Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Dur değiştireyim Yorumla IXARESXI +1 yıl Değiştiiiir Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Ev yaşam daha iyi oldu Yorumla IXARESXI +1 yıl Hiiiii olabilir mantıklı Yorumla IXARESXI +1 yıl Bak ne düşünüyorum biliyor musun buraya müsait bir zaman bulursam Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Ne düşünüyon Yorumla IXARESXI +1 yıl Paletten yatak altı yatağın altına paletten yine dolap gibi bir şey koyucam Yorumla IXARESXI +1 yıl Bir de iki iki paletlerden oturmalk yer yapıp Yorumla IXARESXI +1 yıl Etrafada renkli LED yerleştireceğim Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Ne güzel Yorumla IXARESXI +1 yıl Gerçekten mükemmel bir konuşma enerjin var hadi kaçtım ben Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Burayı dm gibi kullanmamalıyız zaten qwjwhnsms Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl boğulurum lan ben orada 1 6 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ulen bende çok eşya olduğunda boğuluyorum shshsis Yorumla ElCuco +1 yıl eşyadan dolayı değil ki tavana bak Yorumla IXARESXI +1 yıl Kanka en tepe 2m Yorumla IXARESXI +1 yıl Hatta daha yüksek Yorumla IXARESXI +1 yıl Sağa doğru azalıyor Yorumla IXARESXI +1 yıl Hayalindeki gibi dar değil sshsjs Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sadelik en güzeli, sade olan her şeyi seviyorum 0 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bence de
sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bu kadar da değil ne bu ahır mı 0 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl He ahir seni bağlayalım gel Yorumla
kartanesi_deniz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana boğucu geldi 0 5 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bilmiyorum bana çekici geliyor güzel uykumu aldım açıkçası Yorumla kartanesi_deniz +1 yıl orada mi uyudun Yorumla IXARESXI +1 yıl Yesss Yorumla kartanesi_deniz +1 yıl Oh dahatladiysan gyzel Yorumla IXARESXI +1 yıl Vallahi çok iyiydi ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben biraz daha süslü, gösterişli odaları seviyorum :)
Evet severim böyle mekanları
Çok güzel oda be çok seviyorum böyle odaları
Kız görüşlerini okurken kriz geçirdim, gidiyorum teşekkür sdkfhskj
1+0 evde yaşayıp beş kuruş için dilenen avam ekibini çok şey yapma dhdhdhs
Sade ama basık o tavan üzerime üzerime gelir boğulurum, bir metre elli dokuz santi metreyim ama yine sığmam 🤣🤣
Sadelik sevenler için güzel ben beğenmedim
Sen ne seviyorsun avangard mi
Evet
Oldu o zaamab
Burası çekici değil qsjwhsnjms
Halbu ki seninle gelebilirdik...
Sen benimle aynı yerde bulunmak istemezsin
Hrrhehehehe neden
Triplerimi çekemezsin
Trip atarsan seni üçüncü katta bırakır birinci kata giderim çok şey etme sbsbs
Beni sevseydin böyle yapmazdın işte
Sen de sevseydin trip atmazdın