Güncellemeler
1 ay
ben mesela yaklaşık bir sene önce yeni eve taşındm. ilk işim evin duvarlarnı beyaza boyatmak oldu. perdelerden üniteye, avizye ve kanpeye kadar, iki/üç renk kullandım. gri tonları ve beyaz ağırlıkta. ve duvarlar bomoş.
genelde bizim toplumda, evdeki renkler (duvar boyasundan, eşyalara, süslü perdelere kadar) ne kadar göze çarparsa o kadar iyi gibi bir algı var sanki. mesela yeni gelin programlarna bakıyorum, bri dünya masraf ve yok yok odalarda. her renk, her süs vs. sizin terchiniz nedir peki dekorasyonda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Selam gadası 🙃
Canlı renkleri severim. Ama evin içinde minimalist şeyleri daha çok severim.
Eve gelecek misafir bile gözü yormayacak sarı tonlarında ışıkla karşılanmalı. Loş tonları. Akşam ev böyle olmalı. Gezdiğim yerlerden aldığım şeyleri evde kullanmak güzel. Afrika ya gitmeyi düşünüyorum. Safari den güzel birşeyler çıkar. Koltuk takımı bile getirte bilirim
süslemeyi seviyoruz o zaman 🙂
Sanatsal
Modern çizgiler. Yurt dışında gördüğüm tasarımlar var. Eve yaptiricamda. Sorun şu evim çok büyük. Bana en az 800.000 lazım. Yani seneye yaparım ancak.
baya gösterişten yanasın o zaman
Biraz. Bir defa yapıyorsun sonuçta. Birde benim evde 3 banyo var. Bunlar da baştan yapılacak. 15 sene önce evi yaptırdım. O zamanlar evi zor yaptık. İçine önem veremedik. Oda da çok 5+1 4 tane balkon var. Ama para banyolara gidecek. Super dizaynlar var. Gizli su sistemi. Olacak. Tavandan su akacak.
oo baya uçuk bir fikir giib. hayırlı olsun şimdiden
Daha neler var. Banyoya özel taş kestiriyorsun. Düşün içinse 1 metre karelik kalebodur. Asla su bırikmiyor. Daha neler var neler
fiyatlar uçmadan yaptırmanız lazım
Hiç sorma şu an 670k var nakit yetmez. 800 aklımda var. Birde cebimde de acil. durum. parasi kalmalı yeterince şişti daha sismez
ev müstakil sanırım
Aynen bahçeli dubleks garaj falan var. Akçay dayim. Evimi seviyorum bana huzur veriyor. Ama bazen diyorum istanbuldan bir daire alayım. Bir ayağımda orada olsun
ne güzel, önemli olan da o zaten. eviniiz sevmeniz ve mutlu huzurlu hissetmeniz
Aynen huzur hepsi. Tek yaşıyorum. Kafa dinliyorum
Ne güzel, mutluluklar
Boş ev veya rengarenk şahsen düz sıradan bir ev yani ama çok param varsa rengarenk olabilri
ama senin zevkin hangisi o önemli
Bugüne kadar sıradan evde yaşadım heralde rengarenk olsun isterdim ama sıkıntı şu ki 2 gün sonra evi teslim etmek veya satmak istersen boyamak zorundasın tantana çıkar ya sıradanlık da iyidir beyaz olabilir rengarenk göz de yorar bilemedim şimdi
Minimalizm ama yeni model minimalizm de sevmiyorum. Çok samimiyetsiz bir şıklık oluyor evlerde.
yeni modelden kastınız?
Ne kadar kibarsınız hatun.
Mesela şu attığım link gibi
https://images.app.goo.gl/A1P1CpxHBZtdjdkn9
evet, peki tam olarak sevmediğiniz kısımları nedir mesela. çok mu sadece? benim ev bunlara hakın bir örnek mesela.
Renkler daha sıcak tonda olabilir, çiçek biraz daha fazla olabilir, vintage görünümlü olabilir.
Tarif edemiyorum şu an pek
ben iyi anladım :) biraz daha canlılık olsun istiyorsun. bunu mesela iki zıt renkle kombine edince ortaya çıkarbiliyorsunuz. e biraz da bohem tarzı bitkiler süsler vs de ekleyince sizin tarzınız oluşur diye tahmin ediyorum.
Yani ben şu an evimi gri, yeşil tonunda yaptım. Tabi tam aklımdakini yapmış sayılmam ama :D o ağırlıkta yaptım diyelim
memnun olmak yeter diye düşünüyorum. ya da zamanla zaten geliştirirsiniz
Tam anlamıyla memnun olmak var mı sizce?
çok zengin olunursa belki 😀
Bence zenginlik de tatmin olmaya yetmez 😅
sanatsal bir yaklaşım gerekir tatmin için. yoksa nelere sahip olursan ol mutlu olamazsın.
Bana enerji verecek renkleri severim ama aynı zamanda göz yormamalı az eşyalı ve ferah evlere bayılıyorum
minimalizm bence
Minimal şekilde renkli
nasıl yani renkli ve minimal? az tarif edersen
Az ve öz eşyayla göze hitap eden Bi dekorasyon. Renksiz oda sevmiyorum ama gereksiz eşyaya da tahammülüm yok
Sadelik daha iyi bence.
Sade
Sade olsun
Minimalizm