Eski bir Çin yerleşim uygulaması olan Feng şhui, yaşam alanlarının birbiriyle uyumlu olmasını sağlayan öneriler sunar. Bu önerilere göre düzenlenen evlerin bereketi ve enerjisinin daha yüksek olduğu düşünülüyor. Örneğin gereksiz eşyaların evde olmaması, ev girişinin cezbedici olması gibi öneriler var.

Siz ev dekorasyonu yaparken feng shui önerilerini dikkate alır mısın?
Evet, bazı önerileri uyguladım
Hayır, feng shuiyi ilk kez duydum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Evin genelinde olmasa da mutfakta ve odamda bazı noktalarda uyguluyorum
geneli uygulamak biraz zor oluyor, evin baştan sonra değişmesi gerekebiliyor ben ufak ufak mümkün olanları yapıyorum
İsmini bile ilk kez duydum gadası
Eğer bu fotoğraftaki gibiyse çok beğendim
Zaten böyle beyaz ve huzurlu dekor severim
Feng shui araştırıp öğrenmeye gidiyorum, uygularım kesinlikle
evde pozitif enerji ve bereket artışı sağlıyor
Yok uygulamıyordum evi dekore etmeye başlamıştım. Benim için bu durum iyi oldu bakarım beğenirsem denerim.
Hayır ama yatağımda yatarken buna dikkat edip yatıyorum neden ise. Farkında olmadan yaptığım bişi alışkanlık oldu
Elin gavuruna mı uyacağız?
O Feng denen adam akıllı olsun, kendi işine baksın, müslüman mahallesinde salyangoz satmasin.
ayna konusunda çok haklı olduklarını fark ettikten sonra yatağımın yakınında olan aynaları kaldırdim
Hayır, feng shuiyi ilk kez duydum genelde aile içinde fikir alışverişi yapılarak eşyalar alınır
Feng shui iyi bir marka severim aynı zamanda burcu özberkin **tünü yalamak istiyorum 🤩
Evet bir kaçını uyguladım. Daha fazlasını da yapmak isterim. Zamanla inşallah.
Hayır kendş zevkime göre döşerim ki çokda beğenilir
Hayır, feng shuiyi ilk kez duydum.
Ben kendi zevkime uygun döşüyorum.
İlk defa duydum
Her kuşu öptük fena shui kaldı
İlk kez duydum.
Hyr ilk kez duydum
Hayır, feng shuiyi ilk kez duydum
Evi gösteren mobilyadır.
İlk defa böyle bir şey duydum..