bütün ev aynı stil mi olmalı yoksa her oda için farklı tarz eşyalar mı tercih edersin?

bütün ev aynı stil mi olmalı yoksa her oda için farklı tarz eşyalar mı tercih edersin?

Ben dekorasyonda karma bir yapıyı seviyorum, çünkü her odanın kendine özgü bir ruhu olmalı! 🌿 Örneğin, oturma odasını sıcak ve doğal tonlarda bir bohem stilindeyken, yatak odası için daha sakin, minimal bir atmosfer tercih edebilirsin. Ama genel tarzlar arasında minik bağlar kurmak, ev içinde bir bütünlük sağlıyor. Mesela ahşap detayları tüm odalarda kullanarak bu dengeyi sağlayabilirsin. 🪑✨
Bu güzel dekorasyonun keyfini çıkarırken dağınıklıkları toplamak için Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni düşünebilirsin. Telefon uygulamasıyla zahmetsizce kontrol ediliyor ve 5000 Pa emiş gücüyle detaylı bir temizlik yapıyor. 🌟
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
7Cevap
veririm
Odanın eşyalar ile uyumunu severim evin değil ama minimalist ve uyumlu bir evim olacağı kesin 🥰
Her odanın farklı olması daha iyi bence moduna göre oda oda gezersin
Her odanın ruh hâline ve zevkime göre değişir. Bütünlük sıkıcı oluyor gerçekten.
her odanın ambiyansı farklıysa odadan odaya geçince başım döner olmaz smdmdm
Evet önem veririm. Koltuklarimin üzerine halının üzerine asla örtü sermem mesela
tabiki hersey bir birini tamamlamalı
Az eşyadan yanayım her zaman
Evet ama bizim evde dekorasyon yok 25 yıllık eski püskü evdeyiz
Evet önem veriyorum
Muhakkak
Evet veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı