soğuk olunca açıyoruz biraz ısınınca kapatiyoruz korkumuza açamıyoruz kimler açtı kimlerin full acik
2 ay
Doğalgazı açan var mı?

soğuk olunca açıyoruz biraz ısınınca kapatiyoruz korkumuza açamıyoruz kimler açtı kimlerin full acik
Kapalı hala ama açınca kapatmamak lazım aç kapa daha çok fatura
Yok valla bu yıl acamicaz öyle görünüyo zaten faturalar yetisilmiyoki
Kesinlikle siz nerdesiniz
En pahalı şehir tuzu kuru olanlar rahatta
Bursa
Aynen 👍🏽
Hangi sehirdesiniz
ankaradayım 4 aydır belki daha fazladır fuul acık kapatmadık
Fatura ne kadar geldi
Ankara soğuk olur derler ondan sanırım agustostami açtınız
eylül gibi baslarda actık evet Ankara soguk ortalama fatura 700 ıla 950 arası gelıyo
Yuhh yaa termostat var mı bu arada
Sehirden sehire fsrk ediyo heralde komsumuz 500 lira geldi dedi 1 hafta acmislar sadecee kapattık hemen öyle deyincee
yok neden gayet uygun bence fatura neticede 48 de felan yakıyoruz
Biz Ankara 'da yaşamıyoruz haftalık 500 lira gelmiş nesi normal
sürekli ac kapa oldunmuda cok yazar bizim bütün evin suyu sıcaktır sürekli yemek cay eksik olmaz dogalgaz hic kısılmaz sürekli yanar hava güneslı olsa bile yanar bide günes gören yerde olmadıgımız icin günes görev cephe olsa 700 felan gelırdi heralde düsük tutardık biraz arkada kalıyo ev
Biz geçen kış da dediğiniz gibi yaptık ama gene çok fazla geldi bir de şöyle bir şey var Şehirden şehire çok fark ediyormuş yaşadığın ilçeden semtten bile fark ediyormuş Ben öyle biliyorum duydum bilemem sizden nasıl çalışıyor bize diye komşumuza geldi bir haftalık açmış 500 lira gelmiş Bursa'da yaşıyoruz
haklsın ama benim oturdugum yer ankaranın kuzeyı daha soguk üstelik bütün odaların heryeri acık oluyo bizim bide tuvalet ve banyonun havalandırmalarını acık bırakıyoruz sürekli süreklide evi havalandırırız o halde iyi gelıyo yani bi avantajımız sagımız solumuz arkamız bina oldugu icin rüzgar vurmuyo ön tarafada bakmıyo zaten rüzgar fazla vurmuyo
Ankara ucuz bir şehir diye biliyorum bununla da alakalı olabilir
ne gibi ucuz itanbula göre evet ucuzdur
İstanbul'a Bursa'ya İzmir'e göre Başkent olduğu için sanırım veya meclis orada diye diyorlar hep
yok alakası yok sadece ankaranın etrafındakı ıller genelde tarım ili bide rafineri kırıkkalede ankaradan 1 saat uzaklıkta biraz daha ucuz kullanıyoruz yakıtı bizim evdede sıgara icki kullanan yok öyle gezmelere gitmeyiz evden ise isten eve geliriz masrafımız olmaz pek bi tek araca yakıt koyarım oakdar extra oda
Görüş
16Görüş
Ankara 'dayım, sadece çocuklarım bende kaldığında yakıyorum. Ocak ayına kadar yakmamaya niyetliyim.
Iyiymis
Yeni actik bizde 22 derecede sabit duruyor ev sıcaklığı ac kapa ac kapat daha cok yakarsiniz eve termostatik derece alin rahat edin
açmak ya da açmamak işte bütün mesele bu. :)
Açsan gaza vereceksin parayı açmasan hastaneye. Açtım ben yakıyorum
Kesinlikle hayat zor 🙄🙄😒
şimdilerde daha da zor
İstanbul'dayım. Alt kat yakıyor sağolsun, o yüzden şimdilik yakmadan da yeterli oluyor. Ama yakındır bizim de başlamamız.
Neredeyse 10 gündür doğal gaz açık, üşümeye gelemiyorum hasta olamam.
Biz açtık 1 ayda 890 lira geldi dereceyi düşürdük 2 odayı yakıyoruz şu an
Benim full açık hanımefendi misafir edebilirim sizi
Hangi şehir 😂
Çok sağ ol etmiş kadar oldun her şeye bu kadar gereksiz yere pahalılık olmasaydı biz de açabilirdik aslında canımızı sıkan durum bu
Konya da yasıyorum hanımefendi
Süreli aç kapa sıkıntı sürekli yansın az kısık ayarda
1 aydır açmışız
Açmıyorum ufo daha iyi ısıtıyor
Çok gelmiyomu elektirik
Ne kadar geliyo daha uygundur o zaman
Ama her odaya ufo koyamazsın ki
Ne kadar geldi
Ben 20 gun oldu donuyoz
Fatura geldimi hangi şehir büyük şehir çok geliyo valla
Açıyoruz açık fatura gelmesin diye donayım mı
Açtık evet