Tabiiki hemde her yanıktan daha beterdir oldukça tehlikeli bir yanıktır. buharın sıcaklığı kaynar sudan sıcak olduğu için , içinde kaynar su bulan basıçlı tribünden fışkıran sıcak buhar bir insanın derisini söker acısi inanılmazdır
Tabii ki buhar daha sıcak şimdi şöyle düşün su sıcaklaşmaya başladıkça buharlaşır buharlaşan kısım sudan daha sicakki buharlaşıyor eğer buhar daha sıcak olmasaydı tüm su kaynar kaynamaz birden buharlaşır yok olurdu
Buhar maskeleri vb şeyler çok faydalıdır tabiiki veya naneli su kaynatıp kafamıza havlu sarıp buhar üzerinde beklemek bunlar bizim doğu umduğumuz şeylerdir fakat birden bire yanabilir veya aşama aşama yakabilir bu yüzden buhar maskesi yapmak için bi su kaynatin yanınızda bulunsun buhar yavaş yavaş yüzüne gelsin buhar bazı insanları yavaş yavaş asama asama yakabilir dikkat etmelisin bu tür hastalarım çok var heleki çocuklar onların derileri daha hassas
Buhar cilt icin sağlık için iyi biseydir ama fazlası ve yanlış uygulama zararlı kış aylarında naneyle beraber su koyup buharlaştiriyorum hastalıklardan çok güzel koruyo dışarıda da içine vanilya koyuyorum hem güzel kokuu hem sıcaklık hem hava temizliği
Yüzünü nemlendiriyor esnetiyor ve gözeneklerini açıyor. Amcamdan rica etmiştim yurt dışına gittiğinde alması için o da kırmadı tab2 tek kız yeğenini cfsgvdhbc. Türkiyede pek kaliteli yok buhar banyosu makinesi urun.n11.com/.../xiaomi-mijia-aroma-hava-nemlendirici-P444422764 bizde bundan da var ama pek bir işe yaramıyor alacaksan alma bundan deghsbjxn.
Çıkmıyor mu seninkinden. Buharlı fırınlar var. Bizim ki mesela. Üst kısmı kaldırılıyor, su koyma yeri var, sonra ayarlarda buharlı pişirme ayarlıyorsun buhar veriyor.
Kanka Buhaeın sıcaklığıyla ısınmak çok zevkli olurdu benim için buharı da seviyorum üstüme üstüme gelse ısıtıyo olsa beni hoşuma gider aslında ama yakmıcak beni ☺️☺️
Şöyle ki yemek Buharından örnek vereyim herhangi bir yemek yaparken önce kavurduğunuz bir şeyin üzerine sıcak su döktüğünüzde eğer elinizi geriden tutmazsanız çıkan buharla beraber elinizi tahriş edebilirsiniz hatta belki yanabilir çünkü buharda yoktan var olmuyor buharın kökeni su ve sıcak su nasıl yakıyorsa o da öyle yakıyor