113 m2 alana sahip, binanın birinci kat doğu cephesinde, 2 oda, salon, antre, mutfak, banyo, tuvalet ve balkon bölümlerinden oluşmakta, odalar ve salonun döşeme kaplaması tahta kaplama, diğer mahaller seramik kaplamadır. Daire giriş kapısı çelik kapı, iç kapıları ahşap doğrama, pencereler PVC doğrama olup, taşınmazın hali hazırdaki durumu, konumu, özellikleri göz önüne alınarak 264.972,68TL bedel ile satılıktır.
Oraları bilmiyorum ama Yatırımlık alıyorsan bina yaşı önemsiz bile sayılabilir. Kentsel dönüşüme girmesi belki avantaj bile olur ilerde. Fakat şu da var gerektiğinde elden çıkarabilceğin bir bölgede mi, ona emin olmak lazım. Yok maddi olarak kısa dönemde kar elde etmek benim için önemsiz, çok uzun vadeli bir yatırım olarak da bakıyorum dersen de her türlü alınabilir.
Hanımefendi ben 134.500 verdim bir kişi 320.000 verdi ihale onda kaldı ancak satış işlemini yapmadı daha teklifi veren kişi büyük ihtimalle varislerden birisi evin değerini yükseltmek istiyor sanırım eğer o almazsa ben alacağım 134.000'e
nerede oturuyorsun. İstanbul'da oturuyorsan çok güzel residancelar var 1m 600 bine. Yani değmez. kredi çekersin ordan burdan toplarsın taksit maksit kral gibi yaşarsın.
evet istanbuldayım zamanında almıştım şu an çok memnunum. Değişirse, İstanbul'a gelmek isterseniz buradan yazabilirsiniz, hem iş bulmak daha kolay olur
Oralar çok değerlenmez yani benim akrabamın elazığa tahini çıkmıştı şu an en iyi ev 400 bin felan. Bence paranı orada eritme biraz yatırım felan yap yavaş yavaş artınca taşınırsın. Yarın birgün satmak istersen sudan ucuza vermek zorunda olacaksın. Bence şimdiden sahibindende ilanlara bak. Beykoz veya şişli tarafından bakabilirsin. Müstakil villalarda var beykozda. Hem huzurlu, sıcacık kahve evlerinin olduğu yerde yaşar gidersin.
En İyi Cevaplar