10-12 bin liraya tek kişilik ev rahat dizilir mi?

2+1 eve cikmayi düşünüyorum. 12 bin lira kadar butcem var. Kirayi öderim sorun degil ama hic eşyam yok. Mobilya falan almam lazım. Kafamda beyaz esyasi olan ev tutmak var. Yani buzdolabı, fırın, bulasik-camasir makinesi icinde bulunan ev bulabilirsem boyle istiyorum. Kiraya dahil olur sorun degil. Beyaz esyalar cok pahalı gunumuzde. Param ona gitsin istemiyorum. Yani bir de beyaz esya alsam 10-12 bin lira yetmez gibi geliyor. Eger eve beyaz esya dahil olursa cok esya almayi düşünmüyorum.

Salona köşe koltuk, halı, tv, tv ünitesi bir de gerekli olursa orta sehpa.

Yatak odasina cift kisilik yatak (bunu gercekten istiyorum genis yatakta rahat rahat yatmak nasil oluyor o yuzden cift kisilik almak istiyorum😊) bir gardırap, bir de şifonyer yeterli olacaktır. Ha bir de belki yorgan, battaniye falan alabilirim ihtiyacima göre.

Son odayi ise biraz depolama alani ve çalışma köşesi gibi yapmayi düşündüm. Yani ütü, utu masasi, supurge falan o odada bulunur. Bu odaya bir calisma masasi ve birde kitaplik alirim sadece. Tabi ütü/masası, çamaşır askılığı, süpürge falan da lazim. Aslinda detay dusunce daha cok ihtiyac çıkıyor.

Mutfak ise beni en korkutan ve paranin gidecegi yer gibi geliyor. Tencereler, kasiklar, tabaklar, bardaklar... mutfak cok detay, ıvır zıvırı cok. Sizce 2+1 eve 10-12 bin lira butce yeter mi evin cogu eksigini halletmek icin.
10-12 bin liraya tek kişilik ev rahat dizilir mi?