Açık balkon
Kapalı balkon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Katlamalı camlar sayesin de artık bu sorun ortadan kalktı.
Katlamalı camlar balkonu hem yaz mevsimin de, hem de kış mevsiminde ister kapalı ister açık bir şekilde kullanma kolaylığı sağlıyor.
evet bende bu camları çok beğeniyorum kullanışlı ve şık oluyor
Açık balkon havadar olur Ama Yağmur yağması Tozlar Balkon çok kirlenir onun için kapalı balkon Diyorum Kapalı da zaten istediğin zaman camları açıyor sun kapalı olma avantajı yağmur toz girmez içeri
Cevap
10Cevap
Kapalı balkon bence
Bana göre kapalı balkon. Temizlik açısından iyi de oluyor.
bende öyle düşünüyorum. Daha az dışarıdan toz alıyor
ev büyükse açık olması daha iyi yaz akşamları o hafif esinti filan üff iyi oluyor 😂
2 balon varsa sadece 1ini kapatmak mantıklı olur biraz da evin tadını çıkartmak gerek.
Açık balkonum var ve balkonumda rengarenk çiçekler vardı yazın huzur bulduğum kendimi iyi hissettiğim yerdi ama şu an çiçekler döküldü haliyle
ilkbahara doğru yeniden renklenir balkonunuz belki :)
Kapalı tabii ki çünkü istediğin zaman aça biliyorsun istediğin zaman kapatıp kışında kullanabiliyorsun.
katlanır camlı modeller çok pratik oluyor bende beğeniyorum
inanılmaz bir ısı yaz kış farketmiyor yaz aylarında güneş ters tarafa geçince açabiliyorsunuz ve ferah hava tenefüs edilebiliyor
Kapalı balkon ülkemizde ambar olarak görülüyor pek sevmiyorum onu o yüzden açık balkon diyorjm
biraz orası öyle, eşyaları saklamak için tercih ediliyor
Kesinlikle açık balkon. Yaz kış farketmeden balkon kapısını açınca yüzüme vuran o havayı hissetmeliyim.
Kapalı balkon, balkon değildir benim gözümde. Açık 🫶🏻
açık balkon tabiki , katlana bilir cam balkonlarda çok güzel oluyor
cam balkon var üst katta büyük teras var yazın orayı kullanıyoruz
Kapalı balkon.
Temizlik açısından kapalı balkon ama açık balkon daha güzel otururken o havayı hissetmek rüzgarın tenine değmesi falan hoş bence
özellikle yaz akşamlarında değil mi hafif bir esinti olacak mis balkon keyfi
Ayy evet ya şahane
Açık balkon daha çok severim ama kesinlikle böcekler bakımından kapalı balkonu tercih ederim.
kapalı balkon hem oda gibi kullanılabiliyor
yeterli genişliği varsa güzel bir alan olabiliyor çalışma odası, dinlenme köşesi gibi
Yarısı kapalı balkon
Türbanlı balkon
Açık isterdim yağmurda enfes olur
Balkon dediğin açık olur
Şöyle balkonum olmadı be 😂
Açık balkon
Açık balkon bence
açık balkon severim
Kapalı
Daha ferah ve rahat kesinlikle açık balkon
Kapalı yaz kış kullanışlı
Kapalı balkon tabiki