Ev & Yaşam Ev eşyasını yaptırmak kaç gün sürer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yatak odası ve Oturma odası Tahminen kaç TL tutar Güncellemeler+1 yıl Nişanlım abisinin çalıştı yerde yapıyor ona rağmen adamlar ona uyguna yapar mı? Ev eşyasını yaptırmak kaç gün sürer? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NevHa Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Çok uygun olacağını sanmıyorum. Mobilyaların malzemesine de bağlı. 1 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Suanki ortama ile cam, ceviz, fındık vs ağaç türüne göre degirir e bunun kumaş süngeri desek bir oturma grubu yatak odası 100 bin TL yi geçer 1 1 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Yapmaz en uygunu 100 bin TL Yorumla
_каянаn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ustalar salladikca sallar. Ama sipariş için kesinlikle peşin para vermeyin derim. 1 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl 30 bin tutar oda en uygunlarını seçerseniz 1 0 Yorumla
illegal10 Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl 50000 garanti tutar en az 1 ay 1 2 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Birde ürünün ağaç türü dostun Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Dostum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok uygun olacağını sanmıyorum. Mobilyaların malzemesine de bağlı.
Suanki ortama ile cam, ceviz, fındık vs ağaç türüne göre degirir e bunun kumaş süngeri desek bir oturma grubu yatak odası 100 bin TL yi geçer
Yapmaz en uygunu 100 bin TL
Ustalar salladikca sallar. Ama sipariş için kesinlikle peşin para vermeyin derim.
30 bin tutar oda en uygunlarını seçerseniz
50000 garanti tutar en az 1 ay
Birde ürünün ağaç türü dostun
Dostum
Dost kazığı atarlar
40 bin
15 gün