Ev & Yaşam Cam kapıya çarptığınız oldu mu hc? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hc kapı yokmuş veya kapı açıkmış gbi olan cam kapılara tosladnz mı hc Cam kapıya çarptığınız oldu mu hc? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet oldu :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Cam kapının kenarına alnımı çarpmıştım. çünkü tc milletinden bir... telefoncu dükkanında camın kenarında olması gereken şeritler yoktu 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl ne yalan soleyım basıma geldı kendımı canım gıbı hıssettım ama yapacak bısey yoktu guldum gectım kafamın agrısına ragmen 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet oldu :D
Cam kapının kenarına alnımı çarpmıştım. çünkü tc milletinden bir... telefoncu dükkanında camın kenarında olması gereken şeritler yoktu
ne yalan soleyım basıma geldı kendımı canım gıbı hıssettım ama yapacak bısey yoktu guldum gectım kafamın agrısına ragmen
😀 Çok şükür olmadı hiç iyi olmaz
Evet.
Evet başımı çarptım
Olmuş olabilir. d
hayir
İlla ki :-D
Cok carpdim hemde
Oldu bikere 😂
Hayır, toslamadım 😀