benim en hassas olduğum şey tuvalet temizliğidir. yani tuvalete giren çıkarken arkasını toplaması lazım. evdekiler hiç dikkat etmiyor. babam da aynı annem de aynı kardeşlerimde aynı. mesela evde 2 tane tuvalet var kendi tuvaletime onları sokmuyorum. ama kaç yaşında insanlar yaptıklarını temizlesinler. söyleyince de sen benim arkamdan geziyorsun , yaşlanın sizde aynı olacaksınız bunun yaşlılıkla alakası yok. iş yerinde de aynı sorun hepsi annem yaşında kadınlar en küçükleri benim yapıyorlar bulaştırıyolar temizlemiyorlar. her yere yazı yazmaktan ben utandım artık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
maalesef bu duruma yapacak bişey yok, görmezden gelecek, nasıl bulmak istiyorsan öyle bırakacaksın.
ben öyle bırakıyorum ama bıraktığım gibi bulamıyorum
Kendi evine müdahale edebilirsin sadece, diğerlerini görmezlikten geleceksin, aslan yattığı yerden belli olur demişler, bende o konudan çok şikayetçiyim özellikle şirkette ama ben kendime yakışanı yapıyorum en azından vicdanım hep rahat.
öyle bir konum oluyor ki iş yerinde ben mesela suyu sonuna kadar açıyorum çıkana kadar da akıyor çünkü kaç kere giriyor. başkaları giriyor çıkıyor bir bardak su döküyor resmen. dökmeyenlere bile şahit oldum bide yaş olarak onlardan en küçüğü ben olduğum için benim öyle bıraktığımı düşünüyolar. bir kaç tane öyle şeytan var yani
Karakter ve vicdan meselesi, bizim şirkette de durum aynı ama gerçekten yapacak bişey yok, her yere yazı-afiş astırdım, wcdeki küçük çöp kutularını yenilettirdim fırçaları değiştirdim sonuç yine aynı. Lisede - üniversitede - askerde - şirkette - havaalanında vs. her yerde durum aynı maalesef.
Çok doğru yazmışsın.
Ama uygun bir dille açıkla ailene.
Gönüllerini kırma.
Annene ve babana anlayışla yaklaş.
Biliyorum birazcık zor durum ama sabretmek gerekir.
mesela yeni banyo takımları aldım. yeni temizler dimi. çöp kovasının kapağı biraz sert çıktı güzel hareket etmiyor. tuvalet kağıdını üstüne tepelemişler. aç at içine işte. tuvalet kapıdını çekmişler çok gelmiş yere değiyor. çıldırıyorum görünce öyle
Anladım da bunu güzel bir dille anlatman lazım büyüklere.
Sert bir üslup ile anlatınca yanlış anlıyorlar
bunun nesini anlatıcam koca insanlara onların çocuklarına öğretmesi gerekirken ben mi öğreticem
Her hafta aslında aileden birisi temizlese tuvaleti banyoyu sorun kalmaz
hayır ya kullandıktan sonra fırçayı sürtse o bile yetecek. mesela benim tuvaletim ayrı ben arkamı temizliyorum temiz oluyor. aklıma geldikçe de bu 1 hafta da olur 1 gün de olur deterjanı döküyorum fırçayla heryeri köpürtüyorum suyu tutuyorum miss
Haklısın herkes temizlemeli bulmak isteyeceği şekilde bırakmalı sana iş olmamalı
eve o an bir misafir gelse kullanayım dese rezillik. dur ben bir temizleyim öyle gir diyemezsin ya
Ayıp olur misafire çat kapı biri gelse büyük ayıp yani tuvalet her daim temiz olmalı tabi evin diğer alanları da olabildiğince temiz olmalı
bence en hassas yer tuvalet banyodur ya
Aynen öyle banyoya da kıl tüy çok dökülüyor sürekli temizlemek lazım yatılıya biri gelse rezillik
yapan anlasa bide
İşin zor temizliği bi sen düşünüyorsun koca evde
temizlik yapmam annem yapar ama dediğim gibi tuvalette de dikkatli değiller ve benim en takıntılı olduğum yer
Ben de takıntılıyım
işimiz zor
Çok zor çok
😰😰😰
😢😢😢
Tuvalet taşı beyaz olsa da kırmızı cizgimiz
herkes dikkatli olmalı
Kesinlike kuzen
Pisligi sevmem
bende. mesela iş yerinde insanlar ter kokuyor sık bir parfüm ya bu kadar mı zor. herşeye para bulunuyor. 20-3- tl ver bi deodaorant al
Aynn canım
Burcun ne?
koç
kızamaz