Kafein benzeri gündelik şeyler serbest ve işin gücün yok. Her zamanki uykundan uyandıktan sonra uykuya kaç saat direnebilirsin?
12'den az
12-24 arası
Daha fazla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Benim rekorum yaklaşık 100 saat (4 gün). Dizi izleyerek uyanık kaldım öyle anormal şeyler kullanmadım. Uyuduktan sonra da kalkınca tekrar 2-3 gün uyumazdım o sıra.
57 saat uyumadım son saatlerde ismimi seslenen küfür etmiş gibi hissediyordum 1 saat daha ayakta kalsam cinayet yakışırdı:d ses falanda duyuyor insan uzun süre uyumayınca unutkanlık zaten en başta
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende de unutkanlık + olmayan şeyler gördüğümden emin olmak gibi bir durum vardı. Eğlenceli bir tarafı var hele de kendi isteğinle uyanık kalıyorsan 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
36 saat durmuştum
Ya sen bordobereli misin merak ettim.
4 gün nedir ya.
Ben en fazla iki gün uyanık kalmıştım.
O da beni sarhoş gibi ediyordu.
Korkulur senden ha 😱😱😁
57 saat uyumadım son saatlerde ismimi seslenen küfür etmiş gibi hissediyordum 1 saat daha ayakta kalsam cinayet yakışırdı:d ses falanda duyuyor insan uzun süre uyumayınca unutkanlık zaten en başta
Bende de unutkanlık + olmayan şeyler gördüğümden emin olmak gibi bir durum vardı. Eğlenceli bir tarafı var hele de kendi isteğinle uyanık kalıyorsan 🙂
Yok ben istemsizce uyuyamıyordum bi dönem öyle geçti sonradan düzeldim iyi tarafı vardır illaki ama bende çok sinir yapıyordu
Fazla duramam, dengem bozulur.
profildeki ayaklar karşımdaysa 3 gün uyumadan izleyebilirim..
45 saat anormal yollarla uyumayan 17 gün gördüm
Duruyorum baya şu an bile
Rekorum 39 saat
32 saat durabiliyorum.
genelde 14 15 saat sonra uyuyorum ya
Rekor 48 saat
Böyle şeylere girmem
24 saat
10 saat anca