Robot süpürgem var. Bir tane Dyson gibi ya da başka model şarjlı dik süpürge almak istiyorum. Şarjlı süpürge dökülen bir şeyi hemen süpürmek için pratik oluyor. Sizce müsriflik mi bu alışverişi yapmak?

Robot süpürgem var. Bir tane Dyson gibi ya da başka model şarjlı dik süpürge almak istiyorum. Şarjlı süpürge dökülen bir şeyi hemen süpürmek için pratik oluyor. Sizce müsriflik mi bu alışverişi yapmak?

Selam gadası 🙃
Robot süpürge şarjlı dikey süpürgeye göre daha kullanışlıdır. Çünkü dikey Süpürge ne kadar hafif gibi olsa da emek gücü istiyor. Ama robot süpürge senin elini kullanmadan kendi herşeyi yapıyor. Yok çok param var dersen al. Ekonomiye katkıda bulunursun.
Aslında tam tersi şarjlı daha fazla fonksiyonda ama robot sadece yeri yapıyor başka bir yeri yapmıyor köşeleri almıyor koltukların üstünü almıyor hiçbir yere almıyor sadece Parkeler
bende böyle düşündüğüm için dik süpürge olsaydı ilk belki robot almazdık. Tersi durum olunca başka bir süpürge ihtiyaç oluyor. Birde sulu süpürge var onu kurması ayrı eziyet zaten
Büyük bir tane elektrikli süpürge şart zaten ki ben her zaman büyük olan elektrikli süpürgenin su filtreli olması taraftarıyım su filtreli olunca gerçekten temizlik yaptığını hissediyorsun çünkü ayrıca bir de şarjını bir şey olursa aperatif iyi olur ama robot süpürge gerçekten çok gereksiz bence
Evet abartı olur, şu plastik faraşlar çok pratik, işini görür hemde manuel. Gırgır niyetine kullanırsın çok kullanışlı. Elektrik israfını da düşün tabii faturayı da...
Cevap
2Cevap
Bence değildir. tercihtir
vay be benim neden robot süpürgem yok 🥺 gırgırım var benim de bu robot süpürgenin dedesi 🥺😒
😅😂🤣🤣🤣🤣
Bende süpürge bile yok o yüzden güldüm 😊
@Kawasaki_Ninja el süpürgesi mi var
en iyisi gırgır valla şarj derdi yok lazım oldu mu çıkar tık tık gırgırla mis sıfır sorun:D
@Ojeminrenginebak Tamam gırgır alacağım. =)
@Kawasaki_Ninja mis gibi 🤣🤣
bence de en iyisi gırgır ananem usulü 😀
El süpürgesi ananne usulu değil miydi?
@Kawasaki_Ninja o da anneanne usulü 😀
O kadar para vermek fuzuli cidden 4 bin TL falandı en son şimdi zam gelmiştir.
Herşeyi robotlar yaparsa siz ne yapacaksınız hanımefendi😊😄
İsraf olur bence.
Normal süpürgen de varsa hic alma bence. Zaten ben de alacaktım dikey Gittim bakmaya vazgectim çok ağır kol yoruyor
Bence olabilir
Değil ikisinin yeri ayrı
Yani evet israf.
Robot daha iyi
Sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?