Mutfak tezgahı çok geniş değil tek duvar üzerine kurulu. Baharatlık, cezve askısı ve kupaları tezgaha koymak istiyorum. Ama çok yer kaplamadan onları yerleştirmek için nasıl bir düzenleme yapabilirim?

Mutfak tezgahı çok geniş değil tek duvar üzerine kurulu. Baharatlık, cezve askısı ve kupaları tezgaha koymak istiyorum. Ama çok yer kaplamadan onları yerleştirmek için nasıl bir düzenleme yapabilirim?

Bence öncelikle çöpü ve deterjan kutuları lavabo altına koymalısın. Sonra şık bi baharatlık seti alıp ama tezgah üstüne değil de asılacak şekilde yerleştirince dolaptan baharatlıkları çıkarınca baya bi yer açılacaktır 😁
Baharatlıklar ocağın soluna, kettle tezgahın en sağına, bıçak setiniz, cezve takımı vs kettle'nın biraz soluna düzenli yerleştirlirse hoş görünebilir, çöp kovası ve deterjanlar da tezgah altına konulursa daha düzenli tezgah görünümü elde edilir.
Bütün tezgahı boşaltın. Güzel bir silin sonra.
Tezgahta sadece çay, tuz ve şekerlik baharatlığı + kettle ve kaşıklık olsun.
Çöp kutusu ve deterjanları lavabo altına koyun.
Cevap
3Cevap
Bence deşiğin şeyleri duvara asacak şekilde ayarlarsan tezgah duvarına hem tezgaha değmezler hem daha az yer kaplamış olur. Sol köşeye düşünebilirsin
Başta temizlik, daha sonra her araç gereç kendi katagorisinde düzenli şekilde yerleştirilmeli. Kullanılmayan ara gereç bulundurulmamalı.
bende yenşledim caney
Sade olmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?