Oda yenilemek için 3000 TL bütçe ayırdım. Bazı eşyaları boyayıp kullanmayı düşünüyorum. Halı ve aksesuar almayı düşünüyorum. Belki bazı duvarlara kaplama yaparım. Sizce bu işlemler ne kadar tutar? Belki ikinci el eşya alabilirim.

Oda yenilemek için 3000 TL bütçe ayırdım. Bazı eşyaları boyayıp kullanmayı düşünüyorum. Halı ve aksesuar almayı düşünüyorum. Belki bazı duvarlara kaplama yaparım. Sizce bu işlemler ne kadar tutar? Belki ikinci el eşya alabilirim.

Yani ne yapacağına göre değişir ama bence en düşük maliyetli ürünler kullansan bile 5 bini geçer diye düşünüyorum. Geçen sene komple odamı yenilemiştim sadece duvar kağıtları 4 bin tutmuştu. Duvar saati, halı, masa, kütüphane, konsol, yatak, aydınlatmalar ve aksesuarlar piiuv :A
dolaptan ya da gardorpstan ikinci el halı falan alabilirsin onun dışında şu duvardaki süslemeler yeşil yapraklar o duvara yapısan kartonlar butiklerde var carpe diye butik var instada onun sitesine gie aksesuarlara tıkla hepsini bulursun
çok sağ ol. Gerçekten yardımcı görüş oldu <3
Cevap
21Cevap
Biraz düşük bir bütçe bence
Yeni ürün bulacağını sanmıyorum. Sadece eski ürünleri kendi emeğin ve iş gücünle sadece yenilemeye yetebilir belki oda!
İşte düşük bütçeyle yenileme gibi durum olacak
Yutup’da oda yenileme vs diye araştırma yap. Kolaylaştırıcı fikirler bulabilirsin.
Eski eşyalarını yeniden kullanabiliyorsan bir ihtimal yeter. Şartlar belki 3 bin lira artık hicbirseye yetmiyor
bir oda için makul bir fiyat tabi kendin dekore edeceksen
Yenilenir neden yenilenmesin ki akillica harcamayi bilirsen gerçi ekonomimiz nanay ama
Akıllıca bir planlama yaparsan ciddi bir değişim olabilir.
Sana tavsiyem eşya ile doldurma odayı. Yatak, dolap ve şifonyer olması yeterli.
3000₺ bu ekonomide ucuz bile ya. Şimdi bir masa bile alsan en az 2 bin.
Ucuz mal alırsan olur o da iki üç yıla elinde kalır
Her şey çok pahalı o miktar yetmeyebilir. Eşya değişimine girersen hiç yetmez.
isiklandirma vs dekor hallolur ama haliymis mobilyaymis o tarz seyler sifir pahali. dedigin gibi 2. el bulursan olabilir.
bi sehpa olmuş bir buçuk milyar sen odayı kaplatacan tevvv
herşeyi kendin yaparsan olabilir, bütçeni ayarla neyi yapacağına karar ver ve yap
İllaki fotograftakine benzetecem diyorsan en az 5000 lira gerekir sana
fotodaki örnek zaten eşyalarım var sadece ufak değişiklik yaparak yeni bir hâl almasını istiyorum. Buradan paylaşırım before after
Paylasirsan haber ver olur mu
Açıkçası bu fiyata sadece aksesuar ve halı gelir
zaten yeni mobilya almayı düşünmüyorum. Şu an kullandıklarım sağlam ve iş görüyor. Sadece rengi açık kahve belki beyaza boyamaya çalışırım
Benim odayı da yeniler misin?🤣
Biraz pazarlık ile olabilir
15-20 bin tl civari..
Sadece duvarlara 3.000 gider
Yenilenir. Daha salaş olur güzel olur
aklında neler war
Zor olur butce az gibi
Zevkine bağlı ama zor
bir boyaya 3 bin veririsn anca
Boyası ve perdesi yapılır.
3000 TL ye çalışma sandalyesi bile alamazsın.
Zaten boya 3 bin tutar
yani nasıl bir şey yapıcağına bağlı aslında
Guzel olur bence
Yenilenir 🤟
Yokkkk
Halı alırsın
yenilenir
Ne yapacağına bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?