Bana fazla geldi Ben bu yaz başında sormuştum 1200 liradan işte onu da fazla bulmuştum Babamla beraber ben yaparım ama sonuçta işin içinde Emek var emek veren kişi ne fiyat isterse haklıdır sana fazla gelirse yaptırmasın makul gelirse yaptırırsın
Boya iyi olunca kendin bile boyuyorsun ki ben öyle yaptım 😂Köşelere dilkat etmek gerekiyor tavan çok zor boyanıyor. Tavanı birine boyatabilirsinizde duvar düzgünse boya iyiyse dalgalanma olmadan boyanıyorr
O fiyata tüm evi boyatirsin büyük ihtimalle. Armut uygulamasından teklif almanı öneririm. İşinde profesyonel iş ahlakı olan insanlar denk geldi bize hep o uygulama üzerinden.
@Bahtıgüzel00 uygulamanın adı armut baktım şimdi 1000 TL ye 3 oda boyayan var malzeme dahil bence armut uygulamasını indirip üye olun bir teklif alın çok daha uyguna yaparsınız çok ücret istemişler sizden
@Bahtıgüzel00 ben nakliye firması ararken kullanmıştım bir sıkıntısı olmadı siz belirtiyorsunuz kriterlerinizi ilan veriyorsunuz uygulama içinden boya badana yapan ustalar görüyor sizin teklifleriniz onlarda teklif yapıyorlar hesabınıza geliyorsa anlasiyorsunuz
onu iyice sorman lazım iyi usta sana fiyatı söylemek dışında gelir ölçüsünü alır şu kadar malzeme gider fiyatı şu bende şu kadar işçilik alırım der ya da sana şu şu malzeme lazım sen istediğin yerden al ben sade işçilik parası alıyım der
Filli boya en iyisi rulo bant boya falan 500 tutuyor işçilik bir kişi bir günde bitiriyor hesabını sen yap hatta ver 1500 ben yaparım bir pazarda bitiririm