Ev & Yaşam Sizce TV ünitesi etrafında kitaplık olması evi olduğundan büyük gösteriyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bence bu tarz dizayn edilmiş evler daha büyük görünüyor, örnek: Sizce TV ünitesi etrafında kitaplık olması evi olduğundan büyük gösteriyor mu? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hayır pek öyle olduğunu sanmıyorum. Çünkü evin büyüklüğü kitaplığa göre değil, salonun genişliğine göre daha net belli oluyor. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet de her evde salon eşit büyüklükte değil Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. bence güzel görünüyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de görünüşünü sevdim. u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet haklısınız
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl aynen darlamıyor eve girince kasvet sarmıyor kimse sana çıkart telefonu kitapsız dediğinde kitaplığı gösteriyorsun soramıyorlar neeet 1 11 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet darlamıyor gerçekten. Bu arada nickin çok farklı :)) Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl ne gibi bence çok doğal Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Farklı aklıma gelmezdi mesela Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl bende hergün yeni bir nick vardı da amdin engel koymuş hesabnu kapat 15 gün sonra yeni nick aç kuralı koymuş eskiden güzldi daha az rezil oluyordum ahahaha Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne kadar eğlenceli bir insansın ya, burcun yay ya da ikizler mi Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl balık Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İlginç :) Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl mevsimler değişti burçlar neden değişmesin Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Değiişmeyelim akrep olmak korkutucu Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl sen akrepmisin yoksa Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hayır asla burcuyum Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Gösterir de. Şöyle düşününce ben kitaplığa bakmaktan tv izleyemem herhalde🤭. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de hep oraya bakarım Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sanmiyorum ama guzel durur 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Görselde büyütmüş ama değil mi? Yorumla Beyyza66 +1 yıl Ya evden eve bagli ya bu evin kendiside buyuk oyuzden bi tik daha buyuk gosterir ve cok kitap koymamis Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet çok kitap yok o detay da var Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sanırım 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de Yorumla Kafkas001 +1 yıl TV ünitesi de büyük gösteriyor Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet TV ünitesi sadeyse öyle Yorumla Kafkas001 +1 yıl Zaten gözü yorar diğer türlüsü 😃 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Katılıyorum Yorumla Kafkas001 +1 yıl 👍👌 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Alan daraltıyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tam tersi diyorsun Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet katılıyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sevindim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Selam gadası 🙃
Hayır pek öyle olduğunu sanmıyorum. Çünkü evin büyüklüğü kitaplığa göre değil, salonun genişliğine göre daha net belli oluyor.
Evet de her evde salon eşit büyüklükte değil
bence güzel görünüyor
Ben de görünüşünü sevdim.
Evet haklısınız
aynen darlamıyor eve girince kasvet sarmıyor kimse sana çıkart telefonu kitapsız dediğinde kitaplığı gösteriyorsun soramıyorlar neeet
Evet darlamıyor gerçekten. Bu arada nickin çok farklı :))
ne gibi bence çok doğal
Farklı aklıma gelmezdi mesela
bende hergün yeni bir nick vardı da amdin engel koymuş hesabnu kapat 15 gün sonra yeni nick aç kuralı koymuş eskiden güzldi daha az rezil oluyordum ahahaha
Ne kadar eğlenceli bir insansın ya, burcun yay ya da ikizler mi
balık
İlginç :)
mevsimler değişti burçlar neden değişmesin
Değiişmeyelim akrep olmak korkutucu
sen akrepmisin yoksa
Hayır asla burcuyum
Gösterir de.
Şöyle düşününce ben kitaplığa bakmaktan tv izleyemem herhalde🤭.
Ben de hep oraya bakarım
Sanmiyorum ama guzel durur
Görselde büyütmüş ama değil mi?
Ya evden eve bagli ya bu evin kendiside buyuk oyuzden bi tik daha buyuk gosterir ve cok kitap koymamis
Evet çok kitap yok o detay da var
Sanırım
Bence de
TV ünitesi de büyük gösteriyor
Evet TV ünitesi sadeyse öyle
Zaten gözü yorar diğer türlüsü 😃
Katılıyorum
👍👌
Alan daraltıyor
Tam tersi diyorsun
Evet katılıyorum.
Sevindim