Aslında bana çok pratik geldi ama fiyatı abartı gibi dostlar ne diyorsunuz?
Babam, amcamlar dereden suiçer gibi çay içiyorlar, anneme alacağım rahatlasın kadın

Aslında bana çok pratik geldi ama fiyatı abartı gibi dostlar ne diyorsunuz?
Babam, amcamlar dereden suiçer gibi çay içiyorlar, anneme alacağım rahatlasın kadın

Benimde seneler önce hoşuma gitmişti fakat ilk sefer de doldurmak için güzel tamam ama herkes aynı anda bitirmiyor ki , bizim akrabalar da çok sever ordan biliyorum tam oturup bi çay da ben içeyim dersin kızım çay ver der biri onu doldurursun verirsin diğeri bitirir kimse kadınları düşünmez böyle durumlarda 😣 biraz da bekleyin yahu hepinizin çayı bir doldurulsun dimii
Selam gadası 🙃
Bu tarz bir alete para verilmez. Kalabalık bir ailede çay içmek hazırlamak illa ki zordur. Ama aile tipi geniş çaycılar var. Dilersen ondan alma şansın var.
İyide arkadaşım bundan bütün bardakların demi aynı olmazmı, şimdi diyelim amcan çok demli içiyor baban açık bir diğeri orta demde içiyor bunun için çözüm nedir?
Cevap
21Cevap
Paran varsa alabilirsin
Yani bunun yerine jelli semaverler var, yanına çaydanlığı al, bitene doldurulur zaten.
Bu fiyat benim butcem icin normal geliyo ama asgari ucret 5500 se 1 ayı baz alirsak normal aslinda ya bu ay için alinabilir. Kirada degilseniz. İhtiyaçsa al gitsin.
Tamam da herkesin çayı ya açık ya kapalı olur çünkü eşit dağılıyor çay hepsine eğer sıcak suyunu sen döküyorsan sadeve çay doldurmak için değmez almaya
Valla bence verilir bizde çok çok kalabalığız çay götürüyorz daha oturmadan çayları bitiyor eğer kullanışlıysa bence alınır
Hacı 100-150 bardaklık elektrikli çay kazanı al daha iyi. 80-90 dereceye ayarlarsın demledikten sonra sabit sıcak tutar hem
Alacan da Alacan bir kere Alacan.
Evdeki herkes 50 lira ya da 100 lira versin gayet makul olur.
O çay ordan akıp bardağı doldurana kadar soğur ki, hem o plastik gibi duruyor çayın tadı değişir. 400 fazla...
Plastik gibi duruyor 400 TLye değmez en iyisi termos alın annen yanında taşısın en azından mutfağa gidip gelmez
Evet verilir bu gibi ürünler kalabalık misafir geldiği zaman hem çok iyi ve pratik oluyor fiyatıda bu ekonomik devir için normal gayet iyi bir fiyat.
Öyle kalabalık aileler kalmadı. Ortalık "cocok doğoromom kondo hoyotomo bokocom" diyen küflenmiş kokona kadınlarla dolu 🤣
Bundan bize de lazım akrabalar gelince çok iyi olur😃
Aşırı saçma bence. Yani bi zahmet çay doldurmaya da üşenme.
O şekilde hepsi aynı demde olur açık içen var demli içen var dimi.
Aile kalabalıksa verilir zaten 1 öğün yemeğe 150 veriyoruz ona o kadar vermişiz çok mu
ahahahhahhahahaha bunu alırsan soğutur ama önceden ısıtman laızm
Yazık paraya git onun yerine et al veya başka yiyecek bir şey al ya da biriktir daha mantıklı
Aga annene bunu alsan tek tek bardakları mı dizicem der normal döker yine bunu kullanmaz
Bizim sülale gibiler bunu görmem iyi oldu bende anneme alcam hemen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O bardakları o sıraya dizene kadar 100 kere çayları doldurursun zaten gerek yok.
Hiç bir dalgası yok bence bu aparatın. Değmez o parayı vermeye..
Hahahah cidden değişik ve pratik bir aletmiş yaa, çok çay içen ailelere yönelik
Plastik gibi, ömrü ne kadar olur bilemem, bir de 400 fazla ya.
Fiyatı cok abartı kankam. Bu ne ki plastik bi aparata benziyo ;(
Ne kadar çay içiyor olabilirlerki..
Bu ancak çay ocakları için olur.
Böyle kalabalık bir evde yaşamak kâbus olurdu sanırım 😄
Asla değmez. Madde eğer plastik ise lütfen bundan kaçının. Plastik ve ısının ne kadar tehlikeli olacağını tahmin bile edemezsiniz. Erimiş plastik içersiniz haberiniz olmaz. Berbat
Çay bardağa dolana kadar soğur
Aşiretler alır bundan
doldururken cay soğumasın aman.
İyi de herkes çayı aynı kıvamda içmiyor ki :))
Verilmez bardağa gidene kadar soğur çaylar
Olum bu ne ya kim icat etmiş bunu 🤣🤣
Onlari dizene kadar vakit kaybetttin zaten
Valla değişiklik olsun ben veririm 😂
Vaayyy değişikmiş 😀
Bunu dizip alması daha zahmetli olur
Soğuk çay sevenler için olabilir
Ama cidden güzelmiş, bence verilir 😄
Soğur o dökerken olmaz gereksiz pahalı ayrıca
Sen o parayı bana ver ben dağıtırım 😂
Ilk defa görüyorum:) Yani deyecekse verilir
Gereksiz bence