Selâmm 🧚🏻
Ben makine parlatıcısı ve sirke kullanıyordum. Etrafta sürekli bir katı sabun ve poşetle temizle önerisi dolaşıyor deneyen var mı aslı astarı nedir? Siz nasıl parlatıyorsunuz?

Selâmm 🧚🏻
Ben makine parlatıcısı ve sirke kullanıyordum. Etrafta sürekli bir katı sabun ve poşetle temizle önerisi dolaşıyor deneyen var mı aslı astarı nedir? Siz nasıl parlatıyorsunuz?

Elbette ki güzelce cif benzeri bir yardımcıyla hafifçe oval hareketlerle ovalamak. Telle ovmak daha hızlı çıkarır ama yüzeyi de çizebilir. Bunun için bulaşık süngeri yeterli olur çoğu zaman.
Son işlem mikrobifer bezle kurulamak. Böylece leke de kalmaz. Kolay gelsin. 💖
Cevap
7Cevap
Sirke bence
Katı sabun ile tellerim güzel parlatıyor. Bir de Selsil var o da güzel temizler. Selsil tencerelere, çaydanlıklara falan da çok çok iyi oluyor.
Selsil ne?
Selsili ben de kullanıyodum memnundum sonra niye bıraktım bilmiyorum ya 😂
Çok iyi ya nasıl bırakılır 😅 Tencere parlatmayı seviyorsan hemen başlamalısın. 😅
Darbeli Hilti deterjan, netten bakabilirsiniz.
Yıka durula var mı? Sana temizlikmi yaptırıyorlar:)
Araba jantlarına işe yarıyormu? Eve yardımcı bayan geliyor sağol o biliyor
Hiç uğraşma yenisini al tak. Ciğerlerine doldurduğun kimyasallardan daha ucuz.
Kızım ben önceki soruda üni harcımı yatıramadım demişim sen uğraşma yeni ocak al yazmışsın ne güzel çözüm buluyosun kız helâl olsun shdjdjf
Görmedim soruyu... affet ya. Ocak al demedim o parçalar satılıyor sali pazarlarında bek deniyo.
Amway furin temizleyici selsil ya da domol... Bunkar cevremde kullananlar ama ben amway kullaniyorum. Kimyasalsiz zor biraz
Çık artık şu evden :D
ben hariç herkese daral gelmiş😂
Bende deniyeyim işe yarıyorsa
Dene şekerim 🌺
cifle temizliyorum genelde
cif kullan
Kullanıyorum onu günlük zaten
karısı her gün ev temizliyo diye kendini şanslı hisseden koca mı var hani nerde shjdjd
Teşekkürler 🧚🏻
vallla cifle temizliyom sıkıntı yok
Cif ve sirke👌🏻
Sirke
Silmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?