Yatak odasında geçmek bilmeyen kaşıntı çözümü nedir?

Merhaba biz eşimle yeni evliyiz ve bebek bekliyoruz. Didimde yaşıyoruz eşim İstanbula çalışmak için gidip geliyor bu süreçte annemde, o geldiğinde evimizde kalıyorum. Normalde 5 yıldır beraberiz, bu evde iki yıldır kiraciyiz eşyalarımızda yaklaşık 3 bucuk 4 yıldır var. Eşimle işleri dolayısıyla bir bir buçuk aydır görüşmüyoruz bir haftalığına yanıma geldi gidecek. Bende evimize o var diye geldim normalde kapalı duruyordu. Önceden erkek kedimiz koku bıraktığı için salonda sadece kokmayan bir çekyat ve iki tekli koltuk var. Onun dışında yatabilecek bir yatak odamız fakat yatakta ne eşim ne ben yatabiliyoruz sebebi aşırı kaşıntı gözle görmediğim her neyse ne kadar sirkeli su sprey yapsam da çarşaf değiştirsem De delirmiş gibi kaşınmaktan o odada uyunmuyor. Salonda tek çekyatta şu an ben yatıyorum. Eşim yerde yorganlarin üzerinde ve burada da sabah 3 den 6 ya kadar susmayan bir horoz var. Ama en azından kaşınmıyorum diye burada yatıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir. şu an maddi olarak bebek için kisitlandigimiz için yeni yatak vs almaya kalksam 1500 tl yakın sadece yatak parası ve bu çözüm olur mu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek fikir verecek olanların fikirlerine açığım.

Yatak odasında geçmek bilmeyen kaşıntı çözümü nedir?