Evi her gün süpürürüm kırıntı olmasın diye çocuk da yok buna rağmen evi karıncalar istila etti resmen evde de yalnızım 😢 nasıl bir karınca anlamadım
öldürmeden kurtulmak mümkün mü?
Evi her gün süpürürüm kırıntı olmasın diye çocuk da yok buna rağmen evi karıncalar istila etti resmen evde de yalnızım 😢 nasıl bir karınca anlamadım
öldürmeden kurtulmak mümkün mü?
Muhtemelen bir yere yuva yapmışlardır oradan taşınmalarını bekleyebilirsin ya da ilaçlaman gerekir ilaçlamak da şöyle olur önce ilaçlarsın aradan bir 10 gün geçer bir daha ilaçlarsın karınca deyip geçmemek lazım betonu bile yiyip bitiriyorlar ya da onlarla birlikte yaşayabilirsin
İstediğin kadar öldür bitmezler. Onlar muhtemelen girdikleri yere yakın yere yuva yapmışlar. O yuvayı bulabilirsen etrafına şekerle karıştırıp karbonat dök, o karbonatı aşamazlar. Aşamayacakları için şekerli karbonatı temizlerler bu süreçte de evine karıncalar gelmez önüne yemek koymuş oluyorsun çünkü. Onları da yiyecekleri için hepsi ölür, ölmese bile çok az kalırlar.
Geldikleri deliğe limonu ortadan kesip koyun limon zamanla çürüyüp onları rahatsız ederek evinizden uzaklaştıracaktır
Deliklerini bilsem birçok köşeye sirke sıktım 🤦🏻♀️
Cevap
12Cevap
İlaçlama dışı imkansız emin ol doğal çözümler sadece bir iki gün işe yarar sonra tekrar ürerler eczaneden bayerin ilacını al
Annem sağa sola limon kesip koyuyordu ama yarıyor öuydu bilmiyorum
Deliklerine koyuyordur kesin de hiç denemedim
Tamam teşekkürler onu da deneyeyim
Çıktığı yerleri tesbit edip oralara ilaç sık, başka türlü kurtulman mümkün değil
Çıktığı yerler belli değil daha yeni süpürdüm yine doluşmuşlar
Olduruyormuki ilac
Karınca öldüren ilaç var o öldürür. Az çok nerelerden çıkacağı bellidir, süpürgelikler vs. sık işte bir yerlere.
Yok oylesine sordumda illa oldurmek istiyosan ilaca gerek yokki bs ıp oldurursun knk
@Ctlakkiz34 hangi birini öldüreyim minnak minnaklar zaten
Kalabalik grup degillermi
Evet de onlar da Can kıyamıyor insan ama eve de girilmez ki git dışarıda yaşa değil mi 🤦🏻♀️
Çok tatlısın ☺️evet öyle ama başka yöntem yok gibi :(
Yani baska yontem. yok basip oldurmek mi lazim. diyorsun knk
Ben öldürmeden kurtulabileceğim bir yöntem istiyorum
İlaç uzaklaştırıyor mu öldürüyor mu
Evin içine 2 tane civciv sal karınca felan kalmaz.
Valla haklısın büyüyünce işimize de yarar
Evet öldürmeden kurtulmak mümkün. Lütfen evimi terk eder misiniz de onlara, hemen giderler
Öyle bir şey olsa keşke 🤦🏻♀️
Öldürmek yetmiyor, ne kadar öldürürsen öldür yine çoğalır onlar. Evdeki bütün çatlakları ve delikleri kapatman lazım
Evet sirke döktüm sessizlik hakim şu an eğer yine olursa birkaç delik var süpürgeliklerde orayı doldurmam lazım
Evet oraları iyice kapat. Evde delik olduğu sürece karıncalardan kurtulamazsın. Kraliçe karınca yine uçarak gelir ve o deliklerden birinde yuvasını yapar
Bereket derler deliklerini bul silikon ya da alçı ile kapat çaresi bu
Bakalım
Eczaneden karınca ilacı al ve gece yürüdüklere her yere o ilacı sık, sabaha bişey kalmaz
otur konus, bak de kardeş beni seviyorsunuz biliyorum ama ben başkasına verecem se
Evi ilaclattirirsan kurtulursun
Evet bir ara gelmişti rahatlamıştık
İlaçları var almıştım eczaneden işe yaramıştı
Olduruyonmuki sen knk
Valla ıslak mendille alıp (birçoğu geliyor ) bahçeye atıyorum ama mümkünatı yok bitmiyor 🤦🏻♀️
Bi kiz vardi basip oldüruyormus kurtulmak icin oyl3 duydum
Kanka ilaçlama artı yubalara silikon
Yuvalarını bilmiyorum ama ilaçlama kısmında haklısın sirke yaptım bakalım
Kapı kenarından çıkar kesinlikle
ev hayvanı olarak besle hayvancıkları :D
Siz gibilerini ( siz derken erkeklerden bahsediyorum sana özel değil) beslemediğim için karıncayı beslemek daha mantıklı gözüktü🤭😏😅
Bakacağız göreceğiz 😅😂
değil. ilaç al
İlaç yok ama böyle giderse alacağım
Her yer sirke oldu bir de karıncalarla beraber temizlemesi var 🤦🏻♀️
Kedi yer mi 🤔civciv yer sanki 🤔
ilacı yokmu
İlaç yok maalesef ki sirke sıktım bakalım nolcak
karınca başa bela
Çok hem de mutfağı bulurlarsa gitmezler de 🤦🏻♀️
kokuya göre haraket ederler
Ezeceksin
Yok artık