Klavye arası vs. çok kirleniyor. Aynı şekilde ekran da öyle. Bilgisayar temizliği için hangi ürünleri kullanmalıyım?

Klavye arası vs. çok kirleniyor. Aynı şekilde ekran da öyle. Bilgisayar temizliği için hangi ürünleri kullanmalıyım?

Yani benim özel olarak kullandığım bir ürün yok. Klavye temizliği için tuşları tek tek söküp temizliyorum. Arasını da diş fırçası yardımıyla temizliyorum o tozları almak için. Masa üstü bilgisayar benimki. Kasanın içine de hava sıkıyorum ve işlemcinin üstüne daha iyi performans almak adına termal macun sürüyorum. Ama senin kastettiğin laptopsa eğer onun bakımı daha zor çünkü bilgisayarı komple sökmek zorundasın. Onun bakımını da yapıyordum eskiden.
Laptop için tuşları çıkartmak biraz zor kanka ya.
Ever o sıkıntı gerçekten. Çıkarınca bir daha takamıyorsun çünkü tırnakları oturmuyor yerine kolay kolay. Ama şu çocukların oynadığı bir jölemsi bişey vardı adını unuttum onun şimdi. Onu da kullanabilirsin klavyenin arasında gezdirip
Elektrik süpürgesi ile klavye temizliği yapıyorum ama dikkat etmek lazım tuşlar çıkabilir, kırılabilir. Ekranı da çok az nemli bir cam bez ile siliyorum
Cevap
3Cevap
Saç kurutma yerine elektirikli süpürge daha etkili olabilir. laptop içinde bence servise vermek daha iyi içini açmaları lazım
Bu ya da buna benzer set alabılırsın.
Kaç para bu set kral?
www.amazon.com.tr/.../ref=mp_s_a_1_15
Buradan daha cok çeşit bulabılırsın. Bütçene ihtiyacına göre çok ürün var
Çok çok sağ ol kral ya.
Rica ederim , hayırlı olsun şimdiden
İzopropil alkol ile elektronik devre temizliyorum ben onunla deneyin
Laptop için uyar mı?
Yani laptopın klavyesimin altındaki tozlara dökerseniz çamur gibi olur ama onun harici mesela termal macun değişirken işlemci ile soğutucu da kalan eski macun kalıntısı ya da anakart temizliği yaparken fırçayı alkole batırıp kartı temizliyorum hatta telefonum suya düştüğünde şebekesi gitmişti şarjı 1 saatte bitiyor telefon ısınıyoedu servis 2 sene önce 1000 lira istedi ben anakartı sim yuvasını batarya soketini şarj yuvasını bununla temizledim servisin anakartı bataryası değişecek diyip 1000 lira istediği cihazdan yazıyorum şu an
Mesleğim elektrik elektronik bu arada bilinci Bi şekilde yapıldığı sürede bu alkol karta zarar vermez ucucu bişe zaten
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?