Türk kahvesi fincanı almak istiyorum ama 6lılar çok pahalı hep 300 400 tl filan 2li alsam olır mu acaba? Ne önerirsiniz? Mesela bu güzel mi ikili fiyatıda uygun bana?

Türk kahvesi fincanı almak istiyorum ama 6lılar çok pahalı hep 300 400 tl filan 2li alsam olır mu acaba? Ne önerirsiniz? Mesela bu güzel mi ikili fiyatıda uygun bana?

İkili kahve fincanı alma bence evli birine öyle hediye almak biraz abes olur. Zaten senin ikili için baktığın fiyata 6’lı satan yerler de var. Bence sen biraz piyasa araştır böyle bulduğun ilk yere bakma. Hediyenin usulüne uygun olması Karaca veya başka bir marka olmasından daha önemli.
Hım 6lı alayım o zaman. Bide bu hafta çagırdı internetten alsam yetişmez dışarıdada bulabilirsem alırım ondan acele ediyorum
Uculuklara bak oralarda biraz daha ucuz oluyor. 2 fincan için 164.99 vermezdim açıkçası... Bir de ürünün kırılmayacağının garantisi yok artı olarak ürün ifadesi veya değişimini onaylıyorlar mı? Internet bu gibi şikayetlere dolu bir daha düşün derim.
Yok bunu alsam magazasına gider alırım çünkü bu hafta gidicem yetişmez internetten sipariş versem başkada begenemedim
Bence borcam en güzel ev hediyelerinden biri. Zaten insan çeyizini kurarken borcam almıyor. Alırsa da bir tane alıyor. Hem çok kullanışlı hem de aşırı pahalı değil. Hediye için çok uygun.
Neyi eksik filan hiç bilmiyorum ki evlenelide 2 ay oldu bence vardır ama ben hem göze hitap etsin hem kullanışlı bir şey olsun istiyorum
Tamam bakıcam teşekkürler
Bence kahve fincanı takımı alabilirsin yani genelde böyle lokum konulacak falan malzemeleri oluyor ya o şekilde bir hediye alabilirsin kalıcı bir şey olmalı
Aynen haklısın
Bence en güzel ev hediyesi olacağını düşünüyorum
Teşekkürler
Rica ediyorum güzel ve mutlu günler diliyorum
Cevap
21Cevap
Eğer duvar saati yoksa güzel bir saatte alabilirsin. Fincanlar da güzel görünüyor.
Dışarıdan bak istersen 200'e falan bulursun takım halinde ama vaktin yoksa 2'li alman da güzel olur.
Şöyle bir şey al hem 6 lı hem uygun hem şekilli hem kullanışlı
https://www. trendyol. com/mardine-dair-hersey/6-li-bakir-kahve-fincan-takimi-p-98487555
Şuradanda değişik kahve fincanlarına ve kahvelere bakabilirsin bunu daha çok tavsiye ederim.
https://www.yasarbey.com/Hediyelikesya
Bakıcam bunlara teşekkürler
Rica ederim.
Her şey pahandi ama bu bir tık fazla.
ayrı renklerde yani modellerle 6 tane Kupa alabilirsin ya da Karaca'nın indirim ürünlerinin olduğu mağazalar oluyor oralara bakabilirsin
Nasıl indirim oluyor nerde
Sezon sonu gibi satılan ürünlerin olduğu fabrika satış mağazaları var (outlet de denebilir)
Hangi şehirde yaşıyorsun?
İzmirde
Novada menemen
Optimum
Westpark bayraklı
Benim bildiğim şubeler bunlar.
Adı ne magazaların
Yazdığım gibi
Karaca'nın iletişim bilgilerine ulaşıp daha fazla bilgi alabilirsin. daha iyi yardımci olurlar ben bu kadar biliyorum değişim iade vs var mı bilmiyorum açıkçası
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
İkili alacaksan eşine ve ona al ikisi kahve içer ya da bi çatal bıçak seti olabilir ya da sunumluk şeyler indirimli çok güzel şeyler var yani
Aynen ama yorumlarda basit demişler 2li için bide kırılırsa hemen yok olucak takım ondan
Haklısın
ikili Biraz basit olabilir. altili olanlardan da uygun fiyatlı bulunabilir biraz araştırma yap internette bulmak daha kolay
Evet banada biraz 2li basit geldi bide gidip alabilecegim yer olması lazım bu hafta çagırdı çünkü internetten alsam yetişmez. ya da ertelesem mi buluşmayı bilmiyorum ki
komşum vs yokmu onlardan bakabilirsin parasını vereyim. alsam yetişmeyecek diyebilirsin Uygun fiyatta da almış olursun.. çünkü çoğu kadında yedekli paket evde olur diye düşünüyorum öyle bir şansın varsa dene yoksa ikiliyi al git basit de olsa hediye sonuçta. tabi sana hediye vs aldıysa daha önce onu da baz al çünkü iyi bir hediye getirdii ise ona basit bir şey almak ayıp olur haa hiç almadı ise ikiliyi kahve fincanı al götür..
Komşu derken nasıl yani? Ben evli degilim ve ilk defa bi arkadaşımın evine ev hediyesi götürücem ondan
Yok ya öyle yapmam bakarım magazalara falan hani varsa bazen internette begendigimiz şey magazada olmuyor ya ondan dedim ben
Karaca olması gerekmiyor iki fincan için bu rakam da çok fazla verilmez. İkili olabilir yine de...
Başka nerden alıcam ki vw fiyatlarda çok pahalı gidip alabilecegim yer olmalı bu hafta gidicem çünkü evlerine sipariş versem yetişmez
Olduğun yerde küçük avm tarzı market büyüklüğünde yerler varsa, oralarda çok değişik ürünler oluyor yani normal avm değil. Gezmelisin biraz bulunur ya da netten yine araştır Karaca gibi büyük markalar olmasın
Haklısın bakıyım forbest tarsı yerler var ama kaliteli midir bide hemen kırılırsa ren çıkarsa en yakın arkadaşım çünkü
O kadar sorun etme, ürün zaten kendini belli eder... Kalite her zaman markada olacak diye bir şey yok... Kolay gelsin...
Teşekkürler
İkili fincan takımı yerine bence biblo vs alabilirsin o fiyata bir sürü guzel biblo tablo var bunlar daha şık durur.
ikili daha tatli ama bu da gereksiz pahali ve sık durmuyor hediyelikcilerden bakabilirsin cok tatli seyler var
Arzumun okka kahve makinasını alın, bende var çok memnunum, her kahve yaptığında sizi hatırlar
Kahve makinası vardır belki bilmiyorum ki evinde neyi var neyi yok
Kaçlı olduğu ne fark eder? İstersen tekli al. Önemi olan onu mutlu edecek seçimi yapmak.
Aynen haklısın
Kahve fincanı şart değil ev dekorasyon mağazasında çok şey var
Masa aynası nasıl olur?
Madame Coco veya English home de uygun fiyatlı hediyelik eşya var
Ne gibi mesela masa aynası olur mu
Fincan takımı, pike, masa örtüsü, su veya meşrubat bardağı takımı, vb.. ayna da olur
Anladım teşekkğrler
kullanışlı ev, mutfak eşyaları bak onda olan bi şeyi alma parasına değsin bari
Aynen ama neyi var neyi yoo bilmiyorum ilk defa gidicem evine
Kahve fincan seti al ama internetten alabilirsin biraz daha uygun oluyor
Çarşamba gidicem yetişkez ki o zamana kadar kargonun gelmesi
Kargo 2 günde gelir çoğu yerde (İstanbul) da en çok
Airfryer al, robot süpürge al. Hatta kendi evine de al bunlardan.
Ben çalışmıyorum alamam o kadar pahalı şeyler açıkçası
Erzak saklama kabı alabilirsin, çay bardağı, su bardağı, baharat takımı, tepsi, blender, borcam, bunlar da olabilir.
Haklısın bakıyım onlarada
Kocaman duvar saatleri var.
6lı uygun fiyata gelebilecek fincan takımları bulunabilir.
Hakiki granit tava yahut tencerelerden alabilirsiniz.
Bunlar alternatifler.
Teşekkürler
İkiliyi napsın bişeye yaramıyor. Bence o paraya en azından kullanabileceği bi şey al
Neden eşiyle birlikte içerler kahve
Pahalı yani ucuzlarıda varda onlarında şekli şemalı kötü
Bakıyım iyice 6lı bulursam alıcam uygun fiyatlı
Aynen teşekkürler
Güzel ama bu fiyata 6lılarda oluyor diye biliyorum biraz araştır istersen
Karacada filan hep 300 400 düşük fiyatlıların rengi filan soluk ondan güzel bir şey olsun istiyorum
Sık kullanılan kalıcı bir şeyler al ki seni sürekli hatırlasın
Aynen bende öyle istiyorum kahve fincanı hep kullanılır ama
Bana alsalar pek kullanmam çay içerim genelde
Mutfakta sık kullanılan bir şey al işte veya salonda hep göz önünde olan bir şey al
Kahve içiyorlar onlar eşiyle ama
O zaman mantıklı ✌️
Ağzından laf almaya çalışıp eksik olan bir şey ini al.
Knka dolap uyg. Kutulu fincan takımları var al ordan
Amac dusunmek degilmi hangisi butcene uyuyorsa onu al tabikide
Bana biri bunu alsa tek tek kırıp çok güzelmiş canım yaaa derim
Ne alaka
indirime giriyorlar bazen ya da direkt zarfta para verin istedigi yere harcasin hediyeyi dogru bulmuyorum
Baharatlık seti, elektirikli cezve, sürahi takımı vs. ?
Vardır ondan çeyizini tamamladı kaç aylar önce bide soramam ki bunun şunun var mı filan diye kahveyi hep içerler zaten kenarda durmaz ki kahve takımı
Aynen gidip bakıcam yarın
kahve makinesi al
Arzum okka minio ;)
Alamam pahalıı çalışmıyorum ki benn
500 lira ya
arada 100 lira var
Belki var kahve makinesi soramamda şunun bunun var mı diye bide ilk defa gidicem evlerine
Aşırı güzelmiş çok sevdim ben 🤍 zevklisin
Teşekkürler ama emin degilim 4lüsü olsaydı keşke yorumlardada öyle demişler🌿😊
Arkadaşını bekar sandım ben 🙈 evli biri için evet daha çok ihtiyaç hediyesi mantıklı olur çünkü ömrü o evde geçicek ve bu tür eşyalar ıvır zıvır sayıldığından bi müddet sonra ortalıktan kaldırılıyor çok kullanılmıyor. Dekoratif bir şey alabilirsin belki evini görmüşsen daha önceden
Yok ilk defa gidicem videoda gösterdi ama hemen bi kaç saniyelik tam hatırlamıyoeum o yüzden
E yine çok pahalı iki fincan için
6lılar hep 300 400 tl ondan
İlla fincan mı olmalı başka bişey de alabilirsin
Ne gibi mesela? Ya kahveyi hep içerler alsam kenarda durmaz en ideal hediye diye hep bunu düşündüm başka ne alsam bilemedim
Ayaklı dondurma tatlı kupları oluyo ya onlar da güzel olur. Paşabahçenin
Tamam bakıyım
200 liraya bunları al daha iyi.
Yazdım aynısını çıkmadı
Evet gördüm o da güzel ama İzmir'de emsan magazası çok uzakta alsam trensyoldan yetişmez çarşamba gidicem. Ondan napıcam bilmiyorum ya
Duvar saati alabilirsin
Hiç düşünmemiştim bunu
illa fincan mı olacak yani? klişeleri kırın
Ne alıyım ki başka
başka bi mutfak eşyası olabilir ya sürekli kullanılan ya da ne bilim değişik bi tablo vs vs. yani ayda bir kullanılacak bişey olmasın ya da göz önünde duracak bişey olsun
Kahveyide hep içerler ki zaten
Güzel ama 2 li takım için bu fiyat çok annemmmm başka bir şey bul...
Herşeyin fiyatı çok artmış 2 sene önce bu fihata 6lı almıştık karacadan şimdi uçmuş
Evet öyle
Bambu kahvaltı takımı bakabilirsin
Bilmiyorum yinede bir bakayım
Tepsi alabilirsin.
İkili al geldiğimde içeriz de ;)
Her zaman almayacaksın bir kere alacaksın
İkilide olur Sonuçta bütçene Göre çok güzel olur✨
Eh biraz güzelmiş fincan
Tost makinası al lazım olur
Borcam fincan takımı olur
welcome yazan büyük saksili cicek.
Çok zarifmiş bu ikili takım. Alınır