Çamaşır suyu dokmedim , makinenin üstünde bekliyordu yıkanana kadar belki fare vardır o bir şey yapmıştır ya da evde böcekler kurtlar dolu onlar , ya da makine mı , kururken güneşte mı olmuştur? Yıkadım kurutmalikta toplarken fark ettim böyle olduğunu yıkamaya atmadan önce sadece dondurma dokmustum baya double karadut dondurmaydi (ama Hangi kısma doktugumu hatırlamıyorum) sonra 1 gün bekledi tişört öyle sonra yıkadım ne olmuş anlayamadim korktum nasıl geçer
Yumuşatıcı o durumda yapmış benim de donumda olmustu doğru laaaa kessin yumuşatıcı yumuşatıcıyı atmadığım zamanlar bir şey olmuyor elbiselerde ama gecen yumuşatıcı attım diye donum öyle leke olmustu bende buldum senin sayende?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çamaşır suyu izi gibi geldi bana.
Sennmi gelip döktün? Evde çamaşır suyu yok diyorum anlama sorunu var mi
Belki yanlış ayarda yıkamışsındır?
Daha öncede yıkadım aynı ayarda aynı deterjanla , yumuşatıcı eklemiş olabilirim o yapmış olabilir mi
Yumuşatıcı o durumda yapmış benim de donumda olmustu doğru laaaa kessin yumuşatıcı yumuşatıcıyı atmadığım zamanlar bir şey olmuyor elbiselerde ama gecen yumuşatıcı attım diye donum öyle leke olmustu bende buldum senin sayende?
Emin misin sadece donda mı vardı? Diğer aynı makineden cikanlarda da var mıydı aynı resimdeki gibi miydi
Resimdeki gibiydi donda vardı hatta hala kenarda duruyor giymedim fotosunu atayım istiyorsan