Ev & Yaşam Suyu kireçli bir şehirde yaşar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sular kireçten geçilmiyor Duştan sonra saçlarım semsert oldu Suyu kireçli bir şehirde yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Hayır bana elerjik yaptı 2 hafta kaldım yüzüm sanki kepek bastı 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Neresi Yorumla İk4126 +1 yıl Eskişehir Yorumla Soran +1 yıl Kepek yapıyor evet kireçli su ve sertleştiriyor Yorumla İk4126 +1 yıl Klor fazla atıyorlar su temiz olsun diye oda etki Yorumla İk4126 +1 yıl Sen nereye gittin ya da yasadıgın yerdemi kreçli Yorumla Soran +1 yıl Bafranın suyu kireçli buraya geldik Yorumla Soran +1 yıl Normalde İstanbul Yorumla İk4126 +1 yıl Kocaeli bende suyu musluktan iç hiç bişenyok caydanlikta az kreç var orada ketıl içi beyzliyordu 2 gün temizlemesen tabaka oluyor Yorumla Soran +1 yıl Çaydanlığın içini görseniz kireç kapladıııı😭 Yorumla İk4126 +1 yıl Sular her yerin farkli oluyor demek makine falan bozulur orda😭😭😭😭😭 Yorumla Soran +1 yıl Kullanmıyoruz ama ne olacak böyle😞 Yorumla İk4126 +1 yıl Siz tatilemi gittiniz Yorumla Soran +1 yıl Yok ev var burda😞 Yorumla İk4126 +1 yıl Arıtma taktırın samsunada dimi bafra Yorumla İk4126 +1 yıl Arıtma su işi olmazsa bu devam eder Yorumla Soran +1 yıl evet😞 Yorumla İk4126 +1 yıl Yasamaya devam iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Burada hiç bir suda kireç yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neresi Yorumla Furious-A +1 yıl Ordu Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İstanbul hep öyle ve bı dünya adam yasio 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bence İstanbul tatlı suyu Yorumla seyda028 +1 yıl Tatlı mı haberlerde internette kaç defa haberi yapıldı bunun nasl tatli Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bana tatlı geliyor leke bırakmıyor mesela bulaşıklarda da Yorumla seyda028 +1 yıl Kireç oranı bayag yuksekmis sakın içmeye kalkma Yorumla Soran +1 yıl Yok içmem. Hani duş aldıktan sonra saçın yumuşadığını hissedersin ya heh öyle işteAma burada duş aldıktan sonra saçlarım talaş gibi oluyor Yorumla seyda028 +1 yıl Sudan işte Yorumla
MustisHH Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Antalya , Manavgat da öyle. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece Manavgat mı yoksa komple mi Yorumla MustisHH +1 yıl Ben Manavgati biliyorum. Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl antalyamı orası 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bafra Yorumla Soran +1 yıl Antalya komple mi öyle suyu Yorumla aJax___ +1 yıl antalya komple kartstik bir arazi zaten Yorumla
Bgdytn Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Yaşıyoruz zaten 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nerede Yorumla Bgdytn +1 yıl Hatay Yorumla Bgdytn +1 yıl Sen? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır bana elerjik yaptı 2 hafta kaldım yüzüm sanki kepek bastı
Neresi
Eskişehir
Kepek yapıyor evet kireçli su ve sertleştiriyor
Klor fazla atıyorlar su temiz olsun diye oda etki
Sen nereye gittin ya da yasadıgın yerdemi kreçli
Bafranın suyu kireçli buraya geldik
Normalde İstanbul
Kocaeli bende suyu musluktan iç hiç bişenyok caydanlikta az kreç var orada ketıl içi beyzliyordu 2 gün temizlemesen tabaka oluyor
Çaydanlığın içini görseniz kireç kapladıııı😭
Sular her yerin farkli oluyor demek makine falan bozulur orda😭😭😭😭😭
Kullanmıyoruz ama ne olacak böyle😞
Siz tatilemi gittiniz
Yok ev var burda😞
Arıtma taktırın samsunada dimi bafra
Arıtma su işi olmazsa bu devam eder
evet😞
Yasamaya devam iyi geceler
İyi geceler
Burada hiç bir suda kireç yok
Neresi
Ordu
İstanbul hep öyle ve bı dünya adam yasio
bence İstanbul tatlı suyu
Tatlı mı haberlerde internette kaç defa haberi yapıldı bunun nasl tatli
Bilmem bana tatlı geliyor leke bırakmıyor mesela bulaşıklarda da
Kireç oranı bayag yuksekmis sakın içmeye kalkma
Yok içmem. Hani duş aldıktan sonra saçın yumuşadığını hissedersin ya heh öyle işte
Ama burada duş aldıktan sonra saçlarım talaş gibi oluyor
Sudan işte
Antalya , Manavgat da öyle.
Sadece Manavgat mı yoksa komple mi
Ben Manavgati biliyorum.
Öğğkk hayur
😞😞😞😞
antalyamı orası
Bafra
Antalya komple mi öyle suyu
antalya komple kartstik bir arazi zaten
Filtre takın