Ne gezmeye götürür ne bi hayat var bütün gün evde çocuk yemek ev işi bıktım artık yillardir boyle evine herseyi alir ama asla bizi bi yere çıkarmaz evde kalmaktan bunaldim ağlıyorum sabah oglen aksam evde yemek yapıyorum işi evin altinda siz olsaniz bu durumda napardiniz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlılıgı ılgı tutar ayakta esıne karsı ızın gunlerı varsa karsına al konus evde oldugu surece senınle vakut gecırıyo mu
Canim işi evin altinda sürekli ayak altinda zaten sabah aksam yemek yiyor evde sık sık gidip gelir erken gelir yemek yer annesine gider hafta sonu arkadaslariyla takilir
Yakınmıs dısarda beraber vakıt gecırmek ıkınızedd ıyı gelır
Oturup konuş anlatmaya çalış derdini. Ilgilenmek öyle olmuyor de
Valla öldüm söylemekten lohusalik hamilelik üst üste cocuk cok bunaliyirum bazen dayanamıyorum ama beyefendi diyor neyin eksik her istediğini alıyorum bos ya tükendim valla
Zayıf noktası nedir? Oradan gir son çare
Öyle bir adam kendini hiç geliştirmemiştir ve gerçekten gerek yok böyle birisiyle konuşmaya
Ah ah bi bilsen neler cekiyorum İzmir'de doğup büyüdüm nerden bu gorgusuzler karşıma çıktı Allahim bide doğuluyuz asla bosanmam ama cok asiri geri kafalilar yani annelerimizin anlattığı hayati yaşıyorum
Erken yaşta evlenmişsin keşke mesleğin olsa çalışırdın evde olmak insanı bunaltır bir süre sonra
Önceden okumak boş gelirdi şu an o kadar anlıyorum ki önemini lütfen imkan varsa okuyun
en azından ayda 1 defa işte izin kullansa gitseniz hoş olur yani.
Her hafta evde zaten izin gunu var
sen planla izin gününde şuraya gidelim de yürüyüşe çıkalım de falan
Asla gelmez kac kez yaptim kavga ettik 5 yildir evliyim hep boyleydi bizi kirk yilda bir cikarsa bi pikniğe oda butun sulalesini takar pesimize
hayırlısı olsun
Ne yaptiysam bu huyunu birakmadi
sen de görümcenle falan git gezmeye
Tamam da asiri gorgusuzler benim annem yasindalar bide 5 6 cocuklari var esek kadar halen peslerindeler
o zaman başka çare yok. kocanı ikna edeceksin.
İnşallah duzelir zmanla
17 yaşında falan mı evlendiniz? Yıllardır ezilmişsiniz anlayışsız bir eş?
16
Baya küçükmüş evlenme yaşınız. Cidden kolay değil çektikleriniz.
Eşinizle konuşarak çözebileceğiniz bir konu diyeceğim de kaç yıldır olgunluk gösteremeyen, çabalamayan birine de ne denir ki?
Bu konuda huyu kötü yoksa evine falan sadık evinde hic eksik birakmaz cocuklarina çok düşkün
O zaman size düşen onunla konuşmak.
Kaybetmek en kolay şey şu dünya da ancak kazanmak en zorudur. 🙏☺
Oyle vllh
☺
Bu yüzden asla evlenmem hadi evlendim diyelim çocuk yapmam
Napiyim küçücük yaşta elime verdiler 2 tane bende cok pişmanım aklim yoktu o zamnlar cahildim Şu an keske 1 tane olsaydi ayrilirdim diyorum
Gezmek dolaşmak istediğini söyle ne var bunda
Hep söylüyorum ama takmiyor
Yorgun mu düşüyor
Gez tek başına kızarsa sen gezdir de
Ben geziyorum bazen ama o cok sorumsuz yani evde oldugu zaman sürekli ya annesine gider ya da arkadaslariyla dama cikar içer
Yaşlarda genç anlamıyorum eski nesil olsa onuda anlarım şimdiki nesil her şeyi biliyor ama gezmeyi unutuyor arkadaş
Yer neresi hangi il
Yaşlar kaç
Kaç yıldır evlisin
İzmir yasim 21 eşim 30 5 yildir evliyim
Bence bikmis senden
Kendi hayatını kur
çok kötü. eşin ne işyapıyor
Hal kasasi surekli evin etrafinda zten bazen 5 te bazen 7 de geliyir ama her pazar evde
mazeret değil ama çok mu yoruluyor acaba
Valla evde oldugu zamanda arladaslarini topluyor evin ustunde keyif yapiyor ya da annesinin yanina gidiyor gelir eve yemek yer koşarak annesine gider
ne kadar oldu evleneli
çıktın mı
takip ediyorum seni
5 yıl
anladım. sende hem duygusal boşluk oluşur. hemde ilgilenilmemek boşluk yaratır
Aynen valla
takipleşelim mi
Bosan
Korkuyorum cocuklar icin ve Yeni bir hayata baslamaktan ama inanin cok isterdim bosanmayi
Korkma. Dertleselm
Napim zor ayrılmak
Attm