Aşk İlişkileri Aldatan sevgilinizi istediğiniz bir ev eşyasi yapma şansiniz olsa ne yapardiniz demiş? Ela___0 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay aldatan sevgilinizi istediğiniz bir ev eşyasi yapma şansiniz olsa ne yapardiniz acaba ne kadar sinirliyiz Aldatan sevgilinizi istediğiniz bir ev eşyasi yapma şansiniz olsa ne yapardiniz demiş? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lirave Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Nihale, sıcak tavaları cayır cayır basmak için. 1 1 Yorumla Ela___0 7 ay Güzel fikirmiş 😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Babamın sabunu 1 4 Yorumla Ela___0 8 ay 😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Babamin kiri için değil babam bazen sabunuyla fantezi yaşadığı için yoksa bal dök yala adamı tam 😂 Yorumla Ela___0 8 ay hayda düşünmek bile istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ben senin yerine seve seve düşünürüm 🤗 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Havlu olsun isterdim elimin kirini silerdim hep 😂 1 0 Yorumla
Ponche Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Klozet 1 3 Yorumla Ela___0 8 ay fazla sinirliyiz ona karşı gariba Yorumla Ponche 8 ay O diye biri yok ama aldatana sinir olurdum.. Yorumla Ela___0 8 ay anlıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Tuvalet fırçası 1 7 Yorumla Yohsyohs 8 ay Ben paspas yapmak isterdim gelen giden bassın diye Yorumla Ela___0 8 ay En kötüsü bu olabilir Yorumla Ela___0 8 ay @Yohsyohs olabilir ama halen tuvalet fırcası daha beter gibi 😂 Yorumla Yohsyohs 8 ay Bunu hak ediyor aldatan insan Yorumla Yohsyohs 8 ay 😂😂 Yorumla Ela___0 8 ay @Yohsyohs olabilir Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Yohsyohs kesinlikle hjhjk Yorumla
Saçmalamaartık Takip Et Xper 1 Yaş: 23 8 ay Tuvalet fırçası 😂😂 1 2 Yorumla Ela___0 8 ay 😂 herkes aynı şeyi düşünüyo galiba Yorumla Saçmalamaartık 8 ay Kesinlikle en azından bi işe yarardı Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alaturka tuvalet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay sen ne yapardın 0 3 Yorumla Ela___0 7 ay tuvalet fırcası Yorumla Cevap sahibi 7 ay bende bişey dicem dieem atarmısınn Yorumla Cevap sahibi 7 ay bende aldatıldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nihale, sıcak tavaları cayır cayır basmak için.
Güzel fikirmiş 😅
Babamın sabunu
😂
Babamin kiri için değil babam bazen sabunuyla fantezi yaşadığı için yoksa bal dök yala adamı tam 😂
hayda düşünmek bile istemiyorum
Ben senin yerine seve seve düşünürüm 🤗
Havlu olsun isterdim elimin kirini silerdim hep 😂
Klozet
fazla sinirliyiz ona karşı gariba
O diye biri yok ama aldatana sinir olurdum..
anlıyorum
Tuvalet fırçası
Kondom olurdu ama aldatılmadım
Tuvalet fırçası
Ben paspas yapmak isterdim gelen giden bassın diye
En kötüsü bu olabilir
@Yohsyohs olabilir ama halen tuvalet fırcası daha beter gibi 😂
Bunu hak ediyor aldatan insan
😂😂
@Yohsyohs olabilir
@Yohsyohs kesinlikle hjhjk
Peçete.