Başıma böyle bir olay geldi; evde değildik, abime geldiğimizde bulaşık olmasın makineye yerleştir dedim. Sanıyorum ki hayatında ilk defa yapmış olacak ki SONUÇ:
Sanki yerleştirmese daha iyiymiş 😀 ama anneler oğullarına ev işleri konusunda telkinde bulunmuyor küçüklükten itibaren. Bizde 1 kız kardeş vardı ve ben en büyüğüm. Lise biterken 2 erkek kardeşim daha oldu. Onlara kadar hep anneme yardım ettim. Görevlerim vardı her zaman. Şimdi onlarda yardım ederler. Yani ev işi kadın işi siye bir şey yok. Herkes her işten anlamalı az çok
Kendi evinde yapıyor ya, dolap sildi geçen gün 😅 Evde hanımcı 😂😂 Aman orada yapsın, eşi ile geçinsin. Ben şakasındayım. Komik geldiği için paylaştım. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, umarım gönlünüze göre birisi ile evlenir ve ev işlerine de yardım ederek güzel güzel geçinirsiniz 🙃
Evet yardım ediyor. Biz bir sey istemiyoruz ama kendi mutfaga girer ne yemek varsa sofrasını hazırlar getirir yer. Sonra kendi kaldırır mutfağa. Yorulmayın zaten tüm gün iş yapıyorsunuz diyor ayyy ne tatlı ya 💜💜. Evdeki herkes birşeylere yardım eder.
En İyi Cevaplar