Etmiyorsa etmesi gerekir mi? Ediyorsa başarılı mı?
#büyükyorumcu
#büyükyorumcu
yıllardır ayrı yaşıyorum ama bildim bileli annemin en iyi yardımcısıdır..
annem sofrayı topluyorsa babam çöpü kapıya çıkarır annem sofrayı topluyorsa babam çayı yapar..
Maaşallah :)
Ediyor ve sonuna kadar da hakkını veriyor adam!
Etmez ama bence erkeğin eline de yakışmaz.
Hastalık vs. olur o ayrı ama, her an yemek yapan ev temizleyen erkek de hayallerimdeki erkek değil diyebilirim.
Kızlar neden eksi şeysi yapmış :D
Arada eder sağ olsun ama etmese daha iyi yapılmış işi tekrar yapıyorum. :D
Onun yerine tamirden anlasa keşke :)
Cevap
15Cevap
tamir gibi işlerle ilgilenir sadece okadar evde 3 bayan varsa babaya ev işleri yaptırmaya fırsat vermeyiz bize yakışmaz ✋😄
Vayyy :D
Babam sizlere ömür, ama yaşarken anneme yardım ederdi gerektiği yerde ve zamanda, başarılıydı evet, babalıkta da on numaraydı...
Mekanı cennet olsun...
Amin teşekkür ederim
Yemek haric herseye yari yardimdir 👍❤️Ilk askim yaa babalar kizlarinin güclü kahramlari
:))
Etmez, etmesi gerekmez.. Çünkü başarısız etmemesi herkes için daha sağlıklı. Hfnsnvnd
:o.
Evet yemeğinden toz almasına kadar herşeyine yardımcı olur annemin sağolsun
vaaay :o
Babam ve ev işleri :)
bir duşakabin kur dedik
Duşakabin yıkıldı 😂😂
:D :D
Evet babam kendi yemeğini kendi yapar bizden su bile istemezdi.
Kendi derken sizin ortak yediğiniz yemek sanırım?
enteresan ben sağlıklı beslensem evdeki herkese tavsiye eder ve onu yedirirdim. Yoksa sağlıklı beslenmesi çok güzel
:( :( Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun!
eder sonrada anneme laf eder niye önceden yapmadın diye :D
:))
evet. annem süpürürken, babam siler. çok iyi menemen yapar. ayrıca salatayı hep o yapar
vay...
etmiyor ama bir elinden yemek falan yemek isterdim :D
Olur inş. :)
Etmiyor. Keşke etmeyip köşede otursa. Ama başımızda durup karışmayı tercih ediyor maalesef.
:D :D :D Aynı ben :)
Ben çok güzel yemekte yaparım. Yapana da çok güzel karışırım :D
Bazen geç saatlerde mutfak toplanmamışş oluyor. Biz içerdeyiz babam mutfağa gidiyor. Şak şuk tak tuk sesler geliyor. O sesler hiçbir şey kadar sinir etmiyordur beni. Biraz daha sert olsa tabaklar kırılacak. Lakin babamın yemeklere yardımını es geçemem
O susunca en büyük yardımı etmiş oluyor yoksa çenesi susmuyor. Şurası olmamış tekrar süpürün, şurada parmak izi oldu tekrar silin filan 😂😂 Allah'tan evi terk etti de bir iki ay rahatız 😊
Annem yatak döşek hasta olucakta; babam ev işlerine yardım edecek 😂
O zaman da siz devreye girersiniz :)
18 yıldır daha bir işe elini sürdüğünü görmedim 😑 Etmesi gerekirdi tabi 😑😛
Babam mutfak işlerini sever güzel yemek yapar ama anneme yardım eder etmelide zaten hayat müşterek Yemek her zaman değil ama keyifli olduğu günler harikalar yaratır walla bazen annemi geçiyor 😂😂😂aramızda Kalsında
Evet iş bölümü yapılır evde bulaşıklar babamda yemek annemde gibi gibi
Asla yardım etmez. Yardim etmesi gerekmez herşeyi daha berbat eder.
Yardım etmek icin degilde vakit gecirmek icin elektrik süpürgesiyle yerleri süpürdügü oluyo
yemek yapar. annemden iyi bu konuda. bide annem yokken bulaşıkları falan bana bırakmadan kendi yikiyo. babam çok iyidir 😺😺😹😀
yedigi yemegin tbagını bardagını yıkar çay demler kahve yapar , et ondan soruylur şahane yapar, ve yumurtayıda ayrı güzel yapar
Babam ev islerine yardim etmeyi ister ama annem birakmaz ev isi kadinin der ben senden iyi yaparim der
Öyle bariz ettiği yoktur ama masadan kalkarken bitmiş tabakları bazen alıp tezgaha koyar falan kalkıp ev süpürmez bulaşık yıkamaz 😀😀
ettiği çok nadirdir ancak etmesi gerekir
bence erkekler daha iyi temizlik yapıyor kas gücünden dolayı şöyle ne bileyim halı falan silse iyi olurdu
Hepsini babam yapıyo jfşfj
ha :o
yemekler hep ondan :)
ney :o hep mi?
... :D Eder evde iki erkeğiz sonuçta :D
:))..
Ederdi babamın yaptığı salatanın tadı hiç bir salatada yok hayatım boyunca da o tadı bulabileceğimi zannetmiyorum. Sofrayı kurup toplardı başarılıydı bana göre.
etmese daha iyiydi :)
:D :D
Eder ve annemden daha iyi yaptığını düşünerek bazen onu işine karıştırmaz, inatçıdır hayli :D
Etmez etmesini beklemiyoruz yeterki ayak altında dolaşmasın 😉
Evet talimat verir onu yap bunu yap orası olmamış sen nasıl kızsın annen olmasa nolcaktı. 😓😓
Etmez ama etmeli
Mutfağın yolunu bilmeyenler var en azından bizimki biliyor.
hayır hiç bir boka yaramıyor baba diye adlandırılan insan...
Babam annemden daha güzel yemek yapar, ve bazen hafta sonları yemeğe yardım eder
Ediyo valla. Bazen yemeği ona yaptırıyoruz hatta. İyi aşçıdır.👍👍👍
genelde etmez cnki anlamyo eline yüzne bulastryo ama bir yemek yapışı var hayranlkla izlyrm. d
ocaktaki sıcak yemeğş tenezzül edip alıp tabağına yemez kendi. 😂 illa biri hizmet edicek
Yani illaki bir el atıyor arada eskiden pazar sabahı tost hazırlardı bu aralar yapmıyor pek
Yardım eder hatta genellikle cumartesi günleri yemeği o yapar
yok ya perde takmasını annem ona söyler o da bana :(
yatmaktan başka bir işlevi yok 😄
En iyisi :D
Evet yardim eder.. super yemek yapar :)
Ne güzel! :)
Iki gun once babamla mutfakta yemek hazirladik, bazen ev supurur.. basarilimi? En azindan yapiyo😊😊
ben ediyorum babama yaptırmam ben varken
baksen :)
tabi ya kocaman adam ev mi süpürsün boyu kadar kızı varken :/
annemin yardımcısı ben 8)
Eder ama zor durumda kaldıkça
Rutinde annede
Eder de bugün ne çok baba sorusuna rastladım :D
Style 8)
Tüm ev işlerini ben yaparım
hmmm...
Etmez evle hiç ilgilendigi yok
Bırak ev işlerini kalkıp kendi suyunu bile almaz