Alacağımız ev 1+1 ve şu an 400.000₺ !!! ve seneye yani yaklaşık 12 ay sonra almayı düşünüyoruz ! 2 kişi abimle ortak alacağız evi ! şu an 50.000₺miz var ! 350.000 ₺ biriktirecegiz yaklaşık 12-15 ayda ☺️ ( biriktiremezsin vs yazmayın boşa !! İkimizin maaşlarını bilmiyorsunuz!! ) Şimdi sorum şu bankada altın olarak mı ne olarak biriktirmeliyiz bu parayı iki ayrı hesapta o kendi hesabında ben kendi hesabimda?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece soruya cevap bekliyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Düzgünce açıklayarak yazar mısınız
Ev almak için her ay para biriktirmek istiyoruz, nasıl yaparsak kârlı olur?
ya bak şimdi bankaya başvurun evi seçin onalr kredi verir sizer faizi ile ancak söyle bir durum var diyelimki biz para biriktielimd edin seneye o ev 800 olacak paran yetmicek eğer kredi bir senede ödersen en çok 400 e 500 ödersin yoksa ev fiyatları çok artar birikmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Altına çevirip biriktirirseniz o para altının değeri arttıkça artar. Yani sürecinizi daha da hızlandırabilir o yüzden altın olarak biriktirin derim ☯
Mutlaka altın veya değerli bir şey olarak biriktirin TL de tutmayın derim ben
Değerli başka ne varki ☺️
Döviz var borsa var birçok emtia var.
Fark etmiycek. Altinda alsan. Altin artarken ev fiyatları da artacak. Hic bir anlami olmiycak. Kredi cekerek alabilirseniz, simdiden alın.
Kredi çekip nasıl yapabiliriz abi😘
dövüz olarak biriktir ama o ev 1 seneye hangi fiyatta olur?
Aynı ayrı fark etmez. TL de kalmayın yeter
valla bence şimdi alın kredi çekin
Düzgün cevap verdiğin için teşekkür 😘nasıl olur ki kredi çeksek mesela anlatır mısın?
ya bak şimdi bankaya başvurun evi seçin onalr kredi verir sizer faizi ile ancak söyle bir durum var diyelimki biz para biriktielimd edin seneye o ev 800 olacak paran yetmicek eğer kredi bir senede ödersen en çok 400 e 500 ödersin yoksa ev fiyatları çok artar birikmez
Her ev krediyle alınır mi? Ve bize kredi verirler mi?
kredie v karşılığı oldu içinmn ıkolay çıakr ödyemezsden banka el koay ondan kolay çıkar
seneye o ev 650000 olacak onu hesapladınız mı?
Dolar altin takip edip dustukce biriktirin
ünlemlere bak. ergen
Boş boş insanlara yazacak kadar bossuj 😂