Zaten evi temizliyorum yani dip köşe temizlik için niye kendimi yorayım kimse gelmeyecek ki. Yapmadım. Pis miyim ben

Zaten evi temizliyorum yani dip köşe temizlik için niye kendimi yorayım kimse gelmeyecek ki. Yapmadım. Pis miyim ben

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sadece bayramda temizlik yapanların çıkardığı adet bence 😸 bayram olmasa da dip köşe temizlik yapıyorum benim için farkı yok. Özellikle bayram için temizlik yapmadın diye pis olacak halin yok 🌸
Kendin için yap, kendine saygı, bu seni mutlu eder. Kelebek etkisiyle hayatına bile olumlu yansır.
Yok beee bayram temizliği mi kaldı artık cidden gelen yok giden yok
Siz başkaları sizi denetlemeye gelecek diye mi temizlik yapıyorsunuz bayramları?
Ne diye temizlik yapılıyor de bayramları
Temiz olsun diye
Zaten evi temizliyoeum diye bi cümle var ama siz bilirsiniz
Aman be ne pisliği temiz yeri temizlemekten saçma bize de kimse gelmiyor valla her zamanki gibi normal bir temizlik yeterli
Ben de cok gereksiz buluyorum, basak burcu olmama ragmen jbdjsnska
Niye misafir mi geldiki dert ediyorsun
Yoo
eeee
Sünnet olduğu için yapılıyor kanka
Bayramda erken kalkmak, gusletmek, misvak kullanmak, güzel koku sürünmek, yeni ve temiz elbise giymek, sevindiğini belli etmek, yüzük takmak, karşılaştığı müminlere güler yüzle selam vermek, fakirlere çok sadaka vermek, İslamiyet’e doğru olarak hizmet edenlere yardım etmek, dargınları barıştırmak, akrabayı, din kardeşlerini ziyaret etmek, onlara hediye götürmek sünnettir. Nerde diyo temizlik
Bayram günlerinde erken kalkmak, temizlik yapmak, yıkanmak, güzel koku sürünmek, güzel elbiseler giymek, yolda sokakta karşılaştığımız Müslümanlara selâm vermek, Müslümanlara güler yüz göstermek ve bayramlarını tebrik etmek, ihtiyacı olanlara sadaka vermek sünnettir.
Evini görmeden ne kadar pis olduğunu bilemeyiz
Bende yapmadım boş ver dağınık kalsın. 😕
Yaparsın Bi aradert, etme
Hahahah bence gerekmez😆😁
Olsun yine de yapar insan
Herhalde evet
Değilsin
Değilsin
boş ver
Eminsen bisey olmaz