Benim için dünyanın en keyifli aktivitesi olabilir. 😂 Hatta çamaşırları makineden çıkarttığımda etrafa yayılan o mis gibi koku ayrı bir huzur veriyor. Kimler benim gibi?

Benim için dünyanın en keyifli aktivitesi olabilir. 😂 Hatta çamaşırları makineden çıkarttığımda etrafa yayılan o mis gibi koku ayrı bir huzur veriyor. Kimler benim gibi?
Çamaşırı makine yıkıyor ona sormak lazım keyifli mi 😀 Ama makineden çıkartıp asması çok keyifli geliyor bana tabi balkona güneş vurmadigi zaman.. Toplaması da güzel de katlaması biraz sıkıcı..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Temizlik konusunda en sevdiğim şey belki de çamaşır yıkamak..
Ama bir sonra ki aşama olan ütüyü sormayalım 🙄
Sıkıcı. Çamaşır işlerini pek sevmiyorum. Bana yorucu ve uzun geliyor.
Aslında keyifli ama bazen keşke benim yerime başka biri yapsa dedirtiyor valla
Çok sevdiğim bir aktivite değil açıkçası.
Elde yıkasak buna aktivite denir de çamaşır makinesinin yıkadığı şey niye keyif versin? Karşısına geçip izlemiyoruz ki
Çamaşırları elinizde yıkadığınızda pek keyfi kalmayabilir 😅 makine yıkadığı için keyifli gelmesi pek mümkün 😬😄
O kokuyu bende seviyorum :D Valide rica ederse aşmakta keyifli :D
Çamaşır yıkamak keyifli. Onları alıp asmak kuruyani utuleyip yerleştirmek eziyet😅
deli miyim neyim ama makinadan çamaşırları çıkarıp asmak acaip zevkli geliyor bana
Çamaşır yıkamak sıkıcı
Yeni yıkanmış çamaşırı giymek ise çok keyifli
Elde yıkamak hiç zevkli değil. Yeni aldığım ceketimi elimde yıkamıştım çamaşırı sıkarken canımı çıkarmışım
Koku kokusuna katılıyorum ama başkası yıkayıp assın 😃
Benim için sıkıcı
Elimde yıkarım bileğim de gelişir, keyif
Yıkamak keyifli ütülemek sıkıcı
Temiz çamaşır kokusu güzelde ütü kötü :/
Sıkıcı
Nasıl ev işinden keyfmi aliyorsunuz? sıkıcı
Duruma göre
Ortası
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş