Ev & Yaşam Çamaşır asmak sizin için bir aktivite mi yoksa moralinizi alt üst eden sebeplerden biri mi? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Merhabalar 💜 💜 Çamaşır asmak sizin için bir aktivite mi yoksa morelinizi alt üst eden sebeplerden biri mi? Çamaşır asmak sizin için bir aktivite mi yoksa moralinizi alt üst eden sebeplerden biri mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MorgainAroma Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Ben çamaşır sürmeyi çok severim. Her birini de itina ile sererim... 1 0 Yorumla
mrv123a Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Bence iyi birşey ben seviyorum böyle işleri Çamaşırı yıkamak asmak ütü hariç her iş keyifli 😂 1 0 Yorumla
eskilerdenbirtanidik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Sevmem 😂 her astığımda ya don ya da mandal aşağı düşer 0 0 Yorumla
Reyna_Zel Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Asmak sorun değilde toplayıp tozunu silkeleyip katlayıp yerleştirmek Çin işkencesi. Bir o birde bulaşık makinesini boşaltmak 0 0 Yorumla
Suskunbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Çamaşır asmayı severim moralimi bozmaz hiç 0 0 Yorumla
Merolipaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Berbat bir şey. Eğil kalk insanın beli kopuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben çamaşır sürmeyi çok severim. Her birini de itina ile sererim...
Bence iyi birşey ben seviyorum böyle işleri
Çamaşırı yıkamak asmak ütü hariç her iş keyifli 😂
Sevmem 😂 her astığımda ya don ya da mandal aşağı düşer
Asmak sorun değilde toplayıp tozunu silkeleyip katlayıp yerleştirmek Çin işkencesi. Bir o birde bulaşık makinesini boşaltmak
sinir bozucu bitmek bilmiyor
Yapılması mecbur olan bir şey
Çamaşır asmayı severim moralimi bozmaz hiç
Berbat bir şey. Eğil kalk insanın beli kopuyor
Güzel bir aktivite.
Severim
Aktivite spor gbi bise
Çamaşır asmak bence aktivite değil ev işi
Ne aktivitesi yaa. Seven var mı bu eylemi.
Hiç sevmem
Gram sevmem
Güzel.
Dur bi deneyim
Zorluk