Benim koltuk ve yatak kapışır valla :D Siz yemeğinizi evin hangi köşesinde yemeyi daha çok seversiniz?

Yemek odasında/masasında
Mutfakta
Koltukta
Yatakta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim koltuk ve yatak kapışır valla :D Siz yemeğinizi evin hangi köşesinde yemeyi daha çok seversiniz?

Yemek masası en rahatı benim için. Sağ sola saçılan dökülen olmuyor. Rahat rahat yiyebiliyorsun toplaması da kolay. Yatakta yemek yemekten nefret ederim.
Cevap
5Cevap
Mutfakta bir yemek köşemiz var. Her zaman yemekleri orada yeriz. Mutfağın geniş ve ferah olması gerçekten çok önemli.
Mutfakta yiyorum genellikle :) Tv'de kaçırmak istemediğim bir şey olursa da salona geçerim
Genelde çalışma masamda.
Odamda yiyorum film izlerken
Yatakta yemek yememe tecrübesini edindim, asla bir daha yemem. Tek olduğum zaman tv karşısında koltukta yerim, eşim olduğu zaman mutfakta.
Mutfakta yenir bizde. Kırıntılar olmasın diye ekstra gayret gösteririm.
ben koltukta yiyorum genelde ya
Yemek yerken hep birlikte yemek masasında yemeği tercih ederim. Ayrık otu gibi dağılmayı sevmiyorum.
tek olunca mesela?
Kendi odamda yatagimda , birde yatağıma kadar gelse süper olacak ama
ahhaha keşkeee
Yemek mutfakta yenir ya da salondaki yemek masasında ben daha mutfakta yemeyi tercih ederim
masada yemeye bi alışamadım
Genelde mutfakta yiyorum, bazen televizyon karşısında yediğim de oluyor.
Tv karşısında. Özellikle yalnızken alışkanlık olmuş her yemek yediğimde tv açıyorum.
ben de öyleyim
Yataktami tembel yatakta yemek mi yenir evde isem balkonda
koltuk oluyo daha çok
Koltuk olurda yatak olmaz
kendi odamdaki koltukta ya da yatagimda
ben de öyleyim
salonda tv karşısında sehpa oluyor genelde
Boğaz’a bakan köşesinde.
Yemek masasında
sevmiyorum masada ya
Salon
ben de salon ama koltukta :D
Mutfak
bi şeyler izlemeyi seviyorum ben genel olarak
Ben yemek yerken sohbet bile edemiyorum ama size gerçekten hayranım. Hem yemek yiyip hem de bi şeyler izlemek bence büyük meziyet 😄
Heryerde?
hahaha mantıklı
Yemek odasında
bilgisayar başında :)
Balkon önünde
koltuk favorim benim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?