Ev & Yaşam 1 ay Evlerde bayram temizliği ne zaman başlayacak? u kakilakuku Fenomen Takip Et FacebookTwitter 20 Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Evlerde bayram temizliği ne zaman başlayacak? 208 Görüşünü yaz
Eylülce07 | Ev & Yaşam konusunda 100 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Daha erken diye düşünüyorum ya :D 1 hafta kala başlar bizde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
türkü81 Yoda 1 ay biz onu inşaaat temizliği sonrası bayrama yetiştirip birleştirdik, şimdi bayrama kadar sürdürmek tek temennimiz. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BayanOlric Guru 1 ay Yağmurlar kesilirse inşallah bir her şey güzel olacak cam * yıldım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Coraline-0 Yoda 1 ay Lütfennn ağzını hayra aççç. Evle, temizlik kelimesini yan yana duymaya kalbim dayanmıyor artık. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gerehe3 Xper 5 1 ay Özel Bir Temizlik Olmayacak Zaten Her Gün Temizleniyor skskskks Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eslimnaz Xper 5 1 ay Hergun yapılıyor zaten haftalikda temizlendiği için gerek kalmıyor öyle bir temizliğe Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lenii | Ev & Yaşam konusunda 108 görüş paylaştı. Master 1 ay benim bayram temızlıgım pazartesi gününden itibaren başyacak , işlerin durumuna göre cuma veya cumartesıden de başlayabılır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Serdarizm21 Xper 5 1 ay Ben pek anlamam da bence son 3 gün. Çünkü mevsim yaz olduğu için kapılar pencereler açık oluyor. Doğal olarak erkenden temizlenince bayrama kadar tekrar kirlenecektir. Saygılar 😃 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Daaaamlaa Xper 4 1 ay Bebeklii çocuklu evlerde temizlik asla başlamaz ve bitmez daima olur kısır döngü gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MavimsiTurnusol Xper 4 1 ay Bunu neden hatırlatıyosn ki😂ne gerek yani sen temizlemiyosn neden yani Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Yoda 1 ay Temizlikçiye sorulması gereken soru. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Laraayy Xper 5 1 ay Başlamazz umarım hic sevmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Huzurun_Rengi Yoda 1 ay Bayram temizliği bayramda yapılır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
heyybenesra | Ev & Yaşam konusunda 59 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bizimki bir kaç güne baslicak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
padisahinkizi Guru 1 ay Memlekete gider gitmez. Annemler başlamış bile. 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii | Ev & Yaşam konusunda 50 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bu hafta içi başlamayı plânlıyorum kısmet olursa. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Birtanetek Xper 2 1 ay Hala anasıyla babasıyla yaşayan evde kalmış kız kuruları yapar böyle şeyler evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Söylebakalımalidan 1 ay Ne alaka okuyordur yurda para vermek istemiyordur ona vereceği parayla kendini geliştirmeye çalışıyordur tek başarıyı evlenmek sanmıyordur mesela Yorumla
salvatore_ Bilge 1 ay Niye temizliğe mi gelcen Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla kakilakuku 1 ay Yok kadın gondercem :D Yorumla salvatore_ 1 ay tamam olur Yorumla kakilakuku 1 ay Iban verıyorum Tr +655++ +f6+6+ Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Keleb3k 1 ay HAHAHAHAHAHA Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
208Daha erken diye düşünüyorum ya :D 1 hafta kala başlar bizde
biz onu inşaaat temizliği sonrası bayrama yetiştirip birleştirdik, şimdi bayrama kadar sürdürmek tek temennimiz.
Yağmurlar kesilirse inşallah bir her şey güzel olacak cam * yıldım
Lütfennn ağzını hayra aççç. Evle, temizlik kelimesini yan yana duymaya kalbim dayanmıyor artık.
Özel Bir Temizlik Olmayacak Zaten Her Gün Temizleniyor skskskks
Hergun yapılıyor zaten haftalikda temizlendiği için gerek kalmıyor öyle bir temizliğe
benim bayram temızlıgım pazartesi gününden itibaren başyacak , işlerin durumuna göre cuma veya cumartesıden de başlayabılır
Ben pek anlamam da bence son 3 gün. Çünkü mevsim yaz olduğu için kapılar pencereler açık oluyor. Doğal olarak erkenden temizlenince bayrama kadar tekrar kirlenecektir. Saygılar 😃
Bebeklii çocuklu evlerde temizlik asla başlamaz ve bitmez daima olur kısır döngü gibi
Bunu neden hatırlatıyosn ki😂ne gerek yani sen temizlemiyosn neden yani
Temizlikçiye sorulması gereken soru.
Çok yakın bir zamanda
Başlamazz umarım hic sevmem
Bayram temizliği bayramda yapılır
Bizimki bir kaç güne baslicak
Memlekete gider gitmez. Annemler başlamış bile. 😂
Bu hafta içi başlamayı plânlıyorum kısmet olursa.
Hala anasıyla babasıyla yaşayan evde kalmış kız kuruları yapar böyle şeyler evet
Ne alaka okuyordur yurda para vermek istemiyordur ona vereceği parayla kendini geliştirmeye çalışıyordur tek başarıyı evlenmek sanmıyordur mesela
Niye temizliğe mi gelcen
Yok kadın gondercem :D
tamam olur
Iban verıyorum Tr +655++ +f6+6+
HAHAHAHAHAHA
Başladı bile.