Ev & Yaşam Bayram temizliğine ne zaman başlayacaksınız? merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Böyle haftaaalar haftalar önceden başlayan var mı yoksa son güne mi sıkıştıracaksınız? :D Ben bi dolapların içini boşaltıcam kıyafetleri vs tekrar katlayıp koyayım sinir oldum, onun dışında büyük bi temizlik planlamıyorum evde olmayız zaten. Bayram temizliğine ne zaman başlayacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Abla gelip yapar arefeden önce heralde, ben karışmıyorum 😁 eve gelen yok ki zaten bayramda, ben gidiyom ziyarete 1 0 Yorumla
Birazsenbirazben5 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bayrama bir hafta kala başlarım ben evde son ses halil sezaiden isyanlara 😂😂😂😂😂 1 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeni taşındığım için evim şu an pırıl pırıl şimdilik dokunmicam bayrama yakın başlarım 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Benim evim her daim temiz, çok şükür… 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Benim odayı 10 kisi gelse temizleyemez. 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Görselde en sağdaki çok güzel kdkdjjdhxhxhxhhdhzbz 0 3 Yorumla theghost278 +1 yıl Soldaki pardon Yorumla merdümgiriz +1 yıl sağdakinde neyi güzel bulduğunu anlamaya çalışıyodum teşekkürler düzeltme için kjashhk Yorumla theghost278 +1 yıl Sağadaki: koy elini vicdanına hak ettiysem eyw kdjxjcjxh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Abla gelip yapar arefeden önce heralde, ben karışmıyorum 😁 eve gelen yok ki zaten bayramda, ben gidiyom ziyarete
Bayrama bir hafta kala başlarım ben evde son ses halil sezaiden isyanlara 😂😂😂😂😂
Yeni taşındığım için evim şu an pırıl pırıl şimdilik dokunmicam bayrama yakın başlarım
Annem başlamış olmalı.
Benim evim her daim temiz, çok şükür…
Benim odayı 10 kisi gelse temizleyemez.
Görselde en sağdaki çok güzel kdkdjjdhxhxhxhhdhzbz
Soldaki pardon
sağdakinde neyi güzel bulduğunu anlamaya çalışıyodum teşekkürler düzeltme için kjashhk
Sağadaki: koy elini vicdanına hak ettiysem eyw kdjxjcjxh
1 hafta önceden
Son hafta
temizlik şart