Köy benim hayalim hayvanlar doğa bahçe beni rahatlatan her şey orada çalışmaktan, yorulmaktan gocunmam insanlar daha çok yoruyor beni zamanın kıymetini bilir gereksiz şeylerle uğraşıp yorulmazsın en azından nasip inşallah ulaşabilirim 🙏
Kısa süreli evet ama uzun süreli hayır. Köy hayatı şehir hayatına göre oldukça emek ve sabır ister. Ve bu emek ve sabırı her gün düzenli olarak tekrar etmek gerekir. Bu da bana şu anki basit rutinlerle idare ettiğim hayatımdan daha zor görünüyor.
Köy güzel ama kasaba gibi olmalı. Biraz kalabalık olmalı, ilkokul, ortaokul ve biraz uzakta lisesi olmalı. Havası Kaz Dağları'ndaki gibi olmalı olmalı da olmalı. Çok şey istedim
saçmalama dostum ya köyde yaşamak nedir özellikle de genç yaşta o kadar çok kısıtlı imkanlar içerisinde insan ister istemez kendisini geliştiremiyor köyde
Sehir hayatindan yeterince sıkıldım ama köy hayatıda kolay değil. Sehirde calistiginizn wn az 10 kati. kadar emek vermeniz gerekiyor davul sesi misali yani
Yaşarım diyenler köy hayatını sadece çayırlarda ormanda dağda bayırda gezmek gibi algılıyor. Köyde yaşayacak olan, hayvanın sütünü sagacak temizliğini yapacak. Yedirip içirecek. Bağ bahçe işlerini yapacak. Ve dahasi