Ev İşlerinde Eşlerin İş Bölümü Nasıl Olmalı? Ben Kendimi Tek Yaşıyormıuş Gibi Hissediyorum?

Ben (24) eşim (29) yaşında. 3 yıllık evliyiz. Özel güvenlik görevlisiyiz. Aynı şirketin farklı projelerindeyiz. Eşim benden 45 dk erken çıkıyor. Kendi arabamızla gidip geliyoruz. Evi Mart sonunda taşıdık. Taşırken cam sildi, prizlere kadar cam kapı bırakmadan sildi eşim. Fakat artık ne yapacağımı bilmediğim bir sıkıntımız var. Ev işlerinde kendimi çok yalnız hissediyorum. Çamaşırı ben yıkıyorum, banyoyu tuvaleti ben yıkıyorum. Mutfağı ben topluyorum. Yemeği ben yapıyorum. Bir kere denedim ben yıkamadığım için 2 hafta öyle kaldı banyo tuvalet. Evden çıkacağız ben yapmasam yatağı bile düzeltmiyor. Artık spora gidiyorum diye salata hazırlıyorum akşamları. Onda bile kendine sulu yemek yapmıyor ben yapmazsam. Evin temizliğine yardım ediyor çoğunlukla. Ama geçtiğimiz haftadan önceki hafta sadece süpürge tuttu. Bazen aradan çıksın diye böyle yapıyor. Geçtiğimiz hafta da çok önemli olmayan birinin nikahı vardı. Ben geçen hafta tam temizlik yapılmadığı için temizlik yapıcam ben diye gelmek istemedim. Aynı tavrı eşimden bekledim. Ama o gitti nikaha. Banyoda lavaboda kullanılan el havlusunu bile ben değiştiriyorum. Ben değiştirmezsem öyle kalıyor. Bir kedimiz var. O da seviyor 2 yıldır 1 kere bile kumunu değiştirmedi. Dün spordan geldim. Ben gelene kadar uyumuş. Mutfak dağınık. Hadi yemek yapmıyor bari mutfağı toplar diye ümit ettim ama yok. Bende iş spor derken yoruldum toplamadan uyudum valla. Bunu nezaketle nasıl söylerim? Gerçekten kalp kırmak istemiyorum ama böyle diye diye benimki kırılıyor.
Ev İşlerinde Eşlerin İş Bölümü Nasıl Olmalı? Ben Kendimi Tek Yaşıyormıuş Gibi Hissediyorum?