Uyuma konusunda çok dikkatli olan bir insanım. Işığın olduğu yerde uyumam biraz zor oluyor. Onun için göz bandı ya da ışığın kapalı olduğu yerde uyumayı tercih ediyorum. Yoksa diğer türlü bir türlü uykuya dalamıyorum.
Evet tanamen kapanir belki arada kucuk bir hol ışığı ama minnak Çünkü seratonin karanlıkta salgılanır Uyurken fon daki ışık uyku kalitesini olumsuz etkiler. Cocuklarin büyümelerine olumsuz etkileri daha fazladir. Hatta soyle uc bir ornek var kilo vermeyi bile zorlastirir... karanlikta uyumak iyidir kesinlikle uzmanlarin da tavsiyesi bu yöndedir karanlikta uyuyun gencler.
Neredeyse zifiri karanlıkta uyurum. Arkadaki apartların ışıkları gözümü alıyor diye pencerede çift perde takılı. Yatak odası veya salondaki gece lambasının loş ışığı sorun etmiyor.
Gel artık engelleyip çekip gitme. Kırıcı konuşmak yok fevri kelime yok sadece birleşmek paylaşmak var saygı sevgi aşk var tamam mı? Habire habire kızıp kızıp çekip gitme kendin ol düzgün ol dürüst ol ben seni her türlü seviyorum sadece seni bunu böyle bil. Sen bana istediğin kadar sert davran ters davran ama senin için herşeyi yapabileceğimi de düşün ama asla sana kötülük yapmayacağımı da bil tamam mı koca kafalı.
Al hayatı sana göre kuruyorum işte nasıl istersen öyle oluyorum daha ne istiyorsun benden? Çekip gidiyorsun sevgilin oluyorum, kocan oluyorum aşkın oluyorum kardeşin oluyorum herşeyin oluyorum kafaya format atıp fabrika ayarlarına dönüyorsun yine sadece için de ben kalıyorum bende de aynı şey oluyorum sadece sana çıkıyorum... Nasıl yapacak bu işi:)
Hımm sen şu bana kafayı takan şahıssın şimdi anladım, kendi kafasında kurduğu hayalleri olan. Başka hesapla gelince tanıyamadım, neden hesabın varken tekrar hesap açıyorsun ki
Ben gidiyorum ama gittiğim yer belli durduğum yer belli duruşum belli görüşüm belli kendim belliyim. Gelmek isteyen zaten gelmiş gerisi kime göreyse öyle devam etsin ben kimin kimle olduğunu fazla irdelemiyorum doğruyu dürüste getirmek istiyorum hepsi bu isterse gelmesin keyfi bilir.