Alışveriş & Hediyeler Yattığınız odada gece lambası kullanır mısınız? 1yenimesaj Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Bnmki buydu bir zamanlar görenler dalga geciodu evi pavyona çevirmişsi ne diyerek 😄 Güncellemeler9 ay Süper soru 🖤 Yattığınız odada gece lambası kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Merrrroooo Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Benimki normal beyaz otamatik. Aksam olunca kendi yanıyor. Ben hic bir sey yapmıyorum. Takili duruyor. 0 0 Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Led ışıklarım var akşam yakıyorum kitap okurken falan loş bir atmosfer oluşuyor sarı ışık huzur veriyor 🌼 0 0 Yorumla
Fuska61 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 102% 9 ay Bu ışık karmaşasında odaklanma sorunu yaşanırHalisilasyon lar görülebilir 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Evet dünya haritali gece lambası mevcut şu an yanıyor 0 0 Yorumla
prozax32x Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay hayır. kimseyede önermem uyuduğunuz yer zifiri karanlık değilse size zarar. 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 707 cevap paylaştı. Yattığım odada en ufak bir ışık bile olmamalı, asla uykuya dalamam.. 0 0 Yorumla
İvanFyodor Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Bu renkte çiçeklisi vardı çok küçükken bizde aajdj 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay senin ki çok hoşmuş amakapkara mekan seviyorum 0 0 Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Ateş böceği var 3 4 tane olur mu o 😂 0 7 Yorumla 1yenimesaj 9 ay Nasıl Yorumla FecriBey 9 ay Şantiyede gece mangal için gittiğimiz gece 3 4 tane yakalayıp kaba koymuştuk da 2 gün sonra besleyemedik öldüler Yorumla 1yenimesaj 9 ay Katil seni. Yorumla FecriBey 9 ay Ateş böceği şarkısıyla ağlayarak uyuduk üstüme gelme Yorumla 1yenimesaj 9 ay Mezarda yaptnz mı bari Yorumla FecriBey 9 ay Kuşlara verdik Yorumla 1yenimesaj 9 ay Canii Yorumla
NedensizSevgiler Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 102% 9 ay Dışarıdan gelen sokak lamba ışıkları yeterli.. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet gece lambasız olmaz 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 697 cevap paylaştı. Karanlıkta uyurum hep 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Küçük bir tane var, ben çok ışık sevmem🙂 0 0 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Yattığım odada yok merdiven arası lambayı açıyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır , zindan gibi karanlık 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 9 ay Evet karanlıkta uyuyamıyorum korkuyorum 🙈 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı. Kullanmam. Odam karanlık olmalı. 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Kullanmam 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. Nazilli gibi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 765 cevap paylaştı. Loj ışık var 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 9 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Benimki normal beyaz otamatik. Aksam olunca kendi yanıyor. Ben hic bir sey yapmıyorum. Takili duruyor.
Led ışıklarım var akşam yakıyorum kitap okurken falan loş bir atmosfer oluşuyor sarı ışık huzur veriyor 🌼
Bu ışık karmaşasında odaklanma sorunu yaşanır
Halisilasyon lar görülebilir
Evet dünya haritali gece lambası mevcut şu an yanıyor
hayır. kimseyede önermem uyuduğunuz yer zifiri karanlık değilse size zarar.
Yattığım odada en ufak bir ışık bile olmamalı, asla uykuya dalamam..
Bu renkte çiçeklisi vardı çok küçükken bizde aajdj
senin ki çok hoşmuş ama
kapkara mekan seviyorum
Ateş böceği var 3 4 tane olur mu o 😂
Nasıl
Şantiyede gece mangal için gittiğimiz gece 3 4 tane yakalayıp kaba koymuştuk da 2 gün sonra besleyemedik öldüler
Katil seni.
Ateş böceği şarkısıyla ağlayarak uyuduk üstüme gelme
Mezarda yaptnz mı bari
Kuşlara verdik
Canii
Dışarıdan gelen sokak lamba ışıkları yeterli..
Evet gece lambasız olmaz
Hayır kapkaranlık olacak mümkünse
Evet var çok karanlıkta uyuyamam
Aslında zorunda olmasam asla kullanmam.
Karanlıkta uyurum hep
Küçük bir tane var, ben çok ışık sevmem🙂
Yattığım odada yok merdiven arası lambayı açıyorum
Hayır , zindan gibi karanlık
Ankaralısınız kesin haha
Evet karanlıkta uyuyamıyorum korkuyorum 🙈
Kullanmam. Odam karanlık olmalı.
Karanlıkta uyuyorum ben