Yoksa senin için mekandan daha önemli olan neler vardır?

Güvendir. Bir evi yaşanılır kılan tek şey belki de güvendir. Arkamdan yine neler çevriliyor diye sorgulamak zorunda olmamaktır mesela.
Karşınızdaki insanın söylediği her cümleyi sorgulamak zorunda kalmamak tır. İnanmaktır. Koşulsuz şartsız sevebilmektir. İnsan olabilmektir. Güvenmektir. Güvenebilmektir...
#SelamGençlik 🍀🍀
Yaşadığıma değer hissediyorsam, yaşamamın tek nedeni ölmeye cesaretim olmadığından değil, samimiyetle, isteyerek yaşıyorsam o yer yaşamaya layıktır..🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Sessizlik, bolca yeşillik ve az insanın olduğu her yerde yakalabiliyorum o huzur halini. Çok bir şey olmasına gerek yok aslında, kendimi rahatlıkla dinleyebildiğim herhangi bir yer olabilir...
Elbette mekanın doğası çok önemlidir ama asıl olan sevgidir sevdiklerim sevenlerim ve paylaşımdır
Doğası mükemmel mekanlarımda var lakin gel görki onların içerisinde eski insanlarım yok
Yerine hüzün var, insanı alıp götüren eski güzel hatıralar var
Cevap
17Cevap
Ben askerliği kuzey ırak metina dağın da yaptım ve 10 ay kaldım.
Herkes benim cehennem de olduğumu falan düşünuyordu.
Oysa ki bir yeri güzel yapan yaşanabilir yapan şey tamamen oranın insanlarıdır.
Görsel efsane. Tam benlik. İşte yaşanılır kılan şey bu bence. Huzurlu ortamın olmalı yaşanması gereken yerde.
Mekanın olduğu yerde veya mekânda sevdiğim birinin olması yeterli.
bu soru günümüz türkiye sartları içinse hayatta kalsak yeterli
Köy evlerini çok seviyorum tam benim ruhuma hitap eden bir yaşantı sunuyor
Bi yeri yaşanabilir hale getiren şey içindeki eşyalar veya konumu değil, benim için Aile.
Şu evi görünce bile içim ferahladi ne güzel ya.. o yeri güzelleştiren insanlardır
İlk fotodaki yerde bir kaç gün geçirmeyi isterdim. Huzur oldu mu gerisi boş
Öncelikle benim enerjime yaşam seklime uygun olmalı mekanı yaşanılır kılması için. Yoksa yaşam alanı değil barınak olmaya başlayacaktır kısa süre sonra
Huzur veriyorsa yaşanır
Samimiyet ve sıcaklık. Doğallık.. Huzur
Huzur, dinginlik, karmaşanın olmaması...
Sevdiğim insanların yanımda olması
Bunlar artık eskiden güzeldi
Huzur ve sevgi.
Mutfağı 🙄
Huzur tabiki
Huzur 😌
cennet la bura
Huzur
Sana hhuzur veren her yer yaşanılabilirdir
Denizzz
Oradaki insanlar
Güzel insanlardır