Evet, değerli gençler,
Aydın'da yaşayan var mı? Aydın nasıl bir yer? Hiç Aydın'a gittiniz mi?
Bize Aydın'ı anlatın.
#Aydın #09Aydın #AydınMerkez
Aydın'da yaşayan var mı? Aydın nasıl bir yer? Hiç Aydın'a gittiniz mi?
Bize Aydın'ı anlatın.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ege Bölgesi'nde yer alan Aydın harika bir şehirdir. Aydın kentine giden bir kez daha gitmek için fırsat kollar. Aydın'da yıllarca yaşamış bir arkadaşım bana şunu söylemişti: "Aydın'a giden orada ölmek ister" gerçekten iddialı bir söz gibi dursa da bunu daha sonra birçok kişiden daha duydum. Uzun lafın kısası Aydın hem yaşamak hem de gezmek için ideal bir şehirdir.
Bir de Kültür Bakanlığının hazırladığı harika bilgiler içeren "Aydın nasıl bir yer?" sorusuna tam anlamıyla cevap verecek harika bir adres var: http://aydin.ktb.gov.tr/TR-64518/gezilecek-yerler.html
Bana kalırsa korkunç bir yer. Yeni yeni gelişmeye çalışıyor ama gelişme anlayışları abidik gubidik 3. Nesil kahveci furyasından ibaret.
Ulaşım çok iyi değil fakat merkez o kadar küçük ki zaten yaya olarak her yere ulaşmak kolay.
Yeni evlerin kirası pek uygun değil hele doğalgaz varsa saçma sapan fiyatlar insanın karşısına çıkabiliyor.
Sıkıcı bir yer işte...
Yani kış ayları hariç gayet temiz bir havaya sahip, hala soba ile ısınan evler olduğu için havar soğur soğumaz odun kokusu her yeri kaplıyor.
Eli yüzü düzgün, dağın tepesinde olmayan yeni evler 1000-1200 civarı ama fazla bana göre
Oralar gayet iyi, zaten merkezin yoğunluğu orada her şey yakın, nezihlikten ölmüyor fakat iyi semt bana kalırsa, kiralar da aynı şekilde evler sobalı olunca 600 liraya kadar düşüyor ama bina yeni ise yine 1000 civarı bir kira istiyorlar.
Maalesef o konu hakkında fikrim yok :))
Hayır başka bir şehirdeyim fakat bir süre yaşadım ve tanıdığım çok insan var bu yüzden ister istemez hep haberdar oluyorum, rica ederim ne demek.
Yaşamıyorum, hiç yaşamadım, hiç gitmedim
Ne kadar güzel bir cevaptı
Görmedim, duymadım, işitmedim, boşver ettim gibi
scontent.cdninstagram.com/.../..._1637712278_n.jpg
Haydaa, bir de sonsuza kadar
Halbu ki ne kadar çok sevmiştim seni.
Beklemiştim hep gelmeni.
Bilemedin kıymetimi, al o zaman son demetini
wordpresscontent.azurewebsites.net/.../...ouse.jpg
Gel o zaman barışalım,
Güzel güzel anlaşalım
Al bakıyım bu senin
logosrated.net/.../ROSA-FLOR-Logo-1.jpg
Senin gibi tıpkı. Açmamış bir gül goncası
gittim cok iyidir mutlaka memnun kalirsiniz yasadiginiz surece
Aydın'da yaşam bir baaskadir
Cevap
8Cevap
incir var ya incir olan yer güzel olmaz mı
Aydın şehir olarak güzel bir şehir.. bir aydın didimdeyiz... Turizm şehri olduğumuzdan daha da bir güzelliği var yaşadığımız yerin..
Evet didim güzel aydin didim ve Kuşadası güzel ama bence diğer ilçeleri güzel yer değil
Merkezi biliyorum güzel yer ama İzmir daha büyük aydın daha küçük kalıyor
Ne yaptın gittin mi sakın gitme insanlar kanı bozuk pigrenc bir yer burası bende haziranın sonlarında gidicem seytan görsün buraları
Gitmiştim daha önce ama yaşamadım hiç.
Aydını bilmem kuşadası ve didim iyidir.
Severim kendilerini.
Merhaba @Ehemmiyet Aydın'da mı yaşıyon
orda yasıyorum, 😍
Giden bozuyor.
Senden başka bozukmu var lan 🙄 Kendi yaşadığı şehir en fazla Van Siirt Erzurum Çorum
Mükemmel
Hiç gitmedim
Aydin'da yaşıyorum
Aydın Gözünaydın
hayir
Efeler diyarı
Didim Altınkum güzel
Ortalama bir yer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar