Alışveriş & Hediyeler Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? (Sayfa 9) YumoşTR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4758 Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 105 kişi beğendi
ahsnzkn Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ben yumoş diyorum. Yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. 0 0 Yorumla
aysengulnur Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kıyafetlerimin ilk günki gibi kalmasını istemek > geri kalan her şey :D o yüzden yumoş iyi ki var :) 0 0 Yorumla
Fabuliciousy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Renk koruma en önemlisi ve özelikle siyah renklerin solmaması 0 0 Yorumla
sudebell Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl kokusu ve temizlemsi mükemmel ötesi. Sürekli kullandığım bir ürün tavsiye ederim 👍 0 0 Yorumla
aaysegllaydgd Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl bende kullanıyorum aşırı memnunum süper bi ferahlık tavsiye ederim :) 0 0 Yorumla
aylentuğçem Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl işin sırrını açıklamak istemezdik ama renki kıyafet koruyucumuz yumoş extra :) 0 0 Yorumla
dorukswanşeys Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yumoş extra gerçekten mükemmel renk koruyo kıyafetlerim ilk günki gibi pırıl pırıl tavsiye ederim :) 0 0 Yorumla
ezelinizz Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Çamaşırları yumuşacık ve mis gibi yapıyor favori deterjanın🤩 0 0 Yorumla
kocerlişirin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl yumoş extra kıyafetlerimin rengini korusun bende verdiği ferahlıkla mutlu olayım nasıl fikir :) 0 0 Yorumla
lastikcanan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl tabi ki renklerini koruyan capcanlı giysiler tercihim her şeyi onun için yapmıyo muyuz zaten :) 0 0 Yorumla
slmnc6 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Hepsi önemli fakat ferahlık bana daha cazip geliyor 0 0 Yorumla
mahperiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl baya iyi bir marka 👍kokusu mukemmel elbiselerin rengini koruyor. 0 0 Yorumla
Degerlican Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Uzun sure renklerin korunmasi temizlik ve ferahlık vazgecilir keyif degil 0 0 Yorumla
firesude Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl renk koruma tabi ki önemli ama ferahlıkta önemli bence ikisi arasında karar vermem çok zor :) 0 0 Yorumla
heygençlik Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl hem yumuşak olucak hem rengini koruyacak bide yumuş yumuş olsa daha ne isterim 0 0 Yorumla
Şeyma1234567 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Önce renk tabi ki de, solmuş eski gibi görünen kıyafetleri kim ister 0 0 Yorumla
Djssj Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl İkiside önemli benim için O yuzden yumos kulanıyorum 0 0 Yorumla
uçurtmanınkaçışı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl yumoş bizim ailenin vazgeçilmezi. çamaşırlarımız solmadan tertemiz ve yumuşacık oluyor. 0 0 Yorumla
hapşuçokyaşa_eyw Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence hepsi önemli fakat benim için en önemlisi güzel olmaları 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim için renk koruma, ferahlık, yumuşaklık yani hepsi önemli açıkcası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl o kıyafetlerimin yıkandıktan sonraki yumuşaklık ve muhteşem kokusu bana kendimi çok iyi hissettiriyor ve bu benim için çok önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabii ki yumuşaklık tabiiiiii renk korumasında önemli ama yumuşak değilse ne işe yarıyor biraz çalışmadığım yerden geldi ugfugıhpugug 0 0 Yorumla
akoarabbitayyara Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Tek istediğim siyahın siyah kalması 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Cok guzel paylasim olmuş emeğinize sağlık :) 0 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Renk elbette, siyah ne kadar matsa o kadar asil! 0 0 Yorumla
Mesafeli27 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Yumuşacik olacak mis gibi kokacak ce kalıcı olacak 0 0 Yorumla
YLTGöksu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Benim zaten favorim her zaman Yumoş. 😎👍 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Renk koruma Rengi soĺmuş kıyafeti ne yapayım 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Hepsi çok önemli en çok renk olabilir 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Guzel bilgi tesekkurler faydali paylasim olmus 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Hepsi çok önemli en çok renk olabilir ama 0 0 Yorumla
SprSonic Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Hepsi önemlidir bence ama en çok renk ve koku 0 0 Yorumla
Birbucukacılıadana Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Renk benim için çok önemli ve yumuşaklık 0 0 Yorumla
bayramkaradaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kesinlikle ama kesinlikle Renk 😪 0 0 Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Ferahlık ve yumuşak olması benim için önemli 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben yumoş diyorum. Yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum.
Kıyafetlerimin ilk günki gibi kalmasını istemek > geri kalan her şey :D o yüzden yumoş iyi ki var :)
Renk koruma en önemlisi ve özelikle siyah renklerin solmaması
kokusu ve temizlemsi mükemmel ötesi. Sürekli kullandığım bir ürün tavsiye ederim 👍
bende kullanıyorum aşırı memnunum süper bi ferahlık tavsiye ederim :)
işin sırrını açıklamak istemezdik ama renki kıyafet koruyucumuz yumoş extra :)
Yumoş extra gerçekten mükemmel renk koruyo kıyafetlerim ilk günki gibi pırıl pırıl tavsiye ederim :)
Çamaşırları yumuşacık ve mis gibi yapıyor favori deterjanın🤩
yumoş extra kıyafetlerimin rengini korusun bende verdiği ferahlıkla mutlu olayım nasıl fikir :)
tabi ki renklerini koruyan capcanlı giysiler tercihim her şeyi onun için yapmıyo muyuz zaten :)
Hepsi önemli fakat ferahlık bana daha cazip geliyor
baya iyi bir marka 👍
kokusu mukemmel elbiselerin rengini koruyor.
Uzun sure renklerin korunmasi temizlik ve ferahlık vazgecilir keyif degil
renk koruma tabi ki önemli ama ferahlıkta önemli bence ikisi arasında karar vermem çok zor :)
hem yumuşak olucak hem rengini koruyacak bide yumuş yumuş olsa daha ne isterim
Önce renk tabi ki de, solmuş eski gibi görünen kıyafetleri kim ister
İkiside önemli benim için
O yuzden yumos kulanıyorum
yumoş bizim ailenin vazgeçilmezi. çamaşırlarımız solmadan tertemiz ve yumuşacık oluyor.
Bence hepsi önemli fakat benim için en önemlisi güzel olmaları
Renk ve koruma en önemlisi
çocukluğumdan beri en sevdiğim
yumusaklik ve mis gibi kokmasi🥹❤️
Renk koruma elbette ama koku da önemli
Benim için renk koruma, ferahlık, yumuşaklık yani hepsi önemli açıkcası
Ferahlık ama yumoş hepsini sağlıyor 💘💘💘🥳
o kıyafetlerimin yıkandıktan sonraki yumuşaklık ve muhteşem kokusu bana kendimi çok iyi hissettiriyor ve bu benim için çok önemli
Tabii ki yumuşaklık tabiiiiii renk korumasında önemli ama yumuşak değilse ne işe yarıyor biraz çalışmadığım yerden geldi ugfugıhpugug
Renk koruma seçerim herhalde ya
Tabiki üçü bir arada 🥰ferah, yumuşak, solmayan renkler
Yumuşaklık önemli her zaman
Erkekler Ne Diyor
Yumoşş güzel ya bencede tavsiye ederim
Tek istediğim siyahın siyah kalması
Heppsiii.. fiyat da onemliii
Cok guzel paylasim olmuş emeğinize sağlık :)
İkisi de olabilir bikemedim
Renk elbette, siyah ne kadar matsa o kadar asil!
Yumuşacik olacak mis gibi kokacak ce kalıcı olacak
Benim zaten favorim her zaman Yumoş. 😎👍
Renk koruma çok daha önemli.
Renk koruma
Rengi soĺmuş kıyafeti ne yapayım
Hepsi çok önemli en çok renk olabilir
Guzel bilgi tesekkurler faydali paylasim olmus
Hepsi çok önemli en çok renk olabilir ama
Hepsi önemlidir bence ama en çok renk ve koku
Renk benim için çok önemli ve yumuşaklık
Yumuşaklık ve kokusu önemli
Yumoş iyidir iyiii severim