Herkes giysilerinin renklerinin canlı, dokusunun yumuşak ve kokusunun parfüm gibi kalıcı olmasını ister. Peki, her yıkamada bunu başarmak kolay mı? 🤔
Aslında çok kolay! İşin sırrını açıklamadan önce ödüllü sorumuzu cevaplamalısın: Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? 👗

Hemen, #GiysilerinSeninleKalsın etiketi ile giysilerin için renk koruma, ferahlık ve yumuşaklık gibi özelliklerden hangisi daha önemli cevapla, en beğenilen 10 görüşten biri seninki olsun, Pro-Care teknolojisine sahip 4’lü Yumoş Extra setini kazanma şansını yakala! 🧸
“Hepsi benim için çok önemli özellikler” diyorsan Pro-Care teknolojisine sahip Yumoş Extra tam senlik!
Peki, Pro-Care teknolojisine sahip Yumoş Extra’yı neden tercih etmelisin? 👇
💜 Yumoş'la yıkanan giysilerin renkleri daha uzun süre yeni gibi ve canlı kalır.
💜 Her yıkamada giysilerinde muhteşem bir yumuşaklık sağlar, yıpranmayı önler.
💜 Parfüm gibi kalıcı ve güzel kokusuyla giysilerine ferahlık getirir.
Yumoş Extra ile giysilerin seninle kalsın; hem de sevdiğin gibi!
Eğer, “Benim de giysilerim sevdiğim gibi kalmalı” diyorsan, sana Yumoş Extra kazandıracak görüşünü bekliyoruz. 🌸
Yaptığı harika görüşler ile 4'lü Yumoş Extra Setini Kazananlar:
@xKimMiyimx
@kalpsiz-melek
@mekanınsahibinil
@PolyannaLisa
@DenizdekiHazine
@Kimikio
@nordun_gadasi
@Mahall
@ZodiacK
@MrGYC
Hepinizi tebrik ederiz. ❤️ Hediyenizi size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinizi (isim, soy isim, açık adres ve telefon numarası) 18 Temmuz'a kadar @ksBence hesabına yazın lütfen. 🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yumoş Extra'yı tercih etmeliyiz çünkü kalıcı kokusu ile lüks parfümleri aratmıyor. Giysilerimin renk ve dokusunu koruyor ve yumuşacık olmalarını sağlıyor. Dolabım resmen çiçek bahçesi gibi oluyor. 😍 Favorim Amber kokulu olan. ❤️
Çamaşırların yıkandıktan sonra tertemiz ve lekesiz olmasını istediğim kadar güzel kokmasını da isterim. Benim için koku ön planda yer alır. Bunun için de kullanılan yumuşatıcı önemli bir etkiye sahiptir.
Zira çamaşırlara güzel koku veren ve giyindikten sonra bile etkisini sürdüren ferah koku, deterjana değil yumuşatıcıya aittir. Bu yüzden yumuşatıcı seçiminde ilk kriterim güzel ve kalıcı kokuya sahip olmasıdır.
Yumoş benim çocukluğumun kokusudur. Önceleri çamaşır asmak zulüm gibi gelirdi bana. Şimdi ise sürekli çamaşırları asmak, alıp alıp koklamak istiyorum. Çamaşır asmak bile güzel gelmeye başladı artık.
Yumoş extra serisini kullanan herkes çok memnun kaldığını, güzel koktuğunu ve kokunun kalıcı olduğunu söylüyor. Ayrıca renk koruma özelliği ve her yıkamada muhteşem bir yumuşaklık sağlaması da cabası. Bu seriyi ben de en kısa sürede deneyeceğim. 💫
🧺 #GiysilerinSeninleKalsın
Merhabalar,
Bu soruyu görünce evde yumoşla yıkanmış miss gibi çamaşırlar aklıma geldi.🤩
Birçok deterjan, yumuşatıcı kullandım, hiçbiri yumoşun kalitesi gibi değildi.
Sentetik çamaşırlar zamanla bozarıyor, rengi değişiyor. Lakin yumoş köydeki sularla kullandığımda dahi o miss gibi kokusu, ferahlığından eser yoktu.
Benim için yumoşla yıkanmış çamaşırlar, nevresimler, bir de duş aldıktan sonraki gelen ferahlık hiçbir yerde yok.
Yumoşun verdiği o güzel koku odaya, kıyafetlerime siniyor. Bunun için bile yumoş kullanmaya değer diyorum.
Benim favorim yumoş orkide ve yumoş lilyum. Verdiğim parayı sonuna kadar hakkediyor. Kalıcı parfüm etkisi, canlı renkler, ayıcıktaki gibi o yumuşacık doku için yumoş yeter.
#GiysilerinSeninleKalsın
Selam Yumoş 💕💕
Ben giysilerimde her zaman renk kalıcılığına dikkat ederim. Beyazlarda sararmayan ve yıpratmayan, siyahlarda ve özellikle benim gibi renkli giyinmesini sevenlerin en büyük derdi olan çiçekli böcekli elbiselerimde renkleri bir çiçek gibi her zaman taze ve canlı tutan markayı yani seni tercih ederim✌
Yumoş'u keşfetmeden önce kullandığım pek çok deterjan ferahlık sağlasa bile kıyafetlerimin rengini açtı, dokusunu mahvetti. 😑 Ve üstümdeki kıyafet ne kadar ferah-yumuşak bir dokuya sahip olsa bile rengi solmuşsa beni iyi hissettirmiyor. Renk önemli😎 Capcanlı ve ilk günkü gibi kalan renklerle bir kıyafeti giyince otomatik olarak o ferahlığı ve yumuşaklığı iliklerine kadar hissedebiliyor insan...🌸🌸🌸💞
Yeni seriyi deneme şansım olmadı fakat eğer olursa evde deliler gibi çamaşır makinesinin başında bekleyip sonucu güzel bir benceyle taçlandıracağım😛🙈❤ Hatta bencenin her tarafını tıpkı şu bina gibi Yumoş ayıcıklarıyla süsleme şansım olsa keşke 😂😂
Herkesi Yumoş'un gücünü kullanmaya davet ediyorum✌😎. #GiysilerinSeninleKalsın
pembe rengi kesinlikle aşırı hoş bi kokusu var
@Yagmurduygu1 evet 😊 biz annemle mor olanina bayiliyoruz. Lavantanın insan ruhu üzerindeki sakinleştirici etkisini öğrendiğinden beri annem her şeyde lavantayi seçiyor😂😂
Merhabalar dostlar😊 Öncelikle bu habere ne kadar sevindim tahmin bile edemezsiniz. Miğdemde kelebekler uçuşuyor kalbim pır pır🤭 neyse ben aslında baya marka denedim yani neredeyse tüm markaları denemişimdir ama nedense istediğim sonucu hiçbirinde alamadım. Ya birinde koku vardı yumuşaklık yoktu, ya yumuşaklık vardı ferahlık hissi yoktu, ya ferahlık hissi vardı giysilerimin rengini solduruyorlardı bu aradığım kriterlerin hepsini tek bir yerde bulmak bana muzice gibi geliyordu ne yazıkki. Neyse ki yumoş ile yakın bir zamanda tanıştım ama hayatımdaki etkisi o kadar çok ki anlatamam ben yumoş ekstra serisini neredeyse hepsini kullandım , ve kokusunu anlatmaya kelimeler yetmez. Renk koruması , yumuşaklığı , kıyafetlerimi yıpratmaması. Aaahhhhh daha neler neler😍 yumoşla tanışmadan önce yeni ve çok sevdiğim kıyafetlerimi makinaya atmaya korkuyordum elimle yıkıyordum çünkü yıpranmasını istemiyordum bu benim için resmen eziyetten farksızdı ama yumoş ile tanıştıktan sonra giysilerimi gözüm kapalı yumoş'a emanet ediyorum makinadan çıkardıktan sonra evimi çok güzel bir parfüm kokusu sarıyor. Hatta aramızda kalsın bazen dışarı çıktığım zaman kıyafetlerimin kokusu o kadar güzel ki parfüm bile sıkmaya ihtiyaç duymuyorum. 🤭 Hatta birkaç kere parfümümün markasını bile soran olmuştu.😁 Ayrıca bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama bana sanki yeni duştan çıkmışım gibi çok farklı ve güzel ferahlık hissi veriyor. Tüm bunları bana yaşattığın için teşekürler yumoş ❤️🥰 Not: yumoş sana bir tavsiye bence hemen bu güzel mi güzel kokuları parfüm olarak değerlendir ilk alacak olan benim hiç kaçırmam.😂
#Giysilerinseninlekalsın
Bir kıyâfetin rengi solduğu anda artık hiçbir albenisi kalmıyor. Yumuşaklığı, ferahlığı vs bunlar çamaşıra sonra da bir şekilde az da olsa kazandırılabilecek şeyler ama solan kıyâfet direkt gözden düşüyor. Tıpkı kırışık giyinmek gibi hatta bu daha da beter 🫠
Giydiklerimizle ağırlanıp fikirlerimizle uğurlanıyoruz. Bu her ortamda böyle. O yüzden ilk günkü gibi görünen, canlı renklerde kıyâfetler giymek mühim. Yeni gibi olan görünümünü muhafaza edebilmek kıyâfetin ömrünü uzatıyor. O yüzden ben hepsinden önemlisi Renk Koruma diyorum. 🌈 🫶🏼
#GiysilerinSeninleKalsın ✌🏻
Herkese merhaba.
Aslında bu özelliklerden hepsi de önemli ama benim için en önemlisi renk koruma. Giysilerim yıkadıkça ilk günkü gibi rengini korusun istiyorum. Sanırım zaten bunu yumoş ile yıllardır başarıyorum zaten. Umarım bu yeni çıkan yumoşu da deneme şansı yakalarım.
#GiysilerinSeninleKalsın
👍👍👍👍
#GiysilerinSeninleKalsın
Tabii ki her ikisi de yumoş evde olsada her markete gittiğimde aldığım tek ürün olma özelliğine sahip.
Lilyum kokusuna bayılıyorum.
Hatta sadece çamaşırlarımda değil temizliğin her alanında kullanıyorum.
Çamaşırlarda hem kalıcı koku sağlıyor uzun süreli hem yumuşaklık hemde kıyafetlerimizi koruyor.
Teşekkür ederim yumoş:)
Sıcak havalarda, kıyafetlerimin mis gibi kokmasını; ve bu kokunun cildime bile işlemesini isterim. Yumoş ayıcıkları gibi renkli kıyafetlerimin her zaman göz alıcı parlaklıkta olmasını dilerken, özgüvenle yürüyebilmeyi isterim. Gün içerisindeki koşuşturmacada cildimin tahriş olmaması için, giysilerimin yumuşacık kalmasını isterim. Sanırım ayırt edemem…
Kaliteli bir yumuşatıcıdan alabileceğim tüm verimi almak isterim. Ancak yine de ev temizliği, nevresim değişimi, yakılan tütsü, açılan müzik ve yapılan kahve eşliğinde ferah giysilerle yatağa uzanmanın keyfi bambaşka💜
#GiysilerinSeninleKalsın
Yumoş extra lilyum benim favorim mis gibi kalıcı kokusu var. Ferahlık ve koruyucu olması benim için önemli. #GiysilerinSeninleKalsın
Hepsi çok önemli
Yumoş'la yıkanan giysilerin renkleri daha uzun süre yeni gibi ve canlı kalır.
Her yıkamada giysilerinde muhteşem bir yumuşaklık sağlar, yıpranmayı önler.
Parfüm gibi kalıcı ve güzel kokusuyla giysilerine ferahlık getirir
Renk ferahlık ve yumuşaklık bir arada olsa yepyeni kalsa o kadaar mükemmel olurdu ki sonuçta insan hep yeni kalmak ister ❤️❤️
Uzun ve kalıcı kokusu birinci planda, ancak gerçekçi olmalıyız ki günümüzde piyasada birden fazla “ tamam bu da iyi aslında…” diyebileceğimiz yumuşatıcı raflarda yer alıyor. Peki bizi son seçime iten ne? Koku. Neden? Çünkü zaten yumuşatmasından ve renk koruyuculuğundan emin olduğumuz ikonik olmasının bile önüne geçerek kendi rekorunu kendisi güvenilirliği ile kırmış bir marka olan yumoş’ta da hepsinin aynı anda erişilebilir olduğunu bildiğimizden tek yapmamız gereken en sevdiğimiz kokuyu bulmak oluyor!
Yumoş bence en güzeli de mavi olan benim tercihim o çokda memnunum tavsiye ederim pişman olmazsınız dandik markalara ucuz diye vereceğiniz parayi yumuşa birkez vericeksiniz farkı görüceksiniz bir kapak bile o kadar etkili ki anlatamam diğer dandik markadan kapak kapak doksenizde koku kalmıyor gidiyor bir süre sonra ama yumoş öyle değil denemenizi tavsiye ederim pişman olmazsınız
Bildiğim birsey var ki
Evin önünde germeç var asıyorsun en uzak komşuna kadar kokusu gidiyor
Ne marka die soruyorlar
Cevap: YUMOŞ 🎈🧿💜
kalıcılık mükemmel emeğinize sağlık.
maalesef şimdi ki çamaşır deterjanları çamaşır makinesine koyasıya kadar kokuyor, çamaşırlar makineden çıktığında bile daha az koku geliyor. Benim gibi koku hassasiyeti olanlar yumoşu kesinlikle denemeli.. uzun süreli koku 🌼☺️
Misal bir toplantıya yetişeceğim. Solmuş, buruşmuş ve yetişmeye çalışmaktan dolayı kokan bir gömlekle içeriye girmek istemem. Ciddi bir ortamda insanın ne düşüncesine bakarlar ne konuşmasına. İşte bu yüzden ben hepsi diyorum. Fakat bu üçlünün bir arada olması için de favorim Yumoş Extra'dır. Dolayısıyla içinin ve vücudunun rahat olması için #GiysilerinSeninleKalsın
Ben güzel kokmayan kıyafet giymekten nefret ediyorum. Pijamada olsa güzel kokacak. İkincisi de renklerin solmaması. Ben 3 yumuşatıcı markası denedim ama asla aynı verimi alamadım. Öğrenciyken kıyafetlerimi yumoşla yıkayıp valize koyardım kışlık yazlık ayrımı yaparken ve kışın valizimi açtığımda innnanılmaz bir koku yayılırdı. Kıyafetleri sanki aynı gün yıkamışım gibi. Abartmıyorum gerçekten deneyin ve görün.
Üçüde olmazsa olmazlarımdan. Bir deterjan rengide korumalı, ferahlık da vermeli ve çamaşırlarımı yumoş yumoş yapmalı. Özellikle de ayıcıcıklarım yumuşacık ve ferah olmalı. O yüzden biz evde yumoş deterjan kullanıyoruz. İyi ki varsın yumoşş.
Yani uzun süreçte renk koruma, bunu ilk anlarda idrak edemezsin. İlk idrak ferahlık, koku ve yumuşaklık diyebiliriz. Her makineden çıkanı hemen giymediğin için ferahlik yani koku da elendi :) Yumuşaklık baki kalır. 1 Yumuşaklık 2 Koku 3 Renk
Rahatlık kendimizi daha güvende hissetmemizi sağlar renk ise dışardan daha bakımlı ve daha güzel gözükmemizi bu yüzden yumoş ekstra hem kokusuyla hem elbiseleri adı gibi yumoş yumoş yapışıyla hem de renk kalitesini koruyarak ayrı bir hava katar bu yüzden tercihim yumoş ekstra
hepsi de önemli çünkü bu pahalılıkta yeni kıyafet almak çok zor, elimizdeki kıyafetlerin kıymetini bilmemiz lazım ajfkskfkskkd
Ben krem pembe ve miki fareli ya da kedili baskılı sweetlere bayiliyorum
Yumoşun kokusuna bayılırım ama benim alerjim var olmasa kullanıcam 😐
Hepsine önemli açıkca renkler ve yumusaklık yıkaman şey zaten temiz kokar
Özellikle renk koruma olmak üzere 3 ü de önemli. Giysiyi Alındığı günkü gibi giyebilmek çok önemli
Giysilerim için renk koruma, ferahlık, yumuşaklık hepsi çok önemli. Ama bunlar için her seferinde farklı ürünler kullanmak zorunda kalıyoruz veya hepsine aynı anda sahip olamıyoruz. Bu yüzden yumoş extra çok doğru bir tercih 🤩🤩🤩
Ya ödül falan geçinde,, amber bana lise yıllarımı çocukluğumu hatırlatıyor, sanki bu kokuyla bir alakam varmış gibi… mystik gibi umarım kaybolmaz ortadan… amber candır….
Renk koruma tabii ki olmazsa olmazlardan, ne de olsa bir kıyafeti satın alırken rengine göre değerlendiriyoruz çoğu zaman. Ferahlık ve yumuşaklık ise yine önemli noktalar arasında yer alıyor ama ikisinin söz konusu olduğu mevsimler ayrı benim için. Yazın ferahlık kışın yumuşaklık önemli benim için.
Tabikide yumuşaklık.. hayatımda ne kadar giysilerin canlı renkleriyle ortaya cikmak istesemde , içinde rahat olmadığım, bana o bebek hissiyatını vermeyen giysiyi asla giymem.. vucudumu kaşındırır zaten. Ve herkesinde nefret ettiği yumuşak olmayan çorapları giyme hissi.. en çekilmezi bu
Benim için yumuşaklık kesinliklee👍🏻👍🏻
Erkekler Ne Diyor
#GiysinlerinSeninleKalsın
Renk koruma özelliği biraz daha önde diyorum. Her ne kadar muhteşem yumuşaklık ve parfüm gibi kalıcı güzel kokusu cezbediyor olsa da, renklerini hızla kaybetmeye başlayan giysilerim beni üzüyor. Bu nedenle renk korumayı ilk sıraya koyuyorum. Ardından muhteşem yumuşaklık geliyor ve tabii ki o harika koku!
Koku olarak Yumoş Ekstra ürünlerinden; Yumoş Ekstra Amber ve Yumoş Ekstra Lilyum olanları bir tık daha cezbedici geliyor. Yumoş’un kokularını diğer ürünlerin kokularına göre daha hoş buluyorum.
#GiysinlerinSeninleKalsın
Selam gadası 🙃
Hemen her insanın çok sevdiği kıyafeti olur. Benimde çok sevdiğim seneler boyunca giymek istediğim kıyafetlerim vardır. Onların başına bir şey gelsin istemem. Özellikle çamaşır makinesine attığım zaman gözümün arkada kalmaması gerekiyor. Yumoş markasının yıllardır neler yaptığını gayet iyi biliyorum. Özellikle o küçük yumuş gümüş ayıcığı ne zaman görsem aklıma küçüklüğüm geliyor.
Kıyafetlerim üzerinde kalıcı kokusu, benim diyen parfümlere taş çıkaracak cinstendir. O yüzden yumoş extra tam benliktir.
#GiysilerinSeninleKalsın
😊😊
Uzun sure renklerin korunmasi temizlik ve ferahlık vazgecilir keyif degil
renk koruma önemli bunu seçerdim
Çamaşırların kolay yıpranmasını, kısa sürede renklerinin solmasını ve istenilen kokunun temiz çamaşırda alınamamasını hiç kimse istemez.
Benim çamaşır yumuşatıcısı kullanma nedenim; Hem çamaşırlar yıpranmıyor, hem renkleri solmuyor, hem daha kolay bir şekilde ütüleniyor, hem de adeta gözeneklere işleyerek çok ferah bir kokuya kalkan oluşturuyor.
#GiysilerinSeninleKalsın
aynen
Ayn
Yazılan renk koruma, ferahlık ve yumuşaklık özelliklerinin her birisi benim için çok önemli. Hepsini seçmemiz mümkün mü?
Yeni yıkanan giysilerin yumuşak olmasını isterim. Daha önce giyilmiş de, şimdi yine giyiyorum hissiyatı arıyorum. Birçok markada yeni yıkanan giysilerde hafif sertlik oluyor hiiiiç hoşuma gitmiyor. Tabii renk koruması da olsa, iyi olurdu. 😁 Her ne kadar kaliteli giysiler tercih etsek de belli bir yıkamadan sonra ilk günkü renk ve canlılık kalmıyor, eskimiş giysi görünümü alıyor. Bu da hiç hoş olmuyor.
Kısacası ben tüm özelliklere sahip bir ürünü tercih ederdim. Hepsi olsun, benim olsun.
#GiysilerinSeninleKalsın
Benim güzel koku hastalığım var. Temizlik ürünlerinde almadan önce ilk önce kapağını açıp koklayarak alıyorum. Yumaş’un sloganı #GiysilerinSeninleKalsın olması cuk olmuş çünkü yumoşla yıkandığında öyle güzel kokuyorki çamaşırlar, kıyafetler, giyerken mutlu ediyor. Elimden gelse sadece yumoşa sokup çıkarıcam kıyafetleri. 🥰😂🙈
Bir yumuşatıdan da önce güzel koku bırakmasını sonra darenk soldurmamasını bekliyorum ve YUMOŞ bu konuda oldukça başarılı. 👏🏻👏🏻 @YumoşTR AMBERİ de merak ettim onu da alıp deneyeceğim.
Teşekkür ederim @YumoşTR
Ve beğenen arkadaşlara :)
Ben sadece kanserojen etkiden korkarım. Kanserojen etki yoksa özellikle iç çamaşırlarım teri emen, pamuklu, yumuşacık, ferah olmalı ve mis gibi kokmalı. Tabiki renkleri de korunmalı. Beyazlar bembeyaz, renkliler de çap canlı olmalı. İç ve dış tüm çamaşırlarım yıkandıktan sonra bu şekilde olmalı. Bu konuda Yumoş a güveniyorum ve giysilerim her zaman ilk günden daha hüzel ve sağlıklı olsun, #GiysilerinSeninleKalsın diyorum.
Bedenim, cildim yani sağlığım ve huzurum için giysilerim çok önemli. Renk koruma, canlılık, ferahlık, sağlık ve yumuşaklık benim en çok aradığım şey, bu yüzden iyi bildiğim Yumoş u kullanıyorum ama Pro-Care teknolojisine sahip 3’lü Yumoş Extra yı set halinde hiç almamıştım. Şimdi ilk fırsatta bu seti alacağım. Kullanınca da size yeniden güzel bir paylaşım yapmak istiyorum. Pro-Care teknolojisine sahip Yumoş Extra tam benlik! Sağlıkla huzurla tertemiz kalın efendim. Sizi ve Yumoş’u seviyorum. 🌸♥️😎
Hepsi önemli...
Çıktığından beri Yumoş Amber kullanıyorum. (Parfüm notalarına düşkünlüğümden)
Dolapta veya bazada, daha önce Yumoş Amber'le yıkadığım ne varsa, haftalarca kokusunu koruyor ve kapağını açar açmaz odaya doluyor.
Sırf bu etkisi için bile kullanmaya devam edebilirim. 👍🏻
Ben ferahlığı tercih ediyorum. Anneciğim giysilerimizi hep Yumoş ile yıkar. Hem çok güzel kokuyor hem de ferah bir hava bırakıyor. ❤️
Şahsen kıyafetlerimi sentetik yapıdan olmamasını tercih ederim Pamuklu Pamuklu olup yumuşaklığı aslına bakarsanız hepsi önemli de benim için daha çok doğal 1.01 şeyden malzemeden üretilmiş olması artı yumuşaklığı ve koruyuculuğu rengine çokta takılmam ya
Teşekkür ederim
Yumos Türkiye'nin lideri zaten bunu bilmeyen yoktur sadece her zaman neden ayıcık diye düşünmeden de edemedim beyaz bir tavsanda olabilirdi yumuşacık tüyleri olan fakat bize bir ayicigin bile çok tatlı olabileceğini gösterdi belkide yumuşak olan tüyleri değil kalbiydi ayicigin aynı yumus gibi çamaşırların kalbine işleyip onları yumuşacık yapan o harika kokusu haftalarca süren bir yumuşatıcı olmaktan çıkıp kalplerimizi yumuşatan yumuşatıcı olmayı başardı tebrikler ☺️👍
Parfüm gibi kalıcı ve güzel kokusuyla giysilerine ferahlık getirir.
bu iki madde kullanmak için bile yeterli bir sebep :)) rahatsızlığımdan dolayı ben parfüm kullanamıyorum. Yumoşun kokusu rahatsız etmiyor.
Merhabalar. Yumuşaklığın vücuda vereceği rahatlık hissiyatının öneminden ötürü ; yumuşaklık ilk önemli olan şey. Devamında iyi hissetmemizi sağlayan güzel koku etkisine yakın tabirli şey ferahlık, olmazsa olmaz, resmen her işimizi sakinlikle ve keyifle yapmamızın öncüsü. Sonrasında da, kıyafeti uzun ömürlü kullanabilmek ve şıklığını korumak adına, renk koruma geliyor. Hepsi bir arada varmış zaten, ne güzel.
Yumoş her zaman ferah kokusuyla da renk koruyuculuğuyla da güven duyduğumuz bir markadır
Elbiselerin rengini korumak için renklileri bir beyazları bir atmak gerekiyor ama yeni modeller için karışık at gök kuşağı gibi olur daha güzel olur🤣🤣
#GiysilerinSeninleKalsın diyorsanız en önemlisi renk korumadır. Yoğunlukta olan kıyafetlerim hep siyahtır. Solmayan siyah tişörtlerim ve ferahlık bir arada olunca benden mutlusu olamaz. :)
hepsi bi arada tabiki :) yumuşak olacak güzel kokacak
Çakmalarına göre farklı kokusu güzel
Param olunca alıyorum
Hepsinin ayrı ayrı, büyük önemi var elbette. Yumoş bu konuda ten number, five stars!!
Renk koruma en önemlisi olsa bile bilinmelidir ki sadece yumoş bu konuda kimyasal kullanımı en az markalar dan bir tanesi. Birde çocukluğumuzdan beri bu adı “yumoş” u aklımıza sadece değil kalbimize kazıdık
Yumoş'la yıkanan giysilerin renkleri daha uzun süre yeni gibi ve canlı kalır.
Parfüm gibi kalıcı ve güzel kokusuyla giysilerine ferahlık getirir.
Bence hepsi Kendimi bildim bileli evden sarı renkli ve koyu mavi olan yumoş hiç eksik olmuyor çok şükür
Renk koruma ve parfüm etkisi yaratan ferahlık giysiyi giydiğimde ilk gün ki gibi giyinmeyi seviyorsanız yumuş fark yaratıyor bu konuda.
Bence Çamaşırlarımın Koku Renk Yumuşaklık Yani Kısaca Hepsi Çok Önemli Benim İçin Ve Bu Pro Çare Sistemi İle Çamaşırlarım İlk Günkü Gibi Kalıcak Bilgi İçin Teşekkür Ederim
Makinenin her programımda ayrı kilolarda yıkama kapasitesi vardır yıkama kapasitesi 4 kilo olan program a 7 kilo çamaşır yıkar isen çamaşırlar temiz olmaz hemde makinenin kazanı bozulur ( yani tambur u bozulur) bu talimatlar kullanım kılavuzunda belirtilmiştir. Her modelin ve markanın yıkama kapasitesi farklıdır. Çamaşır deterjanı nında yıkama kapasitesi ne göre ölçüleri vardır fazla deterjan veya yumoş extra koyar iseniz yine çamaşırlarınız temizlenmez dikkat edin lütfen
Yumoş harika ya. Çok seviyorum kokusunu. Benim için koku ön planda yer alır. Bunun için de kullanılan yumuşatıcı önemli bir etkiye sahiptir.
Zira çamaşırlara güzel koku veren ve giyindikten sonra bile etkisini sürdüren ferah koku, deterjana değil yumuşatıcıya aittir. Bu yüzden yumuşatıcı seçiminde ilk kriterim güzel ve kalıcı kokuya sahip olmasıdır.
#GiysilerinSeninleKalsın Bence renkler canlı kalsın, solmasın renkler hayat gibidir. Bu arada giysilerimiz ferah olsun nefes alsın nefes alırken mis gibi parfüm koksun havamızı renklendirsin.
Hiçbirinden feragat etmiyorum, hepsi lazım bana. Hem rengi korunsun, hem ferah, hem de yumuşak olsun istiyorum.
Hepsini yapabiliyorsanız hediyemi gönderin. Yapamıyorsanız, bir an önce yapın ve hediyemi gönderin :)
Yeni kalsın yeter bence en önemli sorun hemen yipranmasi dünyanın parasını veriyoruz