Alışveriş & Hediyeler Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? (Sayfa 8) YumoşTR Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4758 Tarafını seç, hediyeyi kap! Giysilerin için hangisi daha önemli: Renk koruma, ferahlık, yumuşaklık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 105 kişi beğendi
dream35_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Benim için 3üde önemli ve tercihimi her zaman bu şekilde yapıyorum. 0 0 Yorumla
uyeismikullandimda Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ferahlık ve yumuşaklık arasında gidip geliyorum 0 0 Yorumla
AltıokRanaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl YUMOŞ BENZERSİZ BİR YUMUŞATICI. Bakın büyük harflerle yazdım çünkü kokusu mü kem mel ! 0 0 Yorumla
khavar Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hem temiz koku hem de icerigin degismesi cok onemli birde rengleri koruma 0 0 Yorumla
melisakızll Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl bence yumoşu tercih etmeliyiz çünkü kullanan herkes çok memnun kaldığını söylüyor 0 0 Yorumla
BestoneSuude Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Giysilerimizin rengi değil mi zaten onları aldıran :D o yüzden yumoş benim vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
TutkunSeli Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl gerçekten mükemmel bşr yumuşatıcı bende bayılıyorum :) 0 0 Yorumla
meplushe Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Benim için en önemlisi ferahlıktır. Mis gibi kokusu da olursa hele 🥹💞 0 0 Yorumla
Sellinaloli Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yumoş un güzelliğini saymakla bitiremeyiz <3 gerçekten çok güzel ferahlığına bayılıyorum 0 0 Yorumla
EloşBurs Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl kesinlikle en güzel renk koruma özelliği :) elinize sağlık müthiş bence olmuş 0 0 Yorumla
0ece00 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Giysilerimin ilk günki gibi yumoş yumoş kalmasını isterim ben de 0 0 Yorumla
ElanurSW Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl en güzel yanı tertemiz kokan kıyafetler ve yumuşacık olmaları :) 0 0 Yorumla
BirdgirlBirso Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl giysilerimin tabi ki uzun süre aynı canlılıkta kalması için renk koruma teknolojisi ve yumoş :) 0 0 Yorumla
BabyGFatosh Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl çamaşır kokularının mükemmel olması benim için en öncelikli olan :) 0 0 Yorumla
AçeTaş Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl yumoş extra yumuşaklığı hiçbir şeyde yok özellikle havlu ve çarşaflarda bayılıyorum :) 0 0 Yorumla
dimpleonline Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yumoş ekstra kokularına bayılıyorum kalıcı oluyor ve ağır olmuyor mükemmele bence 🤌🏻❤️ 0 0 Yorumla
giiiizzzzlliiii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bende kullanıyorum çok hoşuma gidiyor kokusu efsane 0 0 Yorumla
Linda_Bjj Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hepsi de önemli özel günler için olan giysiler hariç 0 0 Yorumla
Melikelendin_44 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Öncelikle markanın bilindik ve kaliteli olması sonrasında kokusu ve dokusu önemli tabiki yumoşş🌸 0 0 Yorumla
asyaolmakzor Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Hepsi onemli ama kokusu beni benden alinca o zaman 🤯budur 0 0 Yorumla
SkyAyShee Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl benim için ferahlık en önemlisi. parfüm gibi kokusuyla beni mutlu hissettiriyor 0 0 Yorumla
AseenaEdaa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl olmazsa olmazım tabi ki yumuşaklığı özellikle havlu ve çarşaflarımda :) 0 0 Yorumla
sadoşderler Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yumoş extranın her yıkamada o kadar kalıcı kalan parfümü beni en çok cezbeden şey bence 0 0 Yorumla
şennurmennur Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl yumoş um canım benim yaaa :) en sevdiğim yumuşatıcı sensin 0 0 Yorumla
gülşahlayda Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yumoş un hangi özelliğini seçsem öteki bana göz kırpıyo o yüzden hepsi benim bebeklerim :) 0 0 Yorumla
KungfuSenay Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl yumoşum canım yumoşum burada da karşılaşmak ne güzel mis kokun burnuma geliyo :) 0 0 Yorumla
yıldızsavaşçısı Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl yumoş süper bi yumuşatıcı seçim yapamam hepsi mükemmel ötesi özellik :) 0 0 Yorumla
meriç4ayşen Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl renklerin solmaması harika bi skill başka hiçbi marka bu garantiyi veremez alın derim 0 0 Yorumla
merakettiklerimi Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl kesinlikle ferahlık kıyafetimi elime aldığımda beni iyi hissetiriyor 0 0 Yorumla
aydaerd Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl kalıcı kokusuna bayılıyorum yumoşun resmen harika bir icat :) elinize sağlık 0 0 Yorumla
EndlessRain7 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Kesinlikle ferahlık hepsinden önemli 0 0 Yorumla
Gizli21325454 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Koku ve yumuşak olması çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yumos güzel marka ama muadilleri çok piyasada 0 0 Yorumla
iZMiRCiTY Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Ferahlık diyorum ben. Diğerleri çok sonra gelir. 0 0 Yorumla
MuratBeyGelmis Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Yumuşak ve koku olması çok önemli 0 0 Yorumla
ssoulchef Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 62% +1 yıl Bence renk koruma. Rengi bozulunca giyilmez çünkü. 0 0 Yorumla
theromanticmachine Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Giysilerimin yumuşak olması taraftarıyım 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 369 cevap paylaştı. Renk koruma daha önemli benim için. 0 0 Yorumla
gokmenseyhan0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yumuş kaliteli kesinlıkle kullanışlı 0 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% +1 yıl O değil de..Fotoğraf çok güzel değil mi yaa:) 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Benim için 3üde önemli ve tercihimi her zaman bu şekilde yapıyorum.
Ferahlık ve yumuşaklık arasında gidip geliyorum
YUMOŞ BENZERSİZ BİR YUMUŞATICI. Bakın büyük harflerle yazdım çünkü kokusu mü kem mel !
Hem temiz koku hem de icerigin degismesi cok onemli birde rengleri koruma
bence yumoşu tercih etmeliyiz çünkü kullanan herkes çok memnun kaldığını söylüyor
Giysilerimizin rengi değil mi zaten onları aldıran :D o yüzden yumoş benim vazgeçilmezim
gerçekten mükemmel bşr yumuşatıcı bende bayılıyorum :)
Benim için en önemlisi ferahlıktır. Mis gibi kokusu da olursa hele 🥹💞
yumoş un güzelliğini saymakla bitiremeyiz <3 gerçekten çok güzel ferahlığına bayılıyorum
kesinlikle en güzel renk koruma özelliği :) elinize sağlık müthiş bence olmuş
Giysilerimin ilk günki gibi yumoş yumoş kalmasını isterim ben de
en güzel yanı tertemiz kokan kıyafetler ve yumuşacık olmaları :)
giysilerimin tabi ki uzun süre aynı canlılıkta kalması için renk koruma teknolojisi ve yumoş :)
çamaşır kokularının mükemmel olması benim için en öncelikli olan :)
yumoş extra yumuşaklığı hiçbir şeyde yok özellikle havlu ve çarşaflarda bayılıyorum :)
Yumoş ekstra kokularına bayılıyorum kalıcı oluyor ve ağır olmuyor mükemmele bence 🤌🏻❤️
Bende kullanıyorum çok hoşuma gidiyor kokusu efsane
Hepsi de önemli özel günler için olan giysiler hariç
Öncelikle markanın bilindik ve kaliteli olması sonrasında kokusu ve dokusu önemli tabiki yumoşş🌸
Hepsi onemli ama kokusu beni benden alinca o zaman 🤯budur
benim için ferahlık en önemlisi. parfüm gibi kokusuyla beni mutlu hissettiriyor
olmazsa olmazım tabi ki yumuşaklığı özellikle havlu ve çarşaflarımda :)
yumoş extranın her yıkamada o kadar kalıcı kalan parfümü beni en çok cezbeden şey bence
yumoş um canım benim yaaa :) en sevdiğim yumuşatıcı sensin
yumoş un hangi özelliğini seçsem öteki bana göz kırpıyo o yüzden hepsi benim bebeklerim :)
yumoşum canım yumoşum burada da karşılaşmak ne güzel mis kokun burnuma geliyo :)
yumoş süper bi yumuşatıcı seçim yapamam hepsi mükemmel ötesi özellik :)
renklerin solmaması harika bi skill başka hiçbi marka bu garantiyi veremez alın derim
kesinlikle ferahlık kıyafetimi elime aldığımda beni iyi hissetiriyor
kalıcı kokusuna bayılıyorum yumoşun resmen harika bir icat :) elinize sağlık
Erkekler Ne Diyor
Ferahlik tabiki daha onemli duruyor
Bizim ki ne kullanıyor acaba
Kesinlikle ferahlık hepsinden önemli
Renk tabiki kıyafette en onemlisi.
hepsi ama en önce Renk korumaa
hepsi ama en önce Renk koruma
tabi ki renk koruma önemli :)
Koku ve yumuşak olması çok hoşuma gidiyor
Gayet iyi yazılmış beğendim ben
Yumos güzel marka ama muadilleri çok piyasada
Ferahlık diyorum ben. Diğerleri çok sonra gelir.
hepsi farklı farklı güzel
Ferahlık ve rahat olması tercih sebebi
Renk yani. Renkler önemli
Renk koruma ve yumuşaklık
Hepsi o kadar önemli ki anlatılmaz.
Yumuşaklık ve lekesiz olması
Yumuşak ve koku olması çok önemli
Tabiki yumuşak olması daha önemli
Yumuşak ve koruyucu olması
Bence renk koruma. Rengi bozulunca giyilmez çünkü.
Giysilerimin yumuşak olması taraftarıyım
Ben ferahlık ve yumuşaklıktan yanayım
Renk koruma daha önemli benim için.
Yumuş kaliteli kesinlıkle kullanışlı
Yumuşaklık önemli kesinlikle bana göre
Uygun fiyat olursa alirim
O değil de..
Fotoğraf çok güzel değil mi yaa:)
Renk koruma ve asındırmaması
Paylaşımınız için teşekkür ederimm